Melee Wizard build
Madus
Já si zase nejsem tak jistý, zda je to úplně kravina. Wiz i DH dokážou dát určitým součtem a kombinací skillů 350 až 500 % útoku za vteřinu. Archon by dal těch 1000 %, ale je jen na 15 vteřin a má dlouhý cooldown, takže většinou vždy, kdy by byl třeba, tak by nebyl dostupný.
Jinak já tě chápu, jsem k tomu také hodně skeptický, ale neberu to jako naprostou kravinu.
Artii
Zkus tam vrazit ten desintegrate, je trochu slabší než Ray of Frost, ale narozdíl od něj je plošný. S Arcan Dynamo je to dobrá kombinace. Místo critical mass tam dej Astral Presence na větší zásabu arcanu (udržíš desintegrate mnohem déle). Tak by to mohlo celkem fungovat.
Já si zase nejsem tak jistý, zda je to úplně kravina. Wiz i DH dokážou dát určitým součtem a kombinací skillů 350 až 500 % útoku za vteřinu. Archon by dal těch 1000 %, ale je jen na 15 vteřin a má dlouhý cooldown, takže většinou vždy, kdy by byl třeba, tak by nebyl dostupný.
Jinak já tě chápu, jsem k tomu také hodně skeptický, ale neberu to jako naprostou kravinu.
Artii
Zkus tam vrazit ten desintegrate, je trochu slabší než Ray of Frost, ale narozdíl od něj je plošný. S Arcan Dynamo je to dobrá kombinace. Místo critical mass tam dej Astral Presence na větší zásabu arcanu (udržíš desintegrate mnohem déle). Tak by to mohlo celkem fungovat.
Re: Melee Wizard build
Ja to berem ako kravinu z jednoducheho dovodu ked sa pozrem na wrath of berserker.
A tych 350%~500% sice spravis ale musis preto nieco ine urobit este predtym.
Edit: Proste skill s armorom/resistami, redukciou z passivky CD, critical mass, +1s za kill a 1000% wpd by bol ten CD prilis supperior voci vsetkemu.
A tych 350%~500% sice spravis ale musis preto nieco ine urobit este predtym.
Edit: Proste skill s armorom/resistami, redukciou z passivky CD, critical mass, +1s za kill a 1000% wpd by bol ten CD prilis supperior voci vsetkemu.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... bga!bYbYZb
Tady je můj starý build pro defensive (melee) wizarda, který jsem tu taky uváděl (se změnami po Voziho konzultaci )
Každopádně jsem se zasekl na problému singl target spellu, jaký zvolit abych to utáhl na AP a přitom se spell hodil do charakteru buildu...
Vím že bez vyzkoušení ve hře se na takovou otázku špatně hledá odpověď, ale nemá někdo nějaký nápad?
Pokud Artiimu tento post vadí, tak se omlouvám a smažu ho
Tady je můj starý build pro defensive (melee) wizarda, který jsem tu taky uváděl (se změnami po Voziho konzultaci )
Každopádně jsem se zasekl na problému singl target spellu, jaký zvolit abych to utáhl na AP a přitom se spell hodil do charakteru buildu...
Vím že bez vyzkoušení ve hře se na takovou otázku špatně hledá odpověď, ale nemá někdo nějaký nápad?
Pokud Artiimu tento post vadí, tak se omlouvám a smažu ho
IMO to neutáhneš na AP. Dal bych tam Spectral Blade místo Arcane Torrentu. Jinak moc nevím, nejsem fanda melee Wizardů. Když budu chtít hrát melee postavu, tak rozjedu Monka nebo Barba .
@kojot .. Nezapominej, ze tam ma archona s 85s CD, jehoz ability nestoji AP a jeho trvani se o neco prodlouzi po zabiti monster. Navic tam je critical mass na dalsi snizovani CD. Arcane mines tam davaji slow a redukuji AS a doplnuji tak slow time se stejnym debuffem. Bude zalezet na vyzkouseni a sla by zmenit runa u energy armor na max AP. Neni to spamovaci build. Spise to bude davat na hromadce.
No právě, aby se moc často nedostával do situace, kdy bude muset čekat až doběhne Archonovi CD. To se ale vyzkouší až ve hře no. Já osobně bych bez Signature spellu nevylezl z města . Zato Archona pravděpodobně oželím, pokud tam teda nezůstane těch 1000% DMG, to by bylo podle mě dost OP a byla by škoda toho nevyužít, než to nerfnou . Ale to asi nehrozí.
Ouu moje chyba, zapomněl jsem změnit runu v Armoru na Energy Tap
Přecejen ten rozdíl 40 AP je markantnější než 5% crit
Taky mě napadla runa Absorption pro Energy Armor, ale to je dost riskantní, zvlášť na pozdější obtížnosti... To by asi vyžadovalo Diamond Skin nebo Unstable Anomaly...
Přecejen ten rozdíl 40 AP je markantnější než 5% crit
Taky mě napadla runa Absorption pro Energy Armor, ale to je dost riskantní, zvlášť na pozdější obtížnosti... To by asi vyžadovalo Diamond Skin nebo Unstable Anomaly...
No to už s tou AP vypadá líp. Když se ti ještě k tomu podaří sehnat equip na +AP, tak by to mohlo fungovat.
Tohle je vyborny build na debuff attack speedu monster. Takze si myslim, ze to bude vyborne hratelne s nejakymi meele postavama.
Hlavní myšlenkou je snižovat cooldown u Slow Time, Frost Nova a hlavně Archona a to pomocí kritického zásahu, kvůli kterému byli dány do Frost Nova a Energy armoru runy, které si asi vybere málokdo. Je to velmi zajímavá myšlenka, přesto nějaké věci jsou v ní dost překombinované hlavně na úkor arcane power.
Teda ta kombinace útočných skillů mě dostala. Nejdříve jsem si myslel, že je to nesmysl, ale možná by to mohlo fungovat. Tedy fungovat by to mohlo jen po změně runy v Energy armoru za klasiku Energy Tap a výměny pasivky Evocation za Astral Presence. Tohle jestli půjde hrát, tak to bude náročný na Arcane.
Teda ta kombinace útočných skillů mě dostala. Nejdříve jsem si myslel, že je to nesmysl, ale možná by to mohlo fungovat. Tedy fungovat by to mohlo jen po změně runy v Energy armoru za klasiku Energy Tap a výměny pasivky Evocation za Astral Presence. Tohle jestli půjde hrát, tak to bude náročný na Arcane.
@Ksinbad .. Evocation urcite ne .. to je -15s na CD Archona (dale slow time a novy). Regen AP je 10 per sec, tech 12 per sec a +20max AP neni nic extra.
Jak se dívám, tak by s tímhle ta přeměna na Archona mohla s trochou štěstí vydržet do vypršení CD. Tím pádem by nebyla třeba moc řešit AP.
Vozi:
Něco takového jsem přepočítával na disentegrate, který stojí stejně, jen se to počítá za 1 vteřinu. V mém návrhu na změnu můžeš ty dva skilly, tedy pokud arcane kapacita bude jako v betě, použít nepřetržitě celkem 17 krát. Pokud nevyměníš tu runu Evocation, tak se ti to sníží na 12 nepřetržitých útoků. Nedokážu určit, zda je dost nebo málo, kdyby to bylo však třeba, tak takhle můžeš ten útok posílit.
Něco takového jsem přepočítával na disentegrate, který stojí stejně, jen se to počítá za 1 vteřinu. V mém návrhu na změnu můžeš ty dva skilly, tedy pokud arcane kapacita bude jako v betě, použít nepřetržitě celkem 17 krát. Pokud nevyměníš tu runu Evocation, tak se ti to sníží na 12 nepřetržitých útoků. Nedokážu určit, zda je dost nebo málo, kdyby to bylo však třeba, tak takhle můžeš ten útok posílit.
Evocation bych tam určitě nechal. U buidlu, který má tolik skillů s CD bude tahle pasivka hodně užitečná a bude to určitě hodně poznat. Nehledě na to, že čím budeš mít menší CD na Archonovi, tím míň budeš potřebovat AP.
Neni dovod mat slow time a arcane mines naraz ten slow sa ti nescita bude sa aplikovat iba 1 ten silnejsi, imho je to skoda slotu a mal by sisi vybrat 1 znich.
Edit: ak nemam pravdu tak jednoznacne obidva . Len si myslim ze ak by takto frcali slowy tak by to bolo dost exploitable.
Edit: ak nemam pravdu tak jednoznacne obidva . Len si myslim ze ak by takto frcali slowy tak by to bolo dost exploitable.