pocity z cekani na D3 :)
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Třeba to je várka pro zaměstnance apod., kterým to rozbalení nevadilo
Re: pocity z cekani na D3 :)
A nenapadlo vás třeba, že je zabalená až ta plastová krabice uvnitř té papírové?
Ach jo ja už se nemužu dočkat. Čím blíž je to tu tak tím více se těším!!!
OslizlO
Tak to je bylo to i ve WoW máš papírovou krabici a v té papírové plastovou ktera je zabalená ve folii a tam je CD-Key (v té plastové uvnitř).
Takže nevím proč tady tak panikaříte.
Takže nevím proč tady tak panikaříte.
- JamieChris
- Gorebelly
Tady byl předpoklad toho, že vycházíme z postu "v tych regaloch su len skatule bez hry, dali si tu robotu a kazdu rozbalili a vybrali hru a dali do regalu, neviem naco ale je to tak" ... To jsem bral jako fakt, tak komentuju "rozbalenou hru" ...
Jinak je tohle samozřejmě pravděpodobnější, v papíru+plastu se prodávaj i DVDčka, běžně...
Jinak je tohle samozřejmě pravděpodobnější, v papíru+plastu se prodávaj i DVDčka, běžně...
1:10:10:00 Omg Ale dobrá zpravá, pokud jste pod vlivem alkoholu čas vám bude utíkat rychleji.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Pravda, takhle jsem si zkrátil minulý víkend :p
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
to i ja
Dneska si dohraji Diablo 2 , zítra nainstaluji Diablo 3 a v uterý už jen pekelné orgie, to mi pak vydrží na hodně dlouhu dobu
Když jsme u toho čekání, tak jsem koukal že pro Wizardku bude jen jeden orb 60 lvl legendary s 6 affixy, přičemž jen jeden bude plně náhodný, a potom tam bude jeden na class skill náhodný. Což není moc, všechny budou jeden a ten stejný legendary orb.
Když jsme u toho čekání, tak jsem koukal že pro Wizardku bude jen jeden orb 60 lvl legendary s 6 affixy, přičemž jen jeden bude plně náhodný, a potom tam bude jeden na class skill náhodný. Což není moc, všechny budou jeden a ten stejný legendary orb.
- JamieChris
- Gorebelly
A je jistý, že bude tolikrát dropnutej, aby ho měly všechny ?
Převzal sis slovo všechny pro svůj vlastní význam. Myslel jsem všechny co budou mít orb legendarku lvl 60 na sobě. Protože jiný legendary 60 lvl orb než je oculus zatím nebyl zveřejněn.
Sice tam jsou 2 setové orby lvl 60, což je dobrá útěcha
Naposledy upravil(a) SynchR dne 13.05.2012, 14:01 hod., celkem upraveno 1 x.
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
ano v podstate je to tak ze ta papierova krabica je len obal, taky digipack a v tom je este hra v klasickom DVDckovom plastovom obale, urcite zabalena v igeliteJamieChris píše:Tady byl předpoklad toho, že vycházíme z postu "v tych regaloch su len skatule bez hry, dali si tu robotu a kazdu rozbalili a vybrali hru a dali do regalu, neviem naco ale je to tak" ... To jsem bral jako fakt, tak komentuju "rozbalenou hru" ...
Nevím, někde jsem četl článek že tohle je pouze výpis náhodných předmětů... A jsem otom i přesvědčen. Když si vezmeš kolem a kolem... obtížnosti a další předměty k nim, tak je naprostá hovadina aby toto byl výčet všech přemětu.. Neboj, myslím že pravěpodobnost jednoho legendary orbu pro 60lvl je asi jako že se mi v ledničce vylíhne z vejce za 7 Kč kuřeSynchR píše:Když jsme u toho čekání, tak jsem koukal že pro Wizardku bude jen jeden orb 60 lvl legendary s 6 affixy, přičemž jen jeden bude plně náhodný, a potom tam bude jeden na class skill náhodný. Což není moc, všechny budou jeden a ten stejný legendary orb.
ono se to možna časem zmení, vydaji nějaky patch a hru trochu vybalancuji podle hráču a odezvy jaka bude, a budou dal vyvíjet co a jak, musi jim to par roku vydělávat dolárky
SynchR píše:Převzal sis slovo všechny pro svůj vlastní význam. Myslel jsem všechny co budou mít orb legendarku lvl 60 na sobě. Protože jiný legendary 60 lvl orb než je oculus zatím nebyl zveřejněn.
Vubec se toho neboj .) Blizz psal ze zitra tj. v pondeli budou pridavat dalsi a dalsi itemy na svuj web takze urcite nebude jen 1 orb bude toho dost pro vsechny
zajtra to konečne všetko začne
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Kdovi jestli to s dropem bude stejne jako v D2, ze ti treba na hell padaji veci i z normal a NM No nechame se prekvapit, myslim ze by to bylo lepsi, pak kdyz padne hell vec tak je vetsi radost
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Jo drop je rovnaký. Na Hell máš len vyššiu šancu, že Ti padne fakt pekný kúsok. A ono Ti aj na nightmare môže padnúť fakt cool vec, len tá pravdepodobnosť je menšia. Ale zo začiatku, keď sa dostanem do Hell, budem asi farmiť pár dní na Nightmare. Uvidíme ako to nakoniec bude.