pocity z cekani na D3 :)
pán terroru poriadne zatrasie aj svetom warcraftu..už teraz ľutujem všetkých guildmasterov ako im z raidov pomiznú tankujúce a healujúce postavy
peklo ma proste prednosť
peklo ma proste prednosť
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: pocity z cekani na D3 :)
Tak rád bych si zahrál Betu
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
ten starcraft 2 je hrozná věc... kampaň dohrána a teď dostávám naprdel v multiplayeru
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
nemuzu spat, nemuzu jist, nemuzu myslet na nic jinyho .... no az tak strasny to neni, ale obcas mam fakt takovej pocit Uz jenom 4 dny prace a je to tu
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Už jenom 2 dny školy a je to tu ... no, jenže pořád zbejvá těch dní 8 :/
Dotaz na Hella - jaký sou ty Helly energy drinky? Uvažuju taky o nákupu - mmch i na sportoviště
K čemu by si je přirovnal ze známých energeťáků?
Mmch to video na slovenskejch stránkách kde ukazují výrobní faktorku je úžasný, žral sem každý frame a slovo z videa
A aby to nebyl moc OT, pocity z čekání na D3 sou STRAŠNÝ!!
Nevím čím trávit čas do vydání, práce, sport, atd atd, snažím se zjišťovat minimum o in-game, protože to chci prozkoumat až budu hrát, abych byl hezky překvapenej a skilly a monstra sem si "zažil", ne našprtal, ostatně člověk může jen hádat co ten kterej skill může dělat, interpretace může být různá a dokud to člověk nevyzkouší jak se s tím ty monstra řezaj, tak prostě neví :]
Přítelka má přijet ze zahraničí zrovna 14.5. a já mám chuť jí říct ať ani nejezdí Trošku dilema )
No ale ještě že tu máme kluky Carpinusáky, bez nich by to čekání bylo hrozný mučení :]
K čemu by si je přirovnal ze známých energeťáků?
Mmch to video na slovenskejch stránkách kde ukazují výrobní faktorku je úžasný, žral sem každý frame a slovo z videa
A aby to nebyl moc OT, pocity z čekání na D3 sou STRAŠNÝ!!
Nevím čím trávit čas do vydání, práce, sport, atd atd, snažím se zjišťovat minimum o in-game, protože to chci prozkoumat až budu hrát, abych byl hezky překvapenej a skilly a monstra sem si "zažil", ne našprtal, ostatně člověk může jen hádat co ten kterej skill může dělat, interpretace může být různá a dokud to člověk nevyzkouší jak se s tím ty monstra řezaj, tak prostě neví :]
Přítelka má přijet ze zahraničí zrovna 14.5. a já mám chuť jí říct ať ani nejezdí Trošku dilema )
No ale ještě že tu máme kluky Carpinusáky, bez nich by to čekání bylo hrozný mučení :]
Klidne si je troufnu prirovnat k Redbullu. Je to moje druhe nejoblíbenější energ piti po Redbullu.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
no tak když tu budou všici pít hell, tak si přece nekoupím redbulla
ps. má to bublínky?
ps. má to bublínky?
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Ano má má já piju jen s bubli bubli .)
Já dám přednost raději černému čaji a odříkání Když člověk ví co ty energeťaky dělají s žaludkem a tělem tak bych to v životě nepil.
Hlavně ty energetický nápoj musí být strašně drahý ne ? To musi být dobrá finanční pálka
Hlavně ty energetický nápoj musí být strašně drahý ne ? To musi být dobrá finanční pálka
Timpo hele zase taková pálka to nebude.Já ještě nevim zda koupim nějakej energetickej nápoj,ale Coca Colu určitě na chuť.Bude se to prokládat kávou a sem tam vodou.A už vidim tu spotřebu cigaret to je teprve pálka .
Timpa: já to beru na firmu, takže tam mám nějakou tu slevičku a vychází to celkem fajn cenově těch 250ml.
Včera jsem si dělal takovou idylickou večeři při koukání a zvuku odpočítávání vydání DiIIII nádhera. U PC na židli natáhnuté nohy na stole, talíř v klíně, jídlo, koukání se na velký odpočet. Konečně jednociferné hodnoty ve dnech.
Včera jsem si dělal takovou idylickou večeři při koukání a zvuku odpočítávání vydání DiIIII nádhera. U PC na židli natáhnuté nohy na stole, talíř v klíně, jídlo, koukání se na velký odpočet. Konečně jednociferné hodnoty ve dnech.
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
To čekání je každym dnem horší a horší
cekani je skoro u konce... vzdyt uz pristi pondeli jdeme na pulnocni prodej.. a to nas ceka zitra volno, takze si uziju kino a v nem Avengers.. pak uz jen tri dny prace.. pak bourlivy vikend v Roxy (klub Praha).. v nedeli lecba vodou... no a pak? Pak uz mame jasno :-)
Zadna prace - dovolena... Zadny navstevy spolecnosti, zadny kluby, zadnej alkohol..
Pritulka bude muset pochopit moji zazranost.. moji nechut k "hratkam" a hlavne si bude muset zvyknout na pekelne zvuky, kterými "ozivim" byt...
Zadna prace - dovolena... Zadny navstevy spolecnosti, zadny kluby, zadnej alkohol..
Pritulka bude muset pochopit moji zazranost.. moji nechut k "hratkam" a hlavne si bude muset zvyknout na pekelne zvuky, kterými "ozivim" byt...
Když se mi podaří udělat ekonomii 16.5, na kterou jsem se dneska upsal, tak pak už teoreticky budu moct pařit taky, ale pochybuju, že to dám na první pokus
Nicméně hra neuteče, takže je to jedno
Nicméně hra neuteče, takže je to jedno
čekání u konce mi přijde jinak
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Mě určitě 14.5 přejede auto
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Nezdá se Vám, že ten čas, čím blíže jsme vydání, se zpomaluje? :-D
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
ty mas teda morbidni vyhlidky ja se zas bojim toho ze mi 14 napisou ze na me nevysla hra
To je tím, že máte houby co na práci. Mě to utíká strašně rychle, až se bojím, že na hraní D3 nebudu mít čas .