pocity z cekani na D3 :)
Tak snad vám tohle video zvedne náladu. Kdo nechce vidět jak bude vypadat krabice uvnitř, ať se nekouká...
Re: pocity z cekani na D3 :)
Todle bych potreboval koupit A vypnout zvonek
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
na youtube atd se to zacina mnozit spoilerama, takze doporucuji se tomu vyhnout velkym obloukem... jelikoz uz jsou krabice u obchodniku, tak jistych par nenechavcu uz extrahovalo movie ze hry a hazou to na web... ikdyz se to skoro vse hned maze, tak preci jen nemuzou byt vsude a vse stihat... takze bacha na to panove a damy... at vam to nezkazi hru...
Zkus číst...str33 tohohle tématu...
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Čítal som to a mne to pripadá, že tie jeho "hřebíky" sú práveže tým najlepším z Diabla a som rád, že to tak je ako to je. On vlastne vypichol to najlepšie z D3
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
pánové očividně vůbec netuší ... pochybuju, že autor se vůbec do "marketingového" inferna dostane ... s čarodějkou, které zůstala mana.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Mrkev#1430
i když na manu nejede
Pride mi to ako ucelovo napisany clanok s otocenymi pozitivami na negativa aby mal vysoku nastevnost. Ono to proste tak je v mediach ze negativa > pozitiva ohladom zaujmu.
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Vidim to stejne jako madus, tyhle radobyprofi servery radi pisou tyhle clanky. Vetsi provokace, vic refreshu, vic penez z reklam
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
Já to ani nedočetl ... ze začátku jsem četl, pak jsem se začínal naštvávat ... pak jsem četl jen ty nadpisy hřebíků ... a komentáře to dorazily.
Chtěl jsem nějak zareagovat, ale hážu na ně bobka.
Chtěl jsem nějak zareagovat, ale hážu na ně bobka.
- JamieChris
- Gorebelly
Já zareagoval, ale jen tak lehce ... původní dopis pro pana Prokopa jsem si radši rozmyslel, už takhle je dost zla
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je jeden z komentaru, ten se mi libiTo jsou argumenty, ze se mi chce brecet. Pokud v dobe kdy vyslo D2 jeste nekdo zde neumel cist, tak si zpetne prectete (a i autor tohoto.... cehosi), co se psalo v recenzich pri vydani D2, mimo jine hnusna grafika, male rozliseni, strojovy dojem (nikdy sem nepochopil co tim P.Bulir myslel), pri opusteni hry se obnovi nepratele a blablabla....
Proste to bylo o tolik jine nez Diablo 1, ze mnozi hru zavrhovali a temer nikoho v te dobe jeste nenapadlo, ze zmeny jdou spravnym smerem.
Pri vydani D3 je to tu zas. Tak si to prosim nikdo nekupujte a nehrajte, alespon bude na uz tak pretizenych serverech o trochu smradu mene.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
- JamieChris
- Gorebelly
@Johny všiml sis, že je tam DO NOT DISTRUB a ne DISTURB ? doufám, že to není schválně, jinak mi zas něco v ANG uniklo
co takhle si o par minut zkratit cas podivanim se na toto..
http://www.stream.cz/video/682290-nejle ... k-na-svete
http://www.stream.cz/video/682290-nejle ... k-na-svete
- Saskardin
- Quill Rat
- BattleTag:Saskardin#2839
Dadakk píše:druha strana mince...
http://www.eurogamer.cz/articles/druha- ... e-diablo-3
co na to rikate?
Mne stačilo toto... "Barbar tak svůj resource doplňuje tím, že jej zraňují nepřátelé,..." ... a prestal som čítať. Proste "znalec".
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Však to psal nějakej mamlas, Diablo 3 bude pecka a kdo si myslí opak at zdechne v pekle
Vydávat absolutní hodnocení o hře která nevyšla na základě Bety který se neustále vyvíjela není moc rozumné.
No však právě.
Kecá tam o hřebíkách, přitom hrál jen betu a 1/3 z 1.aktu. A bude tam psát něco o moc pomalém tempu a nižší znovuhratelnosti.
Kecá tam o hřebíkách, přitom hrál jen betu a 1/3 z 1.aktu. A bude tam psát něco o moc pomalém tempu a nižší znovuhratelnosti.
Já bych to neřešil, každý rozumný člověk si z té krátké bety udělal svůj názor a pochopil, že v úvodu hry, který je ještě převážně tutoriálový se plný potenciál ukázat rozhodně nemohl.
Jinak jsem si říkal, kde herdek všichni nedočkavci (jako jsem já) ventilujou svou nedočkavost, koukám jsem to našel a nedivím se. Tyhle stránky jsou opravdu na vysoké úrovni a moc moc povedené. S dovolením bych se tady taky zabydlel ;O)
Jinak jsem si říkal, kde herdek všichni nedočkavci (jako jsem já) ventilujou svou nedočkavost, koukám jsem to našel a nedivím se. Tyhle stránky jsou opravdu na vysoké úrovni a moc moc povedené. S dovolením bych se tady taky zabydlel ;O)