pocity z cekani na D3 :)
Já se tak strašně těším, až se z toho celej den učím dva tejdny v kuse na ustní část maturity, která je mimochodem 16.5. Díky za upřímnou soustrast a lítost, Diablo 3 si zahraju 17.5....neukamenujte mě
Re: pocity z cekani na D3 :)
Drakkari: pro mě bude nejtěžší vydržet od středy - pátku ... víkend bude celkem OK.
A pak pondělí .. ach to bude nejvíc
A pak pondělí .. ach to bude nejvíc
Já se těším na první legendary předmět co mi padne . Doufám, že to nebude nějaký s*it.
Škoda jen, že podle bety to vypadá, že předměty bílé barvy se neoplatí ani prodávat.
Škoda jen, že podle bety to vypadá, že předměty bílé barvy se neoplatí ani prodávat.
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Já mam 14.5. v pondělí školu od 8 do 20.00 a docela se těšim, ptže bejt celej den doma a jen čekat, tak mi CENZORED
davaj si pozor na slovník
davaj si pozor na slovník
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
SynchR : to mas pravdu neoplati
pokial som za jednu cestu do mesta zarobil v boji 2000 goldov tak za predaj plneho inventaru bielych veci len okolo 100
a co sa tyka modrych pripadne rare itemov tak tie radsej rozlozim na craf material
pokial som za jednu cestu do mesta zarobil v boji 2000 goldov tak za predaj plneho inventaru bielych veci len okolo 100
a co sa tyka modrych pripadne rare itemov tak tie radsej rozlozim na craf material
Tak sbírat bílý itemy se nevyplatilo ani v D2. Pokud teda člověk nepánoval do něj udělat díry na nějaký RW.
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
inac co sa tyka temy tak pocity su super, lebo v sobotu odovzdavam bakalarku a dorobim v nedelu poslednu skusku a do statnic do polovice juna hram
EDIT : lepsi release date ani nemhol byt, aspon pre mna
EDIT : lepsi release date ani nemhol byt, aspon pre mna
http://www.eurogamer.cz/articles/druha- ... e-diablo-3
Fuj to jsem si zase odplivl.
Autorem je nějaký Ondřej Prokop, moc rád bych ho utvrdil v jeho příjmení. Bláhově jsem se domníval, že podobné odpadní dementní články píšou pouze na tiscali. Co bod to *facepalm*.
Autorem je nějaký Ondřej Prokop, moc rád bych ho utvrdil v jeho příjmení. Bláhově jsem se domníval, že podobné odpadní dementní články píšou pouze na tiscali. Co bod to *facepalm*.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Mrkev#1430
Qoliker píše:http://www.eurogamer.cz/articles/druha- ... e-diablo-3
příde mi, že ten člověk co to napsal je úplně mimo....nejde to ani dočíst, jaká je to dmce
To sem se zase nasral. A ty komentáře pod tím článkem jsou ještě lepší. Božeeeeeee
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
to bude odborrnik co se diabla3 tyce kdyz napise ze mana sice zustala ale jen u carodejky
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Já už tyhle hloupé články ani nijak nevnímám. Ten člověk očividně neví o čem píše, neví, proč je tak tomu, co nám Blizzard naservíroval. Lidi až moc herní mechanismy porovnávají s Diablem 2, což není dobře. Je potřeba se na to podívat s odstupem a trošku se nad tím zapřemýšlet. V D2 se bodíky dávali jen aby se unesl armor, na max block a vitalita, pokud nějaké body zbyly. Skilly se taky jely stejně a pokud chtěl člověk experimentovat, tak co? V D3 může přece taky.
Celkem mě mrzí, že většina těchto portálů si takhle degraduje reputaci. Je vidět, že o té hře neví nic ale jelikož je to známá hra, tak přece musí něco napsat, jinak by zaostávaly před konkurencí. Přál bych si, aby si autor tohle přečetl. A ostatně, ty komentáře všech, co už tu dávno byly ohledně tiscali. Hřebík do rakve si zarazil i PCtuning, když D3 testovali. Následné lejno, co nám naservíroval Tomáš Šulc bych mu nejraději vmázl do úsměvu.
Celkem mě mrzí, že většina těchto portálů si takhle degraduje reputaci. Je vidět, že o té hře neví nic ale jelikož je to známá hra, tak přece musí něco napsat, jinak by zaostávaly před konkurencí. Přál bych si, aby si autor tohle přečetl. A ostatně, ty komentáře všech, co už tu dávno byly ohledně tiscali. Hřebík do rakve si zarazil i PCtuning, když D3 testovali. Následné lejno, co nám naservíroval Tomáš Šulc bych mu nejraději vmázl do úsměvu.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Já bych mu ty jeho hřebíky tak akorát zarazil do oka . Je vidět, že se o D3 vůbec nezajímal, nic o něm neví a když byla Open Beta, tak si to na 2 hodinky pustil. A napíše o tom článek. Já to fakt nepobírám tohle.
V dnešní době už píše na herní portály kdejaký 'disabled' 'clueless' primitiv, vlastně by mi to bylo aj jedno, jen ať si píšou, ale proč zrovna na eurogameru takováhle chujovina, to vážně nepochopím.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Mrkev#1430
asi to není hráč..a nebo hraje spíš něco jiného...ale práce je práce, tak článek holt vytvořil no:)
Aneb je jedno, že článek je příšerný, hlavně ať mám "odpracováno"!
edit : čtení je škoda času a masochismus
autor trolluje
autor trolluje
Naposledy upravil(a) Cejkis dne 10.05.2012, 14:01 hod., celkem upraveno 5 x.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
dobré je,že mu to v komentoch dali aspoň vyžrať...som fakt zvedavý na tie rychlokvašné recenzie.....to bude zase " peklo "
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
...češi. Ono je tomu takhle asi ve všech odvětvích ale všimnou si toho jen ti, kteří se opravdu zajímají. Ať si píšou. Škoda jen, že tomu pak lidi věří.... alespoň menší konkurence v aukci :-)Qoliker píše:Aneb je jedno, že článek je příšerný, hlavně ať mám "odpracováno"!
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
programos to nie je o čechoch..slovákoch...madaroch..atd..to je o totálnej neinformovanosti ..ľudom stačia plytké a povrchné informácie typu bulvár a zahrať si hodinu nejakú stupid hru na facebjukuuu
je to smutné...
je to smutné...