Diablo 3 full klient - problémy a rady sem
Me to dela toto to driv neslo http://imageshack.us/f/26/d3screenv.png/ ale po Agree to stejne hodi jakys error
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:BurrZoust#2804
Re: Diablo 3 full klient - problémy a rady sem
@tenebrae: tvoje info jsou fakt o ničem! Do kelu, to fakt nemůžeš přesně napsat, jaký error to háže ??? To musíš být tak konkrétní ?
Připomínáš mi mého otce ... omg ... "vem to a dej to tam" ... .ale co kurnik mám vzít a kam to už nevím
Připomínáš mi mého otce ... omg ... "vem to a dej to tam" ... .ale co kurnik mám vzít a kam to už nevím
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
HC - all classes +60lvl
burrzoust píše:@tenebrae: tvoje info jsou fakt o ničem! Do kelu, to fakt nemůžeš přesně napsat, jaký error to háže ??? To musíš být tak konkrétní ?
Heh...takze toto mi to pise: An unexpected decryption error ocurred, please contact customer service
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Supr! Díky
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
Nove info : instalace pujde uz 14.5. od 17:01 CESTDrakkari píše:mě píše to samý, každopádně doufám že instalaci zapnou aspon den předem, abych si mohl nainstalova a opatchovat před půlnocí a pak se jen snažil lognout
viz http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... tion-guide
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrej tah od Blizzu
Tenhle klient od blizzardu je pěknej s*it... Nejde s ním zapauzovat stahování a když náhodou padne net, už se znova nenapojí. PRoč to nemůže bejt stejnej super klient jako byl na betu. Tady ten blizzard downloader se mi fakt nelíbí.
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Však to stačí prostě killnout a pak, když to zapneš, tak to začne stahovat tam kde si zkončil předtim ne ? Nebo se pletu?
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
No mně ten jejich klient asi 2x spadl a když jsem ho znovu zapl a zvolil složku kam se to stahovalo tak to jelo od tama kde to skončilo takže v tom nevidím problém.Trhanec píše:Tenhle klient od blizzardu je pěknej s*it... Nejde s ním zapauzovat stahování a když náhodou padne net, už se znova nenapojí. PRoč to nemůže bejt stejnej super klient jako byl na betu. Tady ten blizzard downloader se mi fakt nelíbí.
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
Mě teda nespadl, sám jsem ho párkrát ukončil a pak po ověření již stažených dat pokračoval dál z místa kde skončil, žádný problém
No to je jedno, já to stahovat nebudu, nainstaluju si to z dvd 15týho nebo až budu mít možnost to pařit.. jen jsem se nudil, tak jsem si to chtěl stáhnout dopředu.
Tenebrae: Měl jsem to taky, špatně se ti stáhlo. Nebo se ti to nedotáhlo. Spusť downloader znovu a nech ho doběhnout a pak to zkus, pokud se ti nepovede, tak to zkus zase znova. Musíš to nechat dokud se sám nevypne.
To se mi nezdá, to prece pise proto,ze jeste nejde install ne? Mimochodem, do jakeho folderu mam vlastne zadat cestu? To je jedno kam?SynchR píše:Tenebrae: Měl jsem to taky, špatně se ti stáhlo. Nebo se ti to nedotáhlo. Spusť downloader znovu a nech ho doběhnout a pak to zkus, pokud se ti nepovede, tak to zkus zase znova. Musíš to nechat dokud se sám nevypne.
Tak jsem to dal znovu natahnout a porad to same velikost souboru je 7.60 ze 7.60 ale porad to asi neni dotazene do konce nevite nekdo co s tim prosim? Pise mi to zlute,ze "A listening port could not be opened"
Je jedno kam; než se to samo ukončí, tak to chvíli trvá, nech downloader běžet pár minut.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
No on uz bezi nekolik dost dlouhych minut, neco mu jakoby brani to dokoncit sakra co s tim je?
Nic mu nebrání, vydrž. ;>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Taky to u mě chvíli trvalo, ale i když to přerušíš a pak zapneš znova, tak se nic nestane(imo).
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Dobre cekam a co ta hlaska o portech taky vam to psalo? Blizz tam ma presmerovani na nejakou konfiguraci Firewallu ale v tom se mi moc nechce stourat...
Heh a zrovna to dojelo, ted mi to pise tu hlasku o Fire from sky coz je snad v poradku ne? Kazdopadne dik za pomoc!
Heh a zrovna to dojelo, ted mi to pise tu hlasku o Fire from sky coz je snad v poradku ne? Kazdopadne dik za pomoc!
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to v pořádku, tet už jen počkat do 14.5 a pak nainstalovat.
Tenebrae: Jako bych ti neřikal, že máš čekat až se to samo ukončí že?