Diablo 3 full klient - problémy a rady sem
Tak jsem zvědavej co na druhej pokus, poprve se mě stahlo jen 7,4Gb a popřečtení zdejších příspěvků jsem zjistil že hra ma mít 7,6Gb tak snad se na podruhe zadaří ale je to žalostně pomalý !!!!
OslizlO
-
- Quill Rat
Pre-download
Stáhl jsem si Diablo 3 z battlenetu teď jak je ten pre-download, protože pak budou přetížený servery a šlo by to pomalu, stáhl jsem si to na plochu, ale nejde mi to nainstalovat, chci se tedy zeptat, jestli je to normální a půjde to nainstalovat až toho 14. května nebo to mám nějak pos*aný?
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Re: Pre-download
Já se o to nezajímám, ale četl jsem to tady na diskuzi, takže pokud to spletu, někdo mě opraví. Každopádně, myslim si, že to je takhle: stáhnout to jde už teď, nainstalovat to půjde od 14.5. kolem 17,00 a servery se spustí 15.5. v 0,01
Si to zjisti sám, však jsi sherlock.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Budeš to moct nainstalovat 14. Tečka. Další zbytečné téma, od čeho tady máš "DOTAZY OKOLO D3"?sherlock161 píše:Stáhl jsem si Diablo 3 z battlenetu teď jak je ten pre-download, protože pak budou přetížený servery a šlo by to pomalu, stáhl jsem si to na plochu, ale nejde mi to nainstalovat, chci se tedy zeptat, jestli je to normální a půjde to nainstalovat až toho 14. května nebo to mám nějak pos*aný?
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Jamie ma pravdu a Qoliker ma zas blby kydy...
Re: Diablo 3 full klient - problémy a rady sem
Zdravim,
Vcera jsem si predobjednal digitalni verzi a zacal stahovat, ale behem stahovani mi to hodi nejaky crash error, presne nevim zneni erroru.Dalsi vec je,ze kdyz vypnu stahovani a s tim, ze se to treba chystam stahnout pozdeji, tak mi win haze, ze se program spatne nainstaloval.Behem dalsiho stahovani mi to opet jede cele od zacatku.Maji tyhle problemy spojitost jiz se zminovanou "stavkou" servru jak se pise v predeslych postech ? Radsi se pro jistotu ptam, abych treba 14.5. neresil stejne problemy pokud na tom nejsou na vine servry blizzu.
Vcera jsem si predobjednal digitalni verzi a zacal stahovat, ale behem stahovani mi to hodi nejaky crash error, presne nevim zneni erroru.Dalsi vec je,ze kdyz vypnu stahovani a s tim, ze se to treba chystam stahnout pozdeji, tak mi win haze, ze se program spatne nainstaloval.Behem dalsiho stahovani mi to opet jede cele od zacatku.Maji tyhle problemy spojitost jiz se zminovanou "stavkou" servru jak se pise v predeslych postech ? Radsi se pro jistotu ptam, abych treba 14.5. neresil stejne problemy pokud na tom nejsou na vine servry blizzu.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
http://9gag.com/gag/4126355
Svatá makrelo!!!
Svatá makrelo!!!
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Auuuuuu - už jí chci doma!!!!!
ahoj tak jsem to tez stahl ....a mam 3 otazky tykajiciho se obrazku
http://i50.tinypic.com/o89r28.jpg
1. mohu dát cancel?
2. ve slozce kam se to nainstalovalo mam nejaky ,jiz v tomto threadu zminovany .part ....takze to navysuje tech 7,6 GB o par GB navic...vadi to ?
3. v downloaderu je zminka cosi o firewalu..nejsem zdatny anglictinar pomozte mi to prelozit nebo poradit
predem diky za odpovedi
1. mohu dát cancel?
2. ve slozce kam se to nainstalovalo mam nejaky ,jiz v tomto threadu zminovany .part ....takze to navysuje tech 7,6 GB o par GB navic...vadi to ?
3. v downloaderu je zminka cosi o firewalu..nejsem zdatny anglictinar pomozte mi to prelozit nebo poradit
predem diky za odpovedi
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
1.ano
2.ne
3. dokud to jde, nic nepotrebujes menit
2.ne
3. dokud to jde, nic nepotrebujes menit
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Cancel muzes dat ale nedelej to a nech to dojet me to takhle "cekalo" asi dvacet minutcesnekxd píše:ahoj tak jsem to tez stahl ....a mam 3 otazky tykajiciho se obrazku
1. mohu dát cancel?
predem diky za odpovedi
Ahoj, chci ze zeptat, zda predstazeni je k dispozici jen predplatitelum skrze blizzard nebo je i nejaka moznost pro lidi jako ja, co hru koupili jinde (ja pres key4you). diky
chennda píše:Ahoj, chci ze zeptat, zda predstazeni je k dispozici jen predplatitelum skrze blizzard nebo je i nejaka moznost pro lidi jako ja, co hru koupili jinde (ja pres key4you). diky
hele ja to tam taky kupoval......ale asi pred mesicem...a na e-mail me odkaz od nich s downloaderem
Ked sa pozres na prvych 3-5 stran topicu, najdes co hladas.
aha, diky...me zatim nic - budu se muset pripomenout
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167