Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Zdravim všechny příznivce Diabla ,a měl bych na vás jednu skromnou prosbu.
Součástí Sběratelské Edice Diabla 3 (ale i standartní krabicové) jsou i tušim 3 guest passy pro Starter Edition Diabla 3. Tyhle Guest Passy umožňují okamžitý přístup do Starter verze (tahle verze odemkne to co bylo v betě tzn ACT I až do Skeleton Kinga a max LVL 13) Diabla 3 hned po vydání hry, pro všechny ostatní bez Guest Passu bude tahle verze dostupná až 30 dnů po vydání.
Tak a teď k té mé žádosti, chtěl sem si koupit sběratelskou edici Diabla 3, ale bohužel se na mě v žádnym z českejch obchodů nedostalo, proto sem si ji musel koupit v zahraničí (Německu). CE mě teda přijde asi až o týden později, proto se obracím s prosbou na ostatní majitelé D3 CE (Nebo normal krabicové) verze kteří ji budou mít v den vydání (nebo druhý den) , a na kolenou je prosím zda by mi jeden tento Guest pass nedarovali, jsem ochoten jim dokonce následně darovat jeden e svých Guest passu hned jak mi poštou přijde ta moje verze.
Chápu že možná budete chtít dát ty Guest passy svejm kámošům nebo příbuznejm ale věřim že se tady najde určitě alespoň někdo kdo bude mít jeden na víc bez využití, platnost těch Guest Passu je stejně jenom 30 dnů pak už nemají žádný význam, proto vás znovu moc prosím o tuhle laskavost.
Díky všem kteří zváží mojí prosbu.
UŽ JEN 2 DNY !!!
PS: Pokud je na tom někdo stejně jako já neváhejte a pište sem svoje prosby . DOufám že komunita si v tomhle pomůže.
Součástí Sběratelské Edice Diabla 3 (ale i standartní krabicové) jsou i tušim 3 guest passy pro Starter Edition Diabla 3. Tyhle Guest Passy umožňují okamžitý přístup do Starter verze (tahle verze odemkne to co bylo v betě tzn ACT I až do Skeleton Kinga a max LVL 13) Diabla 3 hned po vydání hry, pro všechny ostatní bez Guest Passu bude tahle verze dostupná až 30 dnů po vydání.
Tak a teď k té mé žádosti, chtěl sem si koupit sběratelskou edici Diabla 3, ale bohužel se na mě v žádnym z českejch obchodů nedostalo, proto sem si ji musel koupit v zahraničí (Německu). CE mě teda přijde asi až o týden později, proto se obracím s prosbou na ostatní majitelé D3 CE (Nebo normal krabicové) verze kteří ji budou mít v den vydání (nebo druhý den) , a na kolenou je prosím zda by mi jeden tento Guest pass nedarovali, jsem ochoten jim dokonce následně darovat jeden e svých Guest passu hned jak mi poštou přijde ta moje verze.
Chápu že možná budete chtít dát ty Guest passy svejm kámošům nebo příbuznejm ale věřim že se tady najde určitě alespoň někdo kdo bude mít jeden na víc bez využití, platnost těch Guest Passu je stejně jenom 30 dnů pak už nemají žádný význam, proto vás znovu moc prosím o tuhle laskavost.
Díky všem kteří zváží mojí prosbu.
UŽ JEN 2 DNY !!!
PS: Pokud je na tom někdo stejně jako já neváhejte a pište sem svoje prosby . DOufám že komunita si v tomhle pomůže.
Naposledy upravil(a) Fiifa dne 13.05.2012, 10:54 hod., celkem upraveno 2 x.
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele CE
Myslím, že guest passy by měly být součástí i normální edice. Kdyžtak se ozvy v úterý, pokud bude guest pass i v normální edici, tak není problém
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele CE
Hledal sem na netu a máš pravdu, Guest Pass je ve všech krabicovejch verzích Diabla III, předpokládám ale že ve standartní verzi jich bude ale asi míň.
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Fiifa: Určitě jich bude míň, počítám tak 2. Však se v úterý ozvy
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nightshare#2809
http://us.battle.net/support/en/article ... guest-pass
vtomto článku se dozvídáme že v káždé verzi diabla bude quess pass....
vtomto článku se dozvídáme že v káždé verzi diabla bude quess pass....
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
To bude taky ve formě serial number ?
Kdo si 15. koupí krabicovku, mohl by nám, co to dostaneme trochu později, dát tenhle guest přístup a jakmile by nám přišla krabicovka, srovnali bysme dluh tím naším - jestli to dobře chápu ?
Já bych měl jen 1 člověka z okolí, kterej by to mohl uplatnit, takže to vidim jako dobrou možnost, jak si zahrát už 15. a neklepat se o XX hodin dýl, než ostatní
Kdo si 15. koupí krabicovku, mohl by nám, co to dostaneme trochu později, dát tenhle guest přístup a jakmile by nám přišla krabicovka, srovnali bysme dluh tím naším - jestli to dobře chápu ?
Já bych měl jen 1 člověka z okolí, kterej by to mohl uplatnit, takže to vidim jako dobrou možnost, jak si zahrát už 15. a neklepat se o XX hodin dýl, než ostatní
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Ja kupujem digi od Blizzardu. Ak budem mať guestypass, ozvem sa.
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:01 hod., celkem upraveno 3 x.
No jelikož z mýho okolí si všichni hned patnáctýho kupujou svoje D3, tak bych vám sem moh naházet passy.. :-)
d3 si vyzdvyhnem najskor 16. takže ak by niekto mal pass, tak plz PM... diky... jo a sem napíšte ak niekto bude niekomu posielať, nech sa nestane, že niekto ich bude mať v PM 5 :D
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
To: 16cmfan - Podle všech zatím dostupných informací to vypadá, že bohužel digitální verze žádný Guest passy nemá .
Jinak ano, Guest Passy sou řešeny pomocí Serial kodu takže je možný lehce splatit dluh.
Jinak ano, Guest Passy sou řešeny pomocí Serial kodu takže je možný lehce splatit dluh.
Já si 15týho běžím do Tesca pro d3, takže kdo by chtěl guest pass, tak není problém, budou mi k ničemu. Nevím kolik jich bude v normál krabicovce, ale klidně poskytnu, není problém Pokud je někdo v úterý budete chtít, napište mi PM.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:persoholic#2240
v obyc krabicovke starcraft 2 boli 3, takze myslim ze aj tu budu 3...
Morishort tobě ho kdyžtak pošlu
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:01 hod., celkem upraveno 1 x.
Nie je to ten isty klient, ale je pravda ze je dost diskutabilne ako to bude s tym regionom....
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Tu pak někdo napíše třeba "mam guest, kdo chce PM" a kdo se ozve, dostane, tu se editne, že ho má ten a ten a je to... já napsal PM Jeffovi, pokud nebude proti, budu čekat od něj.
"Note: The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until 30 days after the game launches." - znamená to, že měsíc po vydání D3 bude starter verze pro všechny co maj bnet acc bez guestů a všeho.. ?
"Note: The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until 30 days after the game launches." - znamená to, že měsíc po vydání D3 bude starter verze pro všechny co maj bnet acc bez guestů a všeho.. ?
JamieChris: Yop, jak píšeš. 30dní budou jen guest passy mít možnost hrát Starter edition a pak všichni, kdo mají BN účet.
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:01 hod., celkem upraveno 1 x.