pocity z cekani na D3 :)
Já si zkrátím čekání titan questem aspoň budu moct vyzkoušet novou D3 myšku
http://www.alza.cz/steelseries-steelser ... 288289.htm
http://www.alza.cz/steelseries-steelser ... 288289.htm
Re: pocity z cekani na D3 :)
Já si to zpestřil zánětem zubu vrtání, pohotovosti skoro každý den u zubaře bolesti jak kráva.
K tomu mám jít trhat nehet na palci na noze zarůstající na další noze mě čeka asi plastika lůžka.
Pak mě čeká asi 2 měsíce vrtání a zpravování zubů. Takže já se rozhodně nenudím.
Jenom mě štve že nemohu trpět u hraní diabla 3
K tomu mám jít trhat nehet na palci na noze zarůstající na další noze mě čeka asi plastika lůžka.
Pak mě čeká asi 2 měsíce vrtání a zpravování zubů. Takže já se rozhodně nenudím.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Vysaď Ibalgin a budešTimpa píše:
neberu ibalgin jenom v situaci kdy už mám chut proskočit hlavou zeď.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že pri Inferno obtiažnosti budeme myslím viacerí, čo to budú chcieť.Timpa píše:neberu ibalgin jenom v situaci kdy už mám chut proskočit hlavou zeď.
taky mi zarůstaly nehty a v lednu jsem šel na operaci. Doktor netrhal, ale jen ustřihnul cca půl centimetru nehtu u kraje. Bolelo to jen trochu když se to probouzelo a za dva týdny jsem byl bez obvazu.Timpa píše:Já si to zpestřil zánětem zubu vrtání, pohotovosti skoro každý den u zubaře bolesti jak kráva.
tohle je ale velkej offofftopic možná jsem měl poslat PM
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Protoze hned o te pulnoci nam to nevyjde. Bude se cekat na me s CE. Takze tato udalost zacne toho 15. 5. Od te hodiny a pres noc a bude to sleepless :-DJamieChris píše:HELLERcz: Já to pochopil tak, že komentoval ty fotky PC se svíčkama, jestli jsi to sem přidával ty, už se mi to nechce hledat ....... anyway, mam otázku na tebe, proč "Diablo III - 1st sleepless playing !" začíná v 16:00 ?
Odesláno z SGS2 pomocí Tapatalk 2
To mam stejne,CE dojde 15.do prace ,pak jen houpsnu do auta a kolem 4pm zacinam:)
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:01 hod., celkem upraveno 1 x.
@EmhyrVarEmreis ahoj prave ze toho napises hodne diablo te bude inspirovat
jinak ja urcite toho patnactyho hrat nebudu druhy den vstavam do prace ve ctiri rano
jinak ja urcite toho patnactyho hrat nebudu druhy den vstavam do prace ve ctiri rano
Achievements: 7400 (92%)
Cejkis: já už si to čekáni na diablo spestřuji asi 5 let neustalé skoro každé 3 měsíce řezání nehtu, trhání, plastika skoro přes 30 zákroků. A pořád nic už to beru jako rutinu přijdu nechám odříznou 1 cm a 2 dny počkám a pak zase tréning.
Nejhorší jsou těch posledních 10 dnů to je horší než oznámení že se Diablo 2 nevyjde v únoru a další čekáni 2-3 měsíce.
Nejhorší jsou těch posledních 10 dnů to je horší než oznámení že se Diablo 2 nevyjde v únoru a další čekáni 2-3 měsíce.
@Timpa Tiez mi uz roky zarasta nehet, ale robim si to sam, uz si pripadam ako masochista
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Fajn diskuse o zarůstání nehtů....
Já mám z čekání na D3 zase o něco lepší pocit, dnes se mi zdál v pořadí už druhý sen jak hraju D3. Prvně jsem seděl u PC, čekal až tikne poslední minutka, nainstaloval D3 a pak jsem byl ponořen do života ve světě sanctuary. Jen jsem se smál těm, kteří si pro to teprve stojí frontu na půlnočním prodeji.
Bohužel jsem pařil za Wizzarda a za dvě hodiny jsem naexpil jen 8. lvl. Potom sem se ztratil v jakési lokaci, která mi připomínala přírodu tady za barákem, sněžilo tam etc. Jicméně teď už vím, že Wizzarda budu hrát jako poslední charakter, je uplně k ničemu.
A jinak pocit z D3, protože jsem si asi jako první tady z CZ fóra zahrál plnou verzi, mám uplně bezvadnej. Asi puknu nadšením :-p
Já mám z čekání na D3 zase o něco lepší pocit, dnes se mi zdál v pořadí už druhý sen jak hraju D3. Prvně jsem seděl u PC, čekal až tikne poslední minutka, nainstaloval D3 a pak jsem byl ponořen do života ve světě sanctuary. Jen jsem se smál těm, kteří si pro to teprve stojí frontu na půlnočním prodeji.
Bohužel jsem pařil za Wizzarda a za dvě hodiny jsem naexpil jen 8. lvl. Potom sem se ztratil v jakési lokaci, která mi připomínala přírodu tady za barákem, sněžilo tam etc. Jicméně teď už vím, že Wizzarda budu hrát jako poslední charakter, je uplně k ničemu.
A jinak pocit z D3, protože jsem si asi jako první tady z CZ fóra zahrál plnou verzi, mám uplně bezvadnej. Asi puknu nadšením :-p
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Ja už v tom úplně lítám těch 9 dní co zbejvá bude pro mě fakt kritických :-D Včera když jsem si šel po obýdku zdřímnou asi na 4 hodinu tak po probuzení první co mě napadlo bylo, že jsem o 4 hodiny blíž diablu :-D
Myslím na to nonstop celý den, nemůžu si pomoct jsem totalně v pasti :-D Potřebuju praci, trenink cokoliv, ty víkendy mě ničí :-D
Myslím na to nonstop celý den, nemůžu si pomoct jsem totalně v pasti :-D Potřebuju praci, trenink cokoliv, ty víkendy mě ničí :-D
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
To se děláte nebo to jako fakt?
Všichni se těšíme, to jo.. ale že by mi to nějak pomalu utíkalo. Pořád mám co dělat, takže mi to nějak ani nedochází. V 15 jsem byl ale vlastně stejný, takže to docela chápu
Všichni se těšíme, to jo.. ale že by mi to nějak pomalu utíkalo. Pořád mám co dělat, takže mi to nějak ani nedochází. V 15 jsem byl ale vlastně stejný, takže to docela chápu
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Hodně lidí tady na to čeká víc jak devět let a ty se divíš?
Kromě toho i dospělej člověk se občas chová děcko nehledě na pohlaví, pozici, dosažené vzdělání. Takže nějaké polemizování o tom kdo jak se chová a choval si nech pro sebe :-p
Kromě toho i dospělej člověk se občas chová děcko nehledě na pohlaví, pozici, dosažené vzdělání. Takže nějaké polemizování o tom kdo jak se chová a choval si nech pro sebe :-p
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Nech ho, však si stačí přečíst jeho nick a máš jasno.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Však my taky mezi chlapy se chováme jak děcka to je potřeba hravost a sranda musí být hold někteří lidé se berou moc vážně moc dospěle no
Zivot je neskutecné peklo od ohlaseni data vydani, posledni tyden to pro me bude inferno. Docela dobre pomaha jit si poradne zakalit a zaparit, uplně se zničit, to jsou pak 3 dny fuč jak nic, ale taky stejné množství peněz co stoji diablo, takže to je pro majetnější lidi
HELLERcz: JJ byla to reakce na ty fotky výzdoby u PC Abych nebyl úplně OT, tak pocity z čekání mám takový, že to letí rychleji, než se zdá. Takže do vydání třeba vše zařídit, ptze pak se čas stane vzácnějším