Diabloprogress.com
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Udržte diskuzi v mezích slušného chování a nikdo to zde zamykat nebude
nebudu tolerovat aroganci a osobní napadání. Je mi jedno jestli do vulgarit dáváte hvězdičky. Pokud máte výhrady k tomu co zde někdo napíše, tak to těm, kdo to nezná, vysvětlete a není třeba ho urážet ve smyslu "nehrál jsi wow, tak to nic nevíš..".
nebudu tolerovat aroganci a osobní napadání. Je mi jedno jestli do vulgarit dáváte hvězdičky. Pokud máte výhrady k tomu co zde někdo napíše, tak to těm, kdo to nezná, vysvětlete a není třeba ho urážet ve smyslu "nehrál jsi wow, tak to nic nevíš..".
Re: Diabloprogress.com
Podle mého zbytečnost, v d2 jsem nikdy nic podobného nepotřeboval ... ale pokud si chcete honit e-triko můžete
@ Qoliker - ty mi to určitě vysvětlíš ...
@ Qoliker - ty mi to určitě vysvětlíš ...
Naposledy upravil(a) Rakiii dne 07.05.2012, 13:17 hod., celkem upraveno 1 x.
Rakiii, tys asi nehrál d2 na b.netu, co?
Nikdy sis nevšiml ladderů pro hc/sc a classic/lod? ;x
Nikdy sis nevšiml ladderů pro hc/sc a classic/lod? ;x
Naposledy upravil(a) Qoliker dne 07.05.2012, 13:19 hod., celkem upraveno 2 x.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Podle mě bude fajn sledovat, jak vysoko se dostane místní carpinus tým nebo kdo první zabije final bosse druhýho aktu v infernu (když to má být tak ultra hard) apod., tý hře to dává další rozměr. Ale taky samozřejmě chápu, že pro spoustu lidí to bude mít nulovej význam a nebude je to zajímat, tak to je ...
- LizardWizard
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papin#2195
ja hral asi 5 let, a o existenci takoveto veci jsem nemel ani tucha ne ze bych potreboval se s nekym porovnavat, to me nikdy moc netahlo, ale chapu ze spousta lidi to bere kompetitivne, a pro ne je to urcite dobre
Kjel:
Na to nepotrebujes zadny web, ale muzes se jich zeptat, nebo pokud bude nejaka armory, tak si to muzes najit tam.
Ono toho moc co srovnavat v D3 nebude. Ve WoW to melo vyznam, protoze se uvolnovaly nove raidove instance, tak to jeste jakz takz vyznam melo.
V D3 se bude dat soutezit maximalne v tom, kdo prvni projde inferno obtiznost a tim to tak nejak konci, protoze neco noveho bude maximalne az vyjde nejaky datadisk.
Na to nepotrebujes zadny web, ale muzes se jich zeptat, nebo pokud bude nejaka armory, tak si to muzes najit tam.
Ono toho moc co srovnavat v D3 nebude. Ve WoW to melo vyznam, protoze se uvolnovaly nove raidove instance, tak to jeste jakz takz vyznam melo.
V D3 se bude dat soutezit maximalne v tom, kdo prvni projde inferno obtiznost a tim to tak nejak konci, protoze neco noveho bude maximalne az vyjde nejaky datadisk.
určitě budou ve hře áčka za zabití příběhovejch bossů a minibossů v závislosti na obtížností a podle toho, jestli to pojedeš softcore nebo hardcore a přesně podle toho se bude vytvářet ten žebříček, kdo se kam dostal na hc a tak ... z nějakýho SEoCu si pamatuju, že Garn a spol. chtějí být první v CZ/SK nebo ve střední Evropě a kde líp to porovnávat, než na podobný stránce s přehledným žebříčkem ... prostě pokud to bude takhle fungovat, tak to svůj smysl podle mě má ...
Záleží, jak moc podrobné statistiky si D3 armory bude vést.
jasný, pro mě je to třeba nová informace, že bude D3 armory. asi jsem to někde propás
Pokud nebude armory, tak nebude poradne funkcni ani ten diabloprogress, protoze pocitam, ze to bude fungovat stejne jako wowprogress a ten tahal informace prave z armory.
WoW ma zcela jasne naplanovany progress a da se sledovat. Progress v D3 bude o kvalite gearu a do hry vstupuje nahoda u dropu lootu a AH (GAH, RMAH). Nekteri TOP PVP hraci ve WoW si vzdy nasazovali nejaky funny equip (nebo PVE equip), kdyz sli offline. To znemoznilo ostatnim hracum v ramci armory si je najit a podivat se na jejich equip, enchanty a gemy. Cili neco jako gear score nebude mit zadnou vypovidaci hodnotu. Ani uspechy jednotlivcu (pomer poctu zabitych elite / rare / bossu, casu a smrti) nebude mit opravdovou vypovidaci hodnotu, protoze tito hraci mohli uspechu dosahnout v parte. Obsazeni drtive vetsiny part se bude menit.
Opravdu nevidim moznost, jak by Diabloprogress mohlo mit nejakou kvalitni vypovidaci schopnost.
Opravdu nevidim moznost, jak by Diabloprogress mohlo mit nejakou kvalitni vypovidaci schopnost.
Vozi spis to vidim na takovej ten uklidnujici efekt pro pritulky, najedes na progress a reknes, ze vlastne vubec nehrajes proti tomuhle blaznovi:D Mozna pak jeste na kouknuti, jaky sileny buildy se daji dostat nahoru.
Nápad je to asi dobrej to jo, ale souhlasím s Peckoslavem. Akorát se sebe uděláte cíl pro zloděje účtů. Pokud tam bude i něco ohledně Vaší výbavy tak určitě. Lepší neriskovat.
Javůrku, ja vím, že peckič je tvůj kamarád a chceš se ho zastat, ale tohle je naprostá hloupost, co píšeš. Jak dlouho už funguje wowarmory? Kolik top hráčů má vybrakované účty? Zamysli se trošku.
Jak konkrétně může být zveřejnění vašeho battletagu nebezpečné? Můžou snad nějak zjistit email přes který se přihlašuje?Javurek píše:Nápad je to asi dobrej to jo, ale souhlasím s Peckoslavem. Akorát se sebe uděláte cíl pro zloděje účtů. Pokud tam bude i něco ohledně Vaší výbavy tak určitě. Lepší neriskovat.
není tam žádnej údaj, kterej by se dal zneužít ...
A pokud vám jde o battletag, tak ten máme většina z nás přímo v profilu. :>
battletag je vlastně jen nick, nic víc
Spíš to mysleli tak, že když uviděj nějaký dobrý vybavení budou vědět na jakej účet se orientovat ..Ale nic víc v tom asi nebude..
Tak asi jediné co můžou s battletagem udělat je přidat si vás do friendů (pokud se mýlím, opravte mě).