Trhancův final build
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... UfX!abcZZb
EDIT: Nakonec změněno na tenhle dost možná můj final build, možná ještě přemýšlím nad pasivkou arcane dynamo místo temporal flux, nabiju jí disintegratem a pak odpálim plošnák s +75% dmg.
Taktika:
Disintegrate na dálku co spatřím moby, dostanou se ke mě- nahodit diamond skin(-7 AP), slow time(+20 dmg a spomalení mobů) a hodit plošnák za celkem dobrej dmg.. Pokud mobky budou dál žít uteču přes slow time, pokud to půjde(elity s velkou speed) a nebo je začnu dodělávat s disintegrate a začne procovat runa na výbuch enemy. Takhle nějak si to představuju. Případně spectral blade. Uvidíme ve hře na hellu/inferno
EDIT: Nakonec změněno na tenhle dost možná můj final build, možná ještě přemýšlím nad pasivkou arcane dynamo místo temporal flux, nabiju jí disintegratem a pak odpálim plošnák s +75% dmg.
Taktika:
Disintegrate na dálku co spatřím moby, dostanou se ke mě- nahodit diamond skin(-7 AP), slow time(+20 dmg a spomalení mobů) a hodit plošnák za celkem dobrej dmg.. Pokud mobky budou dál žít uteču přes slow time, pokud to půjde(elity s velkou speed) a nebo je začnu dodělávat s disintegrate a začne procovat runa na výbuch enemy. Takhle nějak si to představuju. Případně spectral blade. Uvidíme ve hře na hellu/inferno
Naposledy upravil(a) Trhanec dne 07.05.2012, 10:11 hod., celkem upraveno 5 x.
Re: Pomoc s postavením buildu...
Neutahnes to na AP. Ten twister uplne vyhod a dej tam nejaky signature skill.
Přesně jak píše Vozi. Nebudeš mít dost Arcane Power. Asi bych taky vyhodil Energy Twister, moc se mi nelíbí, je to takový moc náhodný a to já nemám rád. Mám pak pocit, že nemám situaci pod kontrolou. Možná bych tam ještě zkusil zakomponovat jeden z Armorů.
Přemejšlel jsem ted, že vyhodim i toho archona, co by jste doporučili místo něj?
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
V podstate ten Disintegrate a Explozive Blast s tymi runami su velmi dobrou kombinaciou. Energy Twister je podla mna cool ale potrebujes namiesto neho signature skill. Potom mozno Diamond skin a pocas neho pouzivat spectral blade(signature) s tou runov na viac yardov, alebo shock pulse ale to uz hadam. V kadzom pripade, prve 2 skilly su velmi dobre, povedal by som skvele a bude to s nimi urcite fungovat.
Miesto Archona snad nejaky magic armor, aky to uz neviem
Miesto Archona snad nejaky magic armor, aky to uz neviem
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Tak jsem to trochu upravil
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYb!abcZYa
Taktika bude:
Z dálky začnu pálit disintegrate, dostanou se ke mě, napálim diamond skin a hodim plošnák, port pryč, chvíli kosit zase disintegratem, nahodit slow time případně nebo ho používat jen na projektyly, to se uvidí. Každopádně mi to příjde dobrý i do party. Jinak spectral blade používat podle potřeby.
EDIT: ještě možná vyměnim ten glass cannon za něco jinýho..Dynamo.. záleží jak moc to bude procovat
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYb!abcZYa
Taktika bude:
Z dálky začnu pálit disintegrate, dostanou se ke mě, napálim diamond skin a hodim plošnák, port pryč, chvíli kosit zase disintegratem, nahodit slow time případně nebo ho používat jen na projektyly, to se uvidí. Každopádně mi to příjde dobrý i do party. Jinak spectral blade používat podle potřeby.
EDIT: ještě možná vyměnim ten glass cannon za něco jinýho..Dynamo.. záleží jak moc to bude procovat
Chybí tam nabíjecí skill, takže pokud tě dojde arcan a on tě dojde s desintegrate hodně rychle, tak je to problém. Doporučel bych buď spectral blade (silný, hromadný, na blízko) nebo Electrocute (trochu slabší, hromadný, na dálku). V tvé sestavě bych asi dal přednost tomu prvnímu. Na dálku je tu desintegrate.
Energy Twister je určitě špatná volba, protože nejde zaměřit, což je akorát tak k vzteku než k účitku, navíc užírá drahocený arcan. Vyměnil bych to za energy armor z runou Energy tap. Nejen, že tě to zvedne armor, který tě bude skoro každý barbar, ale zvedne tě to i hodně arcane kapacitu, což je také velmi důležité.
Teleport. Já osobně nemám tento skill rád, protože se mi zdá, že toho moc neřeší, monstra jsou většinou hodně rychlá a získáš tím tak dvě vteřiny času a pak dlouho čekáš než se zase nabije. Za teleport bych zvolil Slow Time, který je důležitý především proti silným střeleckým útokům, tento skill považuju za velmi důležitý do solo i party.
Pokud chceš jet solo a používat hodně desintegrate (tu runu do ní si zvolil dobře), tak bych ještě vyměnil pasivky Glass Cannon za Temporal Flux a Power Hungry za Galvanizing Ward kvůli možnosti hromadně zpomalovat (desintegrate) a kvůli posílení obrany.
Energy Twister je určitě špatná volba, protože nejde zaměřit, což je akorát tak k vzteku než k účitku, navíc užírá drahocený arcan. Vyměnil bych to za energy armor z runou Energy tap. Nejen, že tě to zvedne armor, který tě bude skoro každý barbar, ale zvedne tě to i hodně arcane kapacitu, což je také velmi důležité.
Teleport. Já osobně nemám tento skill rád, protože se mi zdá, že toho moc neřeší, monstra jsou většinou hodně rychlá a získáš tím tak dvě vteřiny času a pak dlouho čekáš než se zase nabije. Za teleport bych zvolil Slow Time, který je důležitý především proti silným střeleckým útokům, tento skill považuju za velmi důležitý do solo i party.
Pokud chceš jet solo a používat hodně desintegrate (tu runu do ní si zvolil dobře), tak bych ještě vyměnil pasivky Glass Cannon za Temporal Flux a Power Hungry za Galvanizing Ward kvůli možnosti hromadně zpomalovat (desintegrate) a kvůli posílení obrany.
Díky moc za postřehy, to se mi moc líbí Tak jsem to udělal takhle tedy. Možná ještě nějaký poznámky k těm runám u skillu.Ksinbad píše:Chybí tam nabíjecí skill, takže pokud tě dojde arcan a on tě dojde s desintegrate hodně rychle, tak je to problém. Doporučel bych buď spectral blade (silný, hromadný, na blízko) nebo Electrocute (trochu slabší, hromadný, na dálku). V tvé sestavě bych asi dal přednost tomu prvnímu. Na dálku je tu desintegrate.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... UfX!abcZab
Po této revizi se mi build také velmi líbí, asi hlavně proto, že je to celkem podobný tomu, co jsem si postavil pro sebe. Tohle je opravdu velmi obrněný lejzrový tank s velkým zásobníkem energie. U run bych udělal jen jednu malou změnu a to, vyměnil bych runu Miasma u Slow Time za ofenzivní runu Time Warp. Když se nepřátelé dostanou do Slow Time, tak kromě zpomalení střelecký útoků, normálních útoků a pohybu, budou dostávat také o 20% větší poškození.
Jinak ještě doporučuji jet wiz se štítem kvůli zvyšení bonusu do armoru. Toto bude důležité především v pozdějších fázích hry.
Jinak ještě doporučuji jet wiz se štítem kvůli zvyšení bonusu do armoru. Toto bude důležité především v pozdějších fázích hry.
Díky za rady, no tyhle věci se pak uvidí až ve finální hře, jestli se štítem nebo ne, ale zní to celkem logicky. Ale build je vybaven k mojí spokojenosti, myslím, že by mohl fungovat. Když se ke mě dostanou na blízko a že se dostanou téměř vždy, tak furt mám možnosti jak reagovat.Ksinbad píše:Po této revizi se mi build také velmi líbí, asi hlavně proto, že je to celkem podobný tomu, co jsem si postavil pro sebe. Tohle je opravdu velmi obrněný lejzrový tank s velkým zásobníkem energie. U run bych udělal jen jednu malou změnu a to, vyměnil bych runu Miasma u Slow Time za ofenzivní runu Time Warp. Když se nepřátelé dostanou do Slow Time, tak kromě zpomalení střelecký útoků, normálních útoků a pohybu, budou dostávat také o 20% větší poškození.
Ještě bych prosil klidně názory ostatních, kort voziho by mě zajímal
Ola,
add 1 pokus bez signature skillu nebudes mit AP.
add 2 pokus myslim ze 3 def skilly je az zbytecne moc -d.skin s runou na snizeni AP je fajn a maji smysl i slow time a armor ale zalezi na stylu jak to chces hrat.
ja tam vidim jen 2 drobnosti na ktere bych upozornil
- plosny skil ls AOE ma cd 6s to muze byt problem i kdyz disintegrate se da take pouzit pokud si je "seradis"
- pokud vuyzivas d.skin nemusi se uplne obavat ze k tobe mobove dojdou (mas vlastne i signature skill na blizko) takze mozna bych pouvazoval o zmene passivky Temporal flux - treba arcane dynamo a pak jednou za 6s nabitej exposive blast s bonuse 75%navic = 300% dmg..tak mozna uz druhej nebude potreba
jinak proc ne vypada to hratelne a zabavne
GL
add 1 pokus bez signature skillu nebudes mit AP.
add 2 pokus myslim ze 3 def skilly je az zbytecne moc -d.skin s runou na snizeni AP je fajn a maji smysl i slow time a armor ale zalezi na stylu jak to chces hrat.
ja tam vidim jen 2 drobnosti na ktere bych upozornil
- plosny skil ls AOE ma cd 6s to muze byt problem i kdyz disintegrate se da take pouzit pokud si je "seradis"
- pokud vuyzivas d.skin nemusi se uplne obavat ze k tobe mobove dojdou (mas vlastne i signature skill na blizko) takze mozna bych pouvazoval o zmene passivky Temporal flux - treba arcane dynamo a pak jednou za 6s nabitej exposive blast s bonuse 75%navic = 300% dmg..tak mozna uz druhej nebude potreba
jinak proc ne vypada to hratelne a zabavne
GL
Díky za poznámku, to možná pak udělám, uvidí se jakej budu dostávat dmg, to poznáme až ve hře. ALe tak určitě nemůže mág chcipnout po pár hitech ani na infernu, musí taky něco vydržet, protože udržet moby od těla nepůjde pořád. S tím arcane dynamem se mi to celkem zamlouvá, ale říkám, uvidíme až ve hře.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: Final build by Trhanec
Myslim, že na infernu Wizard chcípne na pár ran
Re: Trhancův final build
Kdyz s timhle buildem projdes solo inferno bez merce, nebo v parte s timto buildem, timto, nebo timto tak mas prej vsechny hry od Blizzardu zdarma
Re: Final build by Trhanec
Tak to jsem zvědavej jak se to bude dát hrát, protože člověk potká elitky co maj resisty na slow a podobně a prostě tě hitnou No jsem na to zvědavej.Talis píše:Myslim, že na infernu Wizard chcípne na pár ran
Každopádně pokud budu muset dát pryč disintegrate na inferno a dát misto toho něco jinýho, tak za wizarda hrát nebudu a dám si radši barbara Nedovolim jim mi sáhnout na tenhle skill.
Že bude Wizard chcípat na pár ran je blbost. Bude chcípat úplně stejně jako ostatní chary. Jinak si myslím, že tři defensivní skilly jsou optimální. Každej Wiz by měl podle mě mít Signature spell, Single target DPS, AoE DPS, jeden z Armorů (já preferuju Energy) a poslední dva sloty by měli být zaplněny dvěma ze skillů Frost Nova, Slow time, Diamond skin, Teleport, Mirror image. Pokud někdo chce mít Archona tak by ho podle mě měl mít místo AoE DPS, popř. Single target DPS.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
A jak mužes vedet ze ostatni chary nebudou chcipat na par ran ? Zatim tu inferni nikdo nehral a ja cekam ze to bude poradnej masark.
Tak pořádnej masakr to určitě bude. Ale předpokládám, že chcípnout na 1-3 rány půjde opravdu jenom ve výjimečných situacích (když se affixy bossů sejdou obvzlášť hnusně). Kdyby tě 2-hitoval každej podělanej zombík, tak by to prostě dohrát nešlo vůbec.
Mě se zdá, že si poměrně dost závislej na cooldownu, tak bych tomu možná ten build trochu přizpůsobil, ale asi je to jen můj dojem... Jinak to vypadá jako poměrně zábavnej defenzivní build, celkem se mi líbí
Rozhodl jsem se vyměnit spectral blade za electro cute.. Z důvodu, že si dám runu na 6 targetů.. spectral blade sice dá větši dmg, ale electro je na 6 targetů a na dálku, takže v podstatě dám větší dmg s ním. když dojde ap nebo se ke mě dostanou enemy na moc blízko začnu zdrhat přes slow time a šít electro cute na 6 targetů, a jak uvidim, že enemy jdou pomalu k zemi začnu pálit disintegrate a mohla by začít procovat runa na ten plošnej výbuch. Myslím, že to bude lepší, je to takovej plošnák, sice menší dmg než ten blade, ale jak jsem říkal, zraní to víc mobů, takže vlastně dmg větší navíc nemusím být u nich další důvod je, že ten skill luxusně vypadá