Příběh Diabla
Zdravím, jelikož jsem nehrál předešlé díly, tak bych prosil zdejší fanoušky o vysvětlení příběhu od Diabla 1 až po konec Diabla 2 tak nějak "po lopatě". Předem díky.
Re: Příběh Diabla
V prvnim díle jsme zabili diabla, ve druhém díle jsme zabili diabla, no a teď ho zabijeme do třetice! To bude nářez!
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Drakkari +
my hrajeme potřetí to samé a baví nás to čím dál víc.
stačilo projet očima menu na webu a máš to.
my hrajeme potřetí to samé a baví nás to čím dál víc.
stačilo projet očima menu na webu a máš to.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Jinak v tom přiběhu na webu je chyba, ten dark wanderer už není hrdina z diabla 1, Blizzard to prej změnil kvůli přiběhu ve trojce. Nejsem si jist jak to ted presně je ale je to jinak. Blizzard se s tim nemazli když se mu něco nehodí tak prostě změní historii je to
To dělal už Stalin a i před ním.
Sice to je mimo topic, ale tohle se nejspíš stejně smaže, až se sem dostane moderátor
Sice to je mimo topic, ale tohle se nejspíš stejně smaže, až se sem dostane moderátor
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Je to pořád hrdina z Diabla 1, ale NAVÍC je to jeden ze synů krále Leorica, což se předtím nevědělo, ale nic tomu neodporuje (aspoň takhle jsem to pochopil já)Drakkari píše:
Jinak v tom přiběhu na webu je chyba, ten dark wanderer už není hrdina z diabla 1, Blizzard to prej změnil kvůli přiběhu ve trojce. Nejsem si jist jak to ted presně je ale je to jinak. Blizzard se s tim nemazli když se mu něco nehodí tak prostě změní historii je to