DIII Collector's Edition
uzdicka: a není to spíš tak že Vám někdo dá zálohu za sběratelksou, vy mu pak řeknete že už došla? Zálohu už máte a tomu člověku nezbyde nic jinýho než si vzít normální?
Já jen, žemi tedy přijde zváštní chtít zálohu, navíc hra se může prodávat až 15.5. ne? Takže tomu že si mají vyzvednout hru nejpozději 14.5. taky moc nerozumím.
Já jen, žemi tedy přijde zváštní chtít zálohu, navíc hra se může prodávat až 15.5. ne? Takže tomu že si mají vyzvednout hru nejpozději 14.5. taky moc nerozumím.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: DIII Collector's Edition
Taky mi Uzdičkova prezentace přijde pochybná. Ani typografie není věru excelentní. A o záloze jsem zatím u žádného prodejce neslyšel...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
No mě se spíše líbí to co kolektorská nabízí ve hře. Jinak jsou to pro mě zbytečné hovadiny.
A to co je ve hře stejně bannery zachvilku vyměníte za zabité potvory bannery co něco ukazují. Křídla nevím jak budou vypadat. A unikátními barvy vám to může obarvit kámoš.
To je jak v SC2 každej si ze začátku na háže Ikonky ze sběratelství a časem raději vymění za ikonky 1000 výher a podobně.
A to co je ve hře stejně bannery zachvilku vyměníte za zabité potvory bannery co něco ukazují. Křídla nevím jak budou vypadat. A unikátními barvy vám to může obarvit kámoš.
To je jak v SC2 každej si ze začátku na háže Ikonky ze sběratelství a časem raději vymění za ikonky 1000 výher a podobně.
@uzdicka .. Jaky obchod se tady snazis zastupovat? Nebo to ma byt pokus nalakat lidi ke stanku ve Futuru, posbirat zalohy a vyjet nekam za sluncem za "utrzene" penize?
Panove trosku slusnosti.Zeptal jsem se normalne a proto cekam normalni odpovedi.Zastupuji obchod hrac.sk .JAsi tezko sit 24 prodejen bude brat od zakazniku penize aniz by jim zprostředkovalo zakoupeny vyrobek.Zaloha se vybira jakozto prostredek ktery kdyz lidi zaplati tak asi tezko potom tu predobjednavku budou rusit.Jedna se o prostředek ktery byl dan z duvodu extremne maleho poctu kusu sberatelske edice.Zakaznik dostane radnou uctenku.Nase prodejny na Slovensku budou hru prodavat dokonce uz 13.05. . Ceske prodejny az 14. z duvodu dopravy zbozi.Proc tak brzo?Nase firma je nejvetsi velkoobchod na Slovensku a ma smlouvu primo s Blizzardem a ne s distributorem pro dany region jako je ABCData pro CR.Ve smlouve mame dodatek,ze hry muzeme prodavat jakmile ho od nich dostanem.Me je jedno jestli od nas nekdo koupi nebo ne.Co se neproda v predobjednavkach se proda draz v klasickem prodeji,takze na tom zamestnavatel vydela jeste vic.
Jeste bych rad doplnil,ze pokud zakaznik dostane uctenku o koupi urciteho kusu nemuze dostat nic jineho,na to jsou zakony
Poloha?WTF?Pokud clovek alespon zna trosku uroven obchodnich center tak vi,ze cekaci lisitna na flek treba v Olympii,Vankovce je cca 4-5let pokud zajemce nevyplazne obalku
Jeste bych rad doplnil,ze pokud zakaznik dostane uctenku o koupi urciteho kusu nemuze dostat nic jineho,na to jsou zakony
Poloha?WTF?Pokud clovek alespon zna trosku uroven obchodnich center tak vi,ze cekaci lisitna na flek treba v Olympii,Vankovce je cca 4-5let pokud zajemce nevyplazne obalku
@uzdicka .. Kdyz uz chces tady oslovit zakazniky, tak s kvalitnim infem a seriozne. To se nesmis hold divit, kdyz tam do toho postu poradne nic nenapises a vypada to vselijak.
Jen dneska jsem udelal cca 40 predobjednavek prave na Diablo.Ke kazde objednavce musim sepisovat udaje o kupujicim.Navic figuruji jakozto zodpovedny vedouci prodejny ve Futuru a mam na starosti tunu papirovani.Ma vytizenost je v poslednich dnech obrovska a uprimne nemam chut vypisovat nejake eseje,proto jsem poskytl svoji emailovou adresu pro pripadne zajemce kde kdyz mam trochu cas odepisu.To,ze to sem vypisuju je jen dil nahody kdy jsem nahodou narazil na odkaz na toto forum a kdyz jsem cetl,ze to polovina lidi taha z ameru nebo anglie,tak jsem nahodil jinou moznost.Ja osobne z toho prodeje mam relativne kulovy.Ano je pravda,ze majtel firmy za prodane kusy asi pojede nekam na pohodlnou dovolenou ale to se netyka nas radovych zamestnancu
No každopádně díky za bližší vysvětlení a informace.
Přemýšlím o koupi (když se tu objevila tahle supr nabídka v Brně), ale pořád mi přijde 3000,- hrozně moc peněz za takovou srandu, když pro mě osobně má hodnotu jenom něco z collectorky. Chci hlavně tu lebku, USBčko a křídla do hry, takže mě napadlo, že bych mohl zbytek prodat.
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě má CE edice význam, protože je to pro mě největší SRDCOVKA ze všech her, takže sice mě zaujme třeba taky jen pár bonusů, o které mi ani pořádně nejde, ale chci mít na polici CE . Tato nabídka je zajímavá, ikdyž působí trochu podezřele, čemuž se není proč divit.. u této hry dle mě záloha není potřeba, se bude prodávat po stovkách ještě dlouho . Doufám, že na mě v CZC vyjde řada, bojím se riskovat... ikdyž tam mi nejsou schopní říct, jestli na mě vyzbude a v distribuci bude až 17.5. ... docela mě to nahlodalo
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
Žádné obchody tady nedělejte. Dnes už za to jeden člověk dostal varování.
no trosku som pozrel ten obchod aj ked ma to nezaujima lebo svoju CE uz mam v brlohu istu ale recenzia na ten obchod nieje moc dobra teda aspon u nas... tu mate par komentarov ktomu obchodu...
http://obchody.heureka.sk/hrac-sk/recenze/
No mě se uplně rozsvítily oči jak jsem to nabídku uviděl. A hned jsem tam chtěl běžet ale jak to ted čtu tak nevím -,- dat jim je tak 3k a možná z toho nic nevidět nevím no.
Snažil jsem se domluvit zaslání klíče předem a Xzone jsou v tomto neoblomní. Škoda
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Dnes jsem měl hovor se slečnou za supergamer a microgames, patří pod jednu společnost a bylo mi prozrazeno, že na 15.5. dokázali pokrýt jen 50 objednávek. Docela by mě zajímalo, kolik lidí se sejde na půlnočních prodejích, moc asi ne.
Tak aspon ze uz snad maj CE na skladu a toho 14.5 to poslou.
V to taky doufám, jak znám svojí smůlu, tak beztak se něco stane ještě a opozdí se to.
HELLERcz: to mě povídej taky mám pocit že podobné situace přitahuji
Dejte sem potom video jak to rozpalujete
Dejte sem potom video jak to rozpalujete
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Chystám se to natočit/vyfotit ... ale předpokládám, že je já budu přesně ten první co jí nedostane... protože já mám takovou smůlu pořád... vždy mi to někdo vyfoukne, nebo se prostě něco stane, že o to přijdu...
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
Dík za info, radši to nebudu pokoušet.Grenth píše:no trosku som pozrel ten obchod aj ked ma to nezaujima lebo svoju CE uz mam v brlohu istu ale recenzia na ten obchod nieje moc dobra teda aspon u nas... tu mate par komentarov ktomu obchodu...
Jinak slyšel jsem něco o minci k objednávkám Diabla na czc.cz, prý o tom došlo nějaké info do mailů. Mám předojednanou normal verzi a žádný mail by nepřišel, máte někdo info o tom, co to je za minci a jak ji získat (nebo je to jenom u CE)?