DIII Collector's Edition
Re: DIII Collector's Edition
http://obchody.heureka.sk/hrac-sk/recenze/
Tahle cela zalezitost a nabidka uzivatele uzdicky mne prisla hned divna. Hlavni hraci na trhu vcetne XZone bojovali udajne o kazdy kus CE a pak se objevi nejaky neznamy obchod a nabizi CE jen tak? Ty recenze mne ani trochu neprekvapuji.
Tahle cela zalezitost a nabidka uzivatele uzdicky mne prisla hned divna. Hlavni hraci na trhu vcetne XZone bojovali udajne o kazdy kus CE a pak se objevi nejaky neznamy obchod a nabizi CE jen tak? Ty recenze mne ani trochu neprekvapuji.
Díky, to info "jen pro prvních 1000 zákazníků" mi sice moc neřeklo (1000 prvních předobjednávek nebo až 1000 těch po zveřejnění letáku?), ale aspoň vím jak je to přesně oficiálně.
předpokládám, že pro prvních 1000 zákazníků vč. předobjednávek ...
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem jim dotaz jakých objednávek se to týká, jestli těch až po zveřejnění či včetně předobjednávek. Protože objednávám bratrancovi taky krabicu a tu minci setsakramentsky chcu :-) Podle mě nejoriginálnější dárek(hned po CE samotné)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Beztak to nebude nic pořádného, ale jenom nějaká levná cetka (ten obrázek je ilustrativní a navíc ani ten už nevypadá nic moc)
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
No a je to tady, dopr... právě mi přišlo od CZC vyjádření, že jsem se nevešel do počtu dostupných CE edicí, takže mi nabízejí kasické D3 . Ach jo, tak teď nevím co... chtěl bych CE edici a zároveň nechci čekat, kdy bude znovu dostupná, protože to ani neví ...
Co se týče mince, tak mi to přijde nic moc oproti kalendáři na xzona, taková laciná kopie snahy, ale lepší než nic....
Co se týče mince, tak mi to přijde nic moc oproti kalendáři na xzona, taková laciná kopie snahy, ale lepší než nic....
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
To je smula vazne. Nakonec muzu byt rad, ze ji budu mit tech par hodin si pockam. Preju uspesne hledani volnych CE.
SGS2 Tapatalk
SGS2 Tapatalk
Nevím jestli jste to tady už psali nebo o tom víte, ale když si nejdříve koupíte normal edici a pak CE, můžete pak upgradovat na CE a přes support nechat poslat původní hru na jiný účet (třeba opozdilém kamarádovi, který nekupoval při launchi)
- Rafider
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Fakt jsem tomu věřil a najednou nevím, co mám dělat... Chci mít Diablo co nejdříve, ale zároveň chci CE... co teď? :-(
Pravě jsem dorazil z obchodu v OC Futurum v Brně kde jsem byl s bratrem předobjednat CE Diablo 3 v prodejně jménem Hráč , již v předcházejících postech uživatel uzdicka. Slečna prodavačka byla sice ochotná a slibovala, že Diablo CE bude 13-14.5. nakonec prej nejpozději 15.5., tak jsem prvně řekli, že do toho půjdem. Po vytisknutí údajné stvrzenky o zaplecení ovšem naše iluze úplně jinde. Na typu A4 bez diakritiky bylo vytištěno tak maximálne předobjednávka Diablo COLL. Udajně jim systém diakritiku neumožňuje , takže nebylo pořádně k přečtení kdo je prodávající atd. navíc slečna prodavačka neměla ani razítko. Jediné co řekla, že ho nemá. Na dotaz jestli může na ,, účetenku ´´ napsat, že pokud nebude Diablo 3 CE k dispozici nejpozději 15.5.2012 na prodějne v OC Futurum, tak vrátí peníze v plné výši. Tak nemohla. Stejně by to bylo asi zbytečné páč neměla razítko. No nechci psát žádný román, ale prodejna Hráč je asi to nejhorší co jsem za poslední dobu mohl udělat. Jestli jste někdo do tohoto šel tak Vám přeji hodně štěstí, ale bratrovi se naštěstí 3000 kč riskovat nechce. POZN: nechci spekulovat, ale přijde mi to opravdu velmi divné a při nejlepší vůli bych řekl, že to hodně smrdí... , účtenka nečitelná, razítko nemají , peníze chcou hned, dál si to uvažte sami.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Rafinder: Presne co popisujes se stalo i me. Tak jsem to vyresil digitalni verzí a bylo.
Doporucuji to same
Doporucuji to same
- Rafider
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlím nad tím, ale zase nechci přijít o krabici atd....
Paulik: Díky za info, je to opravdu hodně podezřelé...
Paulik: Díky za info, je to opravdu hodně podezřelé...
Přesně tak ted jsme byly v tom OC Futuru a horší prodejnu než je Hráč jsem neviděl , ted jsem rád že jsem to nevzal ještě ted když se mě to rozleželo v hlavě co je ten obchod vlastně zač.
jednoduse si rezhodni jestli chces hrat hned nebo si ochotny cekat x dni/tydnu na to ze se nekde u nas ukaze dalsi CERafider píše:Fakt jsem tomu věřil a najednou nevím, co mám dělat... Chci mít Diablo co nejdříve, ale zároveň chci CE... co teď? :-(
ja uz mam digital jelikoz ani tu normal edition nehodlam skladovat vzhledem k faktu ze celeho klienta si kdyzkoliv muzes stahnout primo od blizzu (doba pomalych modemu je davno pryc )
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Nevim proc ale me se ani nechce verit, ze bude jeste nejaka varka CE, i kdyz to slibujou...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
.... i takova moznost tady jeProgramos píše:Nevim proc ale me se ani nechce verit, ze bude jeste nejaka varka CE, i kdyz to slibujou...
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
A aby toho nebylo dost, další email, tentokrát od gameExpres. Zbývají poslední 3 možnosti.
Já to asi přehlídl, díky za upozornění.Spyro píše:Nevím jestli jste to tady už psali nebo o tom víte, ale když si nejdříve koupíte normal edici a pak CE, můžete pak upgradovat na CE a přes support nechat poslat původní hru na jiný účet (třeba opozdilém kamarádovi, který nekupoval při launchi)
Vryl jsi mi brouka do hlavy. Protože ... Mám CE, ale přijde mi toho 15.5. odpoledne (kdoví jestli se to neopozdí) a já chtěl hrát už o té půlnoci. Chceš tedy říct, že když si koupím digi verzi, aktivuju ke svému účtu, pak mi přijde CE, tak si ji na svém účtu budu moct upgradovat, aniž bych přišel o savy a postavy atd ?
Kde se dá o tom eventuélně více dočíst ?
Díky