První postava
Moderátor:Dark_Deamon
Ale dá se to překousnout, jde to spustit v okně (nebo spíše, aby to šlo spustit, tak se to musí spustit v něm). Akorát je horší, že se člověk divá do takového malého okýnka
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: První postava
Stačí si to ale roztáhnout do krajů obrazovky a je to Já 640x480 preferuju dodnes.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tobě nejde zvětšít Já si Diablo v okně vždy roztáhnu na celou plochu kliknutím nahoře vpravo na maximalizaci. Funguje mi to.
...Ancients, go, go go!
No, opravdu to nejde, v tom úplně základním Diablu prostě ne Hned jsem to zkoušela, jak jsem to okno viděla.
HC grál: 537/516 (-21)
Fraxinus píše:Tobě nejde zvětšít Já si Diablo v okně vždy roztáhnu na celou plochu kliknutím nahoře vpravo na maximalizaci. Funguje mi to.
to je featura 1.13 patche .. vytahnout nekde stary crtcko tak to moztna prekousnu ale na velkym lcd je to uz fakt moc ... i BG1 sem radeji hral v enginu dvojky se zvetsenym rozlisenim na 1280x800. No ale konec OT at to tu nemusi mazat
No já jsem měl jako první char Zealotha se jménem jOHN, to si pamatuju do teď. Byla to kombinace Tesly, Fanatika a Thorns. Už ani nevim, kde je mu konec a kam jsem se s ním až dostal. Ale Andy NM jsem snad sejmul.
Tenkrát před těmi lety si vzpomínám, že jsem jako první postavu měl paladina.
Moje úplně první postava byla Barbar, ale jen asi level 6. Potom jsem měl Necromancera a ten se ztratil někde v Tal Rashových komnatách...
Hraju svojí první postavu Druida a nejsem schopný porazit Duriela.Poradíte někdo?
z tohohle ne víc infoLišái píše:Hraju svojí první postavu Druida a nejsem schopný porazit Duriela.Poradíte někdo?
Napiš jakej jedeš build, na kolikátým jsi levelu, jaká obtížnost (předpokládám, že Normal), jakej máš zhruba equip a někdo ti bude určitě schopnej odpovědět.
Já se v tom moc nevyznám.Jedu noční můru.Jsem na 46 levelu.Sbíral jsem setové věci ale našel jsem i dva zlaté
Lišái: EDITUJ sve prispevky, pis k tematu.. priste az tu budes delat bordel, dostanes za usi
Kupodivu mě to stále baví..
co jsem stihl zahlédnout v tom spamu než to bylo promazáno, tak máš podle mě dost slabou zbraň (něco zeleného, že?)Lišái píše:Já se v tom moc nevyznám.Jedu noční můru.Jsem na 46 levelu.Sbíral jsem setové věci ale našel jsem i dva zlaté
chtělo by to, abys napsal rozložení skillů a do čeho a jak moc jsi investoval bodů (síla/vitalita/dexterita)
další důležitou věci je, že až tak nezáleží na tom zda jsou itemy zlatý či zelený, ale spíš zda jsou použitelný
obzvlášť ty zlatý maj kolikrát 8 vlastností, z kterejch je 5úplně k ničemu, a ty zbylý jsou třeba efekty dobrý, ale moc slabí
edit: je to sice trochu ot, ale na diablo2lod, u unikátních předmětů je napsaný, že mohou mít vlastnosti, které jinde nenajdete - jaký to třeba jsou?? mě nic nenapadá (dle mě to platí o RW)
obzvlášť ty zlatý maj kolikrát 8 vlastností, z kterejch je 5úplně k ničemu, a ty zbylý jsou třeba efekty dobrý, ale moc slabí
edit: je to sice trochu ot, ale na diablo2lod, u unikátních předmětů je napsaný, že mohou mít vlastnosti, které jinde nenajdete - jaký to třeba jsou?? mě nic nenapadá (dle mě to platí o RW)
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
A co je teda u zbraně dobré mít?
-
- Quill Rat
Moje první postava byla sorcka, občas ji vytáhnu ještě teď, protože to je moje zatim jediná postava dohraná na hell, na náhradě se pracuje
Build blizzard hydra, level 79 (nojo, v podstatě celej hell prochcípanej), zranění blizzardem vvytáhne jen něco kolem 1000... do teď nemůžu pochopit, jak se mi podařilo zničit ancienty
Build blizzard hydra, level 79 (nojo, v podstatě celej hell prochcípanej), zranění blizzardem vvytáhne jen něco kolem 1000... do teď nemůžu pochopit, jak se mi podařilo zničit ancienty
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Moje první postava byl necro, nedal jsem s ním ani Den of Evil, vůbec jsem tu hru nechápal Druhá postava je socka, viz. podpis
- bunneyx
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Bunney#2517
To moje první postava byla Assasinka. Build = vybíraný podle vzhledy ikonky . Lvl pokud si pamatuju asi 36 když jsem dohrál normál
RIP
https://eu.diablo3.blizzard.com/en-us/p ... /129443067
Discord -> https://discord.gg/HAKmkYwURE
Web -> www.bunney.eu
https://eu.diablo3.blizzard.com/en-us/p ... /129443067
Discord -> https://discord.gg/HAKmkYwURE
Web -> www.bunney.eu