[Zerain] Softcore party Wizard

Odpovědět
Zerain
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Zerain#2986
Kontaktovat uživatele:
[Zerain] Softcore party Wizard

Příspěvek od Zerain » 15.04.2012, 13:11 hod.

Zdravím, mám tady jeden návrh buildu na SC party Wizarda :) Zajímalo by mě co si o něm myslíte a co byste změnili, předem dík :)

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... bcY!abYbaY

kutik
Quill Rat

Re: [Zerain] Softcore party Wizard

Příspěvek od kutik » 27.04.2012, 11:34 hod.

Ahoja

K buildu - v pasivkách máš evokaci - pokud se pletu tak mě opravte, ale wizz je omezen spíše množstvím a regenerací arcane power než CD - proto mi příjde 15% redukce jako celkem nesmysl. Ty máš v buildu pouze 2 kouzla s CD a to archona a teleport. Píšeš, že to je Soft core build - proto by ti nemělo vadit když jednou za uherskej rok chcípneš kvůli o cirka 3 sec delšímu CD na teleportu. Ten archon bude tuším imba ale i tak bych místo evokace použil v pasivkách jinou abilitu a to buď astral presence pokud bude málo many a nebo arcane dynamo pokud budeš chtít zvednou DPS / to už bzch nechal na tom, jak bude hra vypadat. Taky mi moc nesedí blizzard - příjde mi lepší dps meteor a v případě potřeby frostu tak cometu, ale třeba se pletu :-) No a poslední co si myslím, že na vyšší obtížnosti nepůjde je glas canon - nemá jenom bonus, ale i postih. Raději bych tam opravdu dal třeba astral presence a lupnul další meteor.

Tu je odkaz jak bych to viděl já :-)

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XcT!abYYaY

Vozi

Příspěvek od Vozi » 27.04.2012, 12:51 hod.

Dalsi klasicky glass cannon build s milionem dmg a jedinou utilitou je 16s CD teleport.

Lumpus
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lumpus#2123

Příspěvek od Lumpus » 11.05.2012, 09:16 hod.

No tady je můj hyper damage frost wizard, který je udělán tak aby dal co největší damage co wizard vůbec může dát. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WYT!YcaYZa
Nevím jestli to bude hratelné a jestli jo tak jedině softcore, parta 4 lidí s monkem(tank), barbarem a witchem.

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 11.05.2012, 09:29 hod.

Chyba tam hyper slow time dmg taken debuff na typkov v bubline.

Lumpus
Wraith

Příspěvek od Lumpus » 11.05.2012, 09:35 hod.

jj to je pravda tak frost novu to je jasné :D
Slow time jako skill mi není moc sympatický tak pro to sem na něho zapomněl.

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 11.05.2012, 10:22 hod.

A nechyba ti teraz zase hyper frost nova bonechill runed ???

Lumpus
Wraith

Příspěvek od Lumpus » 11.05.2012, 10:33 hod.

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 11.05.2012, 10:35 hod.

jj to by mohlo byt ono :D

Vozi

Příspěvek od Vozi » 11.05.2012, 10:58 hod.

Kdyz vidim tyhle buildy, tak nemam strach, ze nebudu uspesne prodavat goldy pres RMAH, aby lidi meli na opravy. Well done.

Ksinbad
Gorebelly
BattleTag:Ksinbad#1240

Příspěvek od Ksinbad » 11.05.2012, 11:03 hod.

Lumpus

Gratuluju. Za příznivé situace dokážeš hodit Cometu za 412 % poškození, něco takového tu určitě nebylo. Má to však i temnou stránku, nedokážeš hodit 2 comety za sebou. Jak jsem to počítal, tak by tam byla asi 2 vteřinová prodleva, no a pak čekat až bude zase nabito. Cometa není zase až tak moc plošný skill, aby zasáhla úplně vše, podle mě není dobrou volbou úplně ignoravat třídu secondary u wiz. Kromě toho tvůj armor půjde na -10 % a stejně tak i resisty.

Čistě teoreticky by ještě šel zvýšit útok výměnou comety za Ray of Frost s runou Snow Blast. Za úplně nepříznivější situace by pak mohla wiz v tvém buildu dojít na poškození 452 % za vteřinu.

Stejně však i s touto změnou se jedná o wiz, který je téměř jistě špatnou volbou na solo i partu.

Lumpus
Wraith

Příspěvek od Lumpus » 11.05.2012, 11:56 hod.

:D já jsem lidi nikde neříkal že to takhle hrát budu, to spíš sem si hrál s myšlenkou max. damage :) Můj build bude spíš vypadat nějak takto: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WXT!YcaYZY a to ještě přemýšlím jestli nevyměnit cometu za blizzard s runou stark winter, popřípadě magic weapon nahradit familiarem, ro už záleží na efektivitě ve hře. Samozřejmě i tak je to build na softcore s partou.

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 11.05.2012, 12:07 hod.

Mas jedno aj tak bude kazdy hrat iny build ako si teraz mysli. Buildy sa budu uzko odvijat od gearu k akemu mas/nemas pristup... Pri dobrom dmg geare bude defenz build ho*no rovnako ako dmg build bez gearu.

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 11.05.2012, 18:08 hod.

Mě se tam vůbec nelíbí ta magic weapon. Příjde mi to plýtvání slotu. 15% i stou tvou runou mi nepříjde zase tak moc na to aby se obětoval slot pro tohle a nedal se tam k tomu tvýmu buildu radějc nějakej armor. Třeba energy.

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 12.05.2012, 15:12 hod.

podle mě není wizard party char, ale těžkej damage dealer, ten co to zezadu smaží zatímco ostatní se perou nebo buffěj... vůbec sem taknějak vždycky měl problém hrát party chary a wizzard se na to ani nehodí... daleko víc práce uděláš když budeš killovat než abys všem okolo zvýšil dmg o 15%... snad jen slowing wizz by mohl být dobrý pro partu, protože těch slow skillů má hodně...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Odpovědět

Zpět na „Wizard“