Diabloprogress.com
Zdravím, nevím jestli to sem někdo už dával, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to.
Nicméně jelikož Diablo 3 prý podle zdrojů nebude mít žádný žebříček, tvůrci Wowprogress.com se rozhodli udělat Diabloprogress.com, který bude obsahovat PVP žebříčky, postavy, itemy, LF group, AH logy, diablo guildy (o těch jsem nic neslyšel jestli něco víte tak napište díky ) progress v Infernu a další.
Stačí zadat svůj BattleTag a případně BattleTag kamarádů, rodičů, domácích zvířat, babiček a prostě všech co znáte a mají účet na battle.netu a budou hrát Diablo, aby se databáze postav rozrostla co nejvíce.
Doufám, že tam bude co nejvíce lidí, aby se daly poměřovat výkonny hráčů, kteří se chtějí dostat do té špičky, ale také těch co si jen jdou zahrát a třeba chtějí vědět jak si stojí.
Já jako člověk, který se na Diablo třese od oznámení se těším na takovéto žebříčky, oznámení že ve hře nebudou mě dost zklamalo ikdyž doufám, že snad později dodají ratinu, žebříček arena týmů formou nějakého patche.
Za případně pravopisné chyby se omlouvám. S pozdravem Blizqery, uvidíme se ve hře.
Nicméně jelikož Diablo 3 prý podle zdrojů nebude mít žádný žebříček, tvůrci Wowprogress.com se rozhodli udělat Diabloprogress.com, který bude obsahovat PVP žebříčky, postavy, itemy, LF group, AH logy, diablo guildy (o těch jsem nic neslyšel jestli něco víte tak napište díky ) progress v Infernu a další.
Stačí zadat svůj BattleTag a případně BattleTag kamarádů, rodičů, domácích zvířat, babiček a prostě všech co znáte a mají účet na battle.netu a budou hrát Diablo, aby se databáze postav rozrostla co nejvíce.
Doufám, že tam bude co nejvíce lidí, aby se daly poměřovat výkonny hráčů, kteří se chtějí dostat do té špičky, ale také těch co si jen jdou zahrát a třeba chtějí vědět jak si stojí.
Já jako člověk, který se na Diablo třese od oznámení se těším na takovéto žebříčky, oznámení že ve hře nebudou mě dost zklamalo ikdyž doufám, že snad později dodají ratinu, žebříček arena týmů formou nějakého patche.
Za případně pravopisné chyby se omlouvám. S pozdravem Blizqery, uvidíme se ve hře.
Re: Diabloprogress.com
Tak už jsem tam hodil svůj battletag a kámošovo uvidíme co z toho bude, až to budou mít hotové
Super... jdu do toho :-)
Co nám nedá Blizz to nám dodělá komunita
To si peknu kravinu napisal bez profile API ktoru nam moze dat len blizzard sa nikam nepohnu stou strankou, leda ak by im to tam ludia rucne vypisovali kazdy 1 item/achiv rucne co je vysoko nepravdepodobne a neefektivne.Drakkari píše:Co nám nedá Blizz to nám dodělá komunita
api
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
ideální zdroj pro hackery na to, aby vybrali ten správný účet, více takových tabulek a žebříčků
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi zdá, rači to Armory od Blizzu
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Nebuďte paranoidní
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
to není paranoia, ale opatrnost, ale jak chcete jsou to Vaše účty, postavy, peníze
každopádně být hackerem, který se chce pro obohacení či pro pobavení dostat na cizí účet, tak se nebudu snažit dostat na někoho kdo je na 999999. místě žebříčku, ale na někoho kdo je v topce a má mi co "nabídnout"
každopádně být hackerem, který se chce pro obohacení či pro pobavení dostat na cizí účet, tak se nebudu snažit dostat na někoho kdo je na 999999. místě žebříčku, ale na někoho kdo je v topce a má mi co "nabídnout"
Ja si zase myslim ze takych hackerov ktorym sa oplati robit MITM utok na ucet diabla len vdaka authentifikatoru je minimum kedze za ten cas mozu zarobit viacej inde...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
1. už to tu jednou bylo
2. souhlas s peckoslavem
3. dokud v tom žebříčku nebudou všichni, tak je to stejně srovnání nesrovnání
2. souhlas s peckoslavem
3. dokud v tom žebříčku nebudou všichni, tak je to stejně srovnání nesrovnání
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
wowprogress je nejlepsi srovnavaci tabulka progresu ve wow.. kdyz se to ujme i v diablu budu jen rad
Wowprogress bylo prinosem pro "casual" hrace, kteri nerozumeli theorycraftu a potrebovali vyladit talenty, enchanty a gemy pro PVE. I tak to vetsinou skoncilo failem, protoze tito jedinci nedokazali udrzet efektivni rotaci abilit.
Diabloprogress podle mne zcela postrada smysl ve srovnani s databazi pro WoW. Je to dano hlavne zcela rozdilnym systemem postupu a charakteru PVE v obou hrach.
Diabloprogress podle mne zcela postrada smysl ve srovnani s databazi pro WoW. Je to dano hlavne zcela rozdilnym systemem postupu a charakteru PVE v obou hrach.
-
- Quill Rat
wowprogress byl predevsim prinos pro informace kdo je nejlepsi... a diabloprogress rozhodne smysl ma..
a jeste recount bych poprosil....
a jeste recount bych poprosil....
Mně se to nezdá vůbec jako špatný nápad.
Strachovat se, že vám hacknou account, když vás náhodou uvidí v top 100 - L O L.
Strachovat se, že vám hacknou account, když vás náhodou uvidí v top 100 - L O L.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Asi tak no :D Väčšiu blbosť som ani nepočul. Hlavne, keď na tých stránkach nie je žiadny údaj, ktorý by im pomohol čo_i_len v začatí hackovaniaQoliker píše:Mně se to nezdá vůbec jako špatný nápad.
Tí čo to tu píšete tak ste asi v živote nehrali wowko? resp nepoznáte wowprogress ? úplné s*ač_ky, nezmyselné, čo tu píšu
1, GL s tímhle tématem, snad ti ho nesmažou jako mě (sry muselo to ven)
2, pokud máte strach o bezpečnost svého acc. tak mobilní (iOS / Android) nebo fyzický (klíčenka) autentikátor vás těchto obav navždy zbaví
3, a jestli bude mít D3 armorku jako má WoWko, tak kluci z wowprogressu si z ní vytahají potřebná data a budou tam všichni i bez battletagu
2, pokud máte strach o bezpečnost svého acc. tak mobilní (iOS / Android) nebo fyzický (klíčenka) autentikátor vás těchto obav navždy zbaví
3, a jestli bude mít D3 armorku jako má WoWko, tak kluci z wowprogressu si z ní vytahají potřebná data a budou tam všichni i bez battletagu
a jsou ubec nejake informace a diablo armory?