pocity z cekani na D3 :)
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už mám koupené šáňo, doufám, že ho do té doby zase nevypiju jak to minulé co jsem kupoval tři týdny zpátky :-D
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Čím si krátíte čekání na vydání D3?
Zajímalo by mě copak děláte ve volném čase, abyste zahnali to strašný mučení do vydání D3? :]
Osobně sem už dohrál pár oldschoolovek, včetně Total Annihilationu, teď rozehrávám několik postav na D2 a do toho dokola poslouchám streamery z Carpinusu nebo ze zahraničí
* Když neberu v potaz, že nám venku svítí sluníčko a trávíte to relaxem/sportem
Osobně sem už dohrál pár oldschoolovek, včetně Total Annihilationu, teď rozehrávám několik postav na D2 a do toho dokola poslouchám streamery z Carpinusu nebo ze zahraničí
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čím si krátíte čekání na vydání D3?
Nevím jestli ti to téme nezamknou ale .... čas trávím hraním Medianu, brouzdáním po netu, učením a přítulkyní(musím si jí ještě užít před tím 15.)
Re: pocity z cekani na D3 :)
Programos: Šáňo, jo?:D To jsi teda ve vatě Já si vystačím se sektem (nebo šumivkou )
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem sekt, samozřejmě. Ale u nás na vesnici tomu říkáme šáňo. ;-)
Programos: Jasný (občas tomu taky tak říkám:D).
Už jen 13dní a 4hodiny. Sedím s koleny pod bradou a říkám si, ať je 14. večer...
Už jen 13dní a 4hodiny. Sedím s koleny pod bradou a říkám si, ať je 14. večer...
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
ideální den: Vstaneš v 11, do 12 se probouzíš a snídáš, pak se vysprchneš, protože venku je miliarda stupňů a z tebe i doma teče jak z vola, na 3. máš rande se slečnou, někde venku na dece do půl 8, od 8 do 10 do posilky, v 11 si hodíš nohy k TV a do 2. ranní zavřeš oči, aby si naspal ideálních 9 hodin denně a budíčkoval zase na 11 Ještě 2 týdnyloki.s píše:Zajímalo by mě copak děláte ve volném čase, abyste zahnali to strašný mučení do vydání D3? :]
PS: Sakra chlapi, s těma dobrotama jste mě nějak navnadili, asi si taky na 15. udělam nějaký chlebíčkojednohubky D
Zní to jak pohádka ;D Ale krásná pohádka, bude o tom knížka? ;DJamieChris píše:
ideální den: Vstaneš v 11, do 12 se probouzíš a snídáš, pak se vysprchneš, protože venku je miliarda stupňů a z tebe i doma teče jak z vola, na 3. máš rande se slečnou, někde venku na dece do půl 8, od 8 do 10 do posilky, v 11 si hodíš nohy k TV a do 2. ranní zavřeš oči, aby si naspal ideálních 9 hodin denně a budíčkoval zase na 11 Ještě 2 týdny
PS: Sakra chlapi, s těma dobrotama jste mě nějak navnadili, asi si taky na 15. udělam nějaký chlebíčkojednohubky D
A občerstvení - to je skvělej nápad !! Bude to nonstopovka - pár redbulů s něčím ostřejším, chlebíčky na základ a pak mrtě čajů... uf to bude... jde se vydělat nějaký prachy, ať je z čeho to nakoupit
nenašel jsem lepší topic .. je tu 80% unlock a video
http://www.youtube.com/watch?v=J-zZRhgn ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=J-zZRhgn ... r_embedded
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
loki.s - no..5 dnu ze sedmi jsem byl v hospode musej si me kamosi uzit, nez se muj socialni zivot smrskne alespon na dva tydny na naproste minimum
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
No já si krátím čekání na D3 hledáním nové práce a včera jsem rozehrál Risen 2: Dark Waters.. Tak asi tak.
Já si krátím čas hraním her D2 a Skyrimu,no a jinak mám zkouškový tak šprtám a šprtám :-(.Už se nemohu dočkat 15 května,jako ostatní :-).
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Takhle vypadal můj poslední týden, přestože to vedro mě dost ničí, je to paráda normálně mám VŠ 3x týdně, ale teď díky úterním svátkům rektor vypsal volno i na pondělky a já chodim PO,UT,CT Takže jednou týdně do školy a zbytek jak jsem psal, takovej bych chtěl život ... ale kde pak brát goldy v real lifu, to už nevimloki.s píše:Zní to jak pohádka ;D Ale krásná pohádka, bude o tom knížka? ;DJamieChris píše:
ideální den: Vstaneš v 11, do 12 se probouzíš a snídáš, pak se vysprchneš, protože venku je miliarda stupňů a z tebe i doma teče jak z vola, na 3. máš rande se slečnou, někde venku na dece do půl 8, od 8 do 10 do posilky, v 11 si hodíš nohy k TV a do 2. ranní zavřeš oči, aby si naspal ideálních 9 hodin denně a budíčkoval zase na 11 Ještě 2 týdny
A občerstvení - to je skvělej nápad !! Bude to nonstopovka - pár redbulů s něčím ostřejším, chlebíčky na základ a pak mrtě čajů... uf to bude... jde se vydělat nějaký prachy, ať je z čeho to nakoupit
Jinak to vidim spíš 14.5. redbully s vodkou, pak velká spinkačka a pak k d3 už něco normal, voda bude lepší než sekt, věřte mi
- LizardWizard
- Wraith
ja to o pulnoci maximalne nainstaluju...zacnu hrat tak druhy den rano
Já,jak píše LizardWizard,tak taky to hraní nechám na ráno.Dám přednost spáku a ráno se na to vrhnu s plnou energií
- LizardWizard
- Wraith
no ja doufam ze energie bude ja stejne urcite neusnu jak se na to budu tesit a rano budu vypadat jako ty zombice co budu kuchat na prvnich urovnich
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já pujdu spát se synem po večerníčku, abych byl ve 00:00 připravenej na dvoudení maraton Diabla
- LizardWizard
- Wraith
Talis- to musis mit velmi tolerantni rodinu
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Jen dva dny, manželka zrovna jede ke tchýni, tak to dobře vyšlo
Jinak syn na prvním místě.
Jinak syn na prvním místě.
- LizardWizard
- Wraith
to ja budu asi cely tyden sam, snad krome vikendu kdy by melo prijit par kamosu se na hru podivat, popr natahat notebooky a zahrat si to se mnou v coop plus asi neco ugriluju, neco popijem, a pokourime vodnici takze se o vikendu asi moc nikam nehnu s hranim, pac uz to vidim ze budem jak dela vsichni