Male:
http://www.youtube.com/watch?v=t2qzicunMJU
Female:
http://www.youtube.com/watch?v=c23K95QD ... ure=relmfu
Armory a barvy
Re: Armory a barvy
Ze začátku, když ten "armor" nazvěme to teda tak
má dozelena (či pistáciova) tak to hezky vynikne k té jeho barvě kůže a vypadá to fajně.
( ve videu 02:57 u male )
Dále co jsem tak koukal, nevydržel jsem se dívat tak dlouho, tak je to zajímavá přehlídka. Něco ujde, něco opět dosti směšné
Vadí mi, jakou má skoliozu, ale tak s tím se musí počítat no .)

( ve videu 02:57 u male )
Dále co jsem tak koukal, nevydržel jsem se dívat tak dlouho, tak je to zajímavá přehlídka. Něco ujde, něco opět dosti směšné

Vadí mi, jakou má skoliozu, ale tak s tím se musí počítat no .)

Právě mě se Necromancer líbil že byl takoví zabiják temné mág. A ne takoví dědek z jungle co sotva drží na nohou. Mě přijde celkově jeho sety dost směšné úplně to člověka rozkope.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
WD je jedinej char u kterého se dá dívat na ty Headky. Celkově se mi líbí WD asi nejvíc, ale gameplay mě za něj nezaujal.
EDIT: 2Timpa - co ti na tom přijde konkrétně smešné? Naopak WD vypadá opravdu jako shaman, tak jak vypadat má.
EDIT: 2Timpa - co ti na tom přijde konkrétně smešné? Naopak WD vypadá opravdu jako shaman, tak jak vypadat má.
Naposledy upravil(a) Programos dne 30.04.2012, 10:04 hod., celkem upraveno 1 x.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Witch ma nejlepsi helmy ze hry : ) ty masky jsou skvele
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, ty helmy jsou narozdíl od ostatních class uplně unikátní. Výborně propracovaný, stylový... mě se to líbí, a moc!
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Mě se nelíbí ty helmy třeba poslední helma co ja jak ze StarGate se k němu nehodí má všechno takoví šamanské a potom dostane vznešený set hoden Mága nebo Warlocka (Wizarda) a ne šamana z jungle.
Nebo poslední set celokovový se mě nelíbí.
V ostatních jako šaman vypadá ale mě to přijde směšné mě se to moc nelíbí. Když to bereš jestli se to k té postavě hodí tak ano hodí ale nelíbí se mě to i když se to k ní hodí.
Nebo poslední set celokovový se mě nelíbí.
V ostatních jako šaman vypadá ale mě to přijde směšné mě se to moc nelíbí. Když to bereš jestli se to k té postavě hodí tak ano hodí ale nelíbí se mě to i když se to k ní hodí.
Mě se naopak WD vizuálně líbí. I ty Armor sety jsou cool. Po hodně dlouhé době konečně nějaká originální postava.
Tak i Necromanta nebo Wizarda by mohli udelat originálně ale to by se museli oprostit od zaběhnuté tradice dá se tomu tak říci.
I takoví styl loudkaře a podobně jsou originální a mnohem více. A mnohem zajímavější.
I takoví styl loudkaře a podobně jsou originální a mnohem více. A mnohem zajímavější.