Dotaznik k bakalarskej praci
Zdravim
Poprosil by som o vyplnenie velmi strucneho dotaznika (Zaberie to cca 5 minut). Je anonymny takze sa netreba bat. Dakujem
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... Zmp0UEE6MQ
Poprosil by som o vyplnenie velmi strucneho dotaznika (Zaberie to cca 5 minut). Je anonymny takze sa netreba bat. Dakujem
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... Zmp0UEE6MQ
Naposledy upravil(a) Slobi dne 04.05.2012, 11:41 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Dotaznik k bakalarskej praci
Přidej do topicu název bakalářské práce, školu, téma a cíl práce. Možná ti to pak vyplním.
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
ospravedlnujem sa chybny odkaz (aj ked neviem preco to nechcelo vziat cez code )
OPRAVENE
Vopred dakujem kazdemu respondentovi
OPRAVENE
Vopred dakujem kazdemu respondentovi
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
To ti nikdo nevyplní
pozri nikoho nenutim to vyplnit
opakujem ze dotaznik je anonymny ale ak sa predsa bojis tak ti len poviem ze su ine cesty ako sa hmm nazvime to "ti hore" dostanu k tvojim citlivym udajom a ver mi ze to nie je cestou nejakeho obycajneho dotaznika od nejakeho bezmenneho studentika
opakujem ze dotaznik je anonymny ale ak sa predsa bojis tak ti len poviem ze su ine cesty ako sa hmm nazvime to "ti hore" dostanu k tvojim citlivym udajom a ver mi ze to nie je cestou nejakeho obycajneho dotaznika od nejakeho bezmenneho studentika
Už jenom způsob, jakým se tu se svou prací prezentuješ je značně pochybný. Jsi to ty, kdo od zdejších uživatelů něco potřebuje, takže bys jim měl vyjít vstříc a neohánět se tu nějakou vrchností, to je až směšné.
Slusne som poprosil o vyplnenie dotaznika.Holborn píše:Už jenom způsob, jakým se tu se svou prací prezentuješ je značně pochybný. Jsi to ty, kdo od zdejších uživatelů něco potřebuje, takže bys jim měl vyjít vstříc a neohánět se tu nějakou vrchností, to je až směšné.
Kto chce vyplnit tak ten vyplni kto nechce tak ten nevyplni.
Ak to ty to povazujes za drzost tak nech sa paci.
Já na tom nevidím nic špatnýho. Já ti to vyplnil, běhěm chvíle jsem to měl hotový. Už jsem podobný dotazníky vyplňoval pro jiný bakalářský práce. Mě to za rok taky čeká, a možná budu muset taky vymyslet nějakej ten dotazník. Tak doufám, že mi tu službičku potom oplatíš
Btw: Chtěl bych pozdravit všechny studenty VŠB Hornicko-geologické fakulty, tak zdař bůh !
Btw: Chtěl bych pozdravit všechny studenty VŠB Hornicko-geologické fakulty, tak zdař bůh !
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
Naprosto dezinterpretuješ to, co jsem výše napsal. Neřekl jsem, že jsi drzý. Vadí mi způsob, jakým prezentuješ svou práci a dotazník, nebudu klikat na tvůj odkaz, co když je tam pavouk, ha!Slusne som poprosil o vyplnenie dotaznika.
Kto chce vyplnit tak ten vyplni kto nechce tak ten nevyplni.
Ak to ty to povazujes za drzost tak nech sa paci.
ahoj bez problemu jsem to vyplnil nevidim na tom nic spatneho
Achievements: 7400 (92%)
Dakujem velmi pekne vsetkym co vyplnili.
A ti co este nevyplnili a maju chut vyplnit tak len smelo do toho.
A ti co este nevyplnili a maju chut vyplnit tak len smelo do toho.
Vyplněno bez keců. good luck s prací
dakujem velmi pekneDrakkari píše:Vyplněno bez keců. good luck s prací
samozrejme stale plati kto ma chut vyplnit tak smelo do toho