Pravda, ta runa zvišuje dosah působnosti, a těch nově příchozích mobů asi nebude zrovna málo. Budou místa kde na tebe budou stát frontu aby si mohli bouchout Ale ještě uvidim, jaký skilly/runy pojedu. Jsem si chtěl hlavně ujasnit ten bleednig efekt. Stejným způsobem fungujou asi i ty poison DoTky, že jo?Petros píše:Asi záleží i na runě, kterou použiješ. Např. Ravage, tam se asi vyplatí (při dobíhání dalších mobů) Rend používat velmi rychle. Časem to odhadneš a naučíš se to automaticky :o)
Otázky a Odpovědi
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
Re: Dotazy ohladom D3
Většina DoTek pracuje na stejném principu.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Ještě jeden dotaz. Jak je to teď s rozdílem, např u wizza, mezi silnou 2h weapon a 1h a orbem? Jak to ovlivňuje spelly? U non magic classu chapu ze se to strida, ale tady?
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Tak orb je off-hand. Ten máš jakoby místo štítu. Já mám teď docela dobrou hůlku a Orb, kterej dává +1-2 DMG a +5 Int, tak se mi vyplatí víc tohle, než nějakej obouručák.
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag:Mikesak1983
Obecné dotazy k D3
Ahoj,
předem se omlouvám za dotazy, určitě zde na ně už proběhla nějaká odpověď, ale potřeboval bych to vysvětlit tak nějak pro debila.
1. Proč se uvádí poškození v procentech? Resp. vidím, že je demage 110%, tak je to 110% z čeho? Resp. nevíte ten mechanismus propočtů?
2. Když hraji např. barbara a na primárním skillu mám Bash a v inventáři mám jakýkoliv meč, resp. zbraň na blízko, jak se pozná, kdy seknout mečem a kdy se použije skill.
Předem díky moc za odpovědi.
Mikesak
předem se omlouvám za dotazy, určitě zde na ně už proběhla nějaká odpověď, ale potřeboval bych to vysvětlit tak nějak pro debila.
1. Proč se uvádí poškození v procentech? Resp. vidím, že je demage 110%, tak je to 110% z čeho? Resp. nevíte ten mechanismus propočtů?
2. Když hraji např. barbara a na primárním skillu mám Bash a v inventáři mám jakýkoliv meč, resp. zbraň na blízko, jak se pozná, kdy seknout mečem a kdy se použije skill.
Předem díky moc za odpovědi.
Mikesak
Re: Obecné dotazy k D3
Existuje plno topicu, kde tyto informace najdes a zaroven je i topic na obecne dotazy, aby lidi dokola nezakladali nove topicy na kazdy dotaz.
viewtopic.php?f=115&t=4480&start=0
EDIT: odebrani linku na tento topic po slouceni topicu
viewtopic.php?f=115&t=4480&start=0
EDIT: odebrani linku na tento topic po slouceni topicu
Naposledy upravil(a) Vozi dne 30.04.2012, 07:58 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Obecné dotazy k D3
A pokud jsi nezaznamenal aktualizaci pravidel, tak hnedka šup sem .. viewtopic.php?f=54&t=4511
Toto téma přesouvám a slučuji.
Toto téma přesouvám a slučuji.
Tak ja to vemu na sebe, kdyz uz nikdo nema na to nervy
1) % jsou z weapon dmg (sword 100dmg - spell 10% - 10dmg ) Takze zalezi, co mas v ruce, atack speed na zbrani ovlivnuje rychlost "spamovacich" abilit
2) Pokazde se pouziva skill, normalni utok ( normal atack - bez pouziti jakehokoliv skillu) se aplikuje pouze, pokud si ho primo nastavis (tzn ze na mysi ci buttonu, nebudes mit zadnej skill, pouze normal atack) popripade pokud mas skill na CD, nebo nemas resource
1) % jsou z weapon dmg (sword 100dmg - spell 10% - 10dmg ) Takze zalezi, co mas v ruce, atack speed na zbrani ovlivnuje rychlost "spamovacich" abilit
2) Pokazde se pouziva skill, normalni utok ( normal atack - bez pouziti jakehokoliv skillu) se aplikuje pouze, pokud si ho primo nastavis (tzn ze na mysi ci buttonu, nebudes mit zadnej skill, pouze normal atack) popripade pokud mas skill na CD, nebo nemas resource
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag:Mikesak1983
Díky za reakci, ale to potom znamená že když hraju za WD, a vezmu si nějakou velkou sekeru nebo zbraň, která by byla primárně určená pro barbara, která bude mít 1000 dmg, tak potom mě to moc nedává smysl. Navíc, a co ability, ty do toho vůbec nevstupují?
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
tu do ruky nebudeš moct vzít, pro wizza bude vhodnější vzít si hůlku a orb, dmg by mělo být větší + třeba bonusy k regenu ap
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
tak, aj keby si pickol tú 2h weaponu tak bez nejakých wizna/WD bonusov + spamovanie tvojho skilu by bolo asi tak rychlé ako suchá súlož
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
Zkus si prosím přečíst diskuzi u odkazu, který tady dával Vozi. Většina tvých otázek je tam zodpovězena. Pokud ti i po tom nebude něco jasný, tak se zeptej. Pro jistotu tady je ten odkaz: viewtopic.php?f=115&t=4480&start=0
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7 ... age#t=136s
9:00 co je to u Monk zbrani ten Precision? Co to robi?
9:00 co je to u Monk zbrani ten Precision? Co to robi?
Precision byl jeden ze zakladnich statu jako je ted STR, DEX, INT, VIT. Pridaval sanci na critical, ale pri jedne ze zmen cely system statu prekopali a vse je ve hre tak jak to znas z bety.
Každá zbraň má svoju rýchlosť útoku, bude to tak aj s crit chance? Alebo to je pasivka ktora bude náhodne v zbraniach? Chcel by som ísť(vyskúšať) barbara na kritik. Namaxovať šancu na kritnutie skilu. Pasivka Weapon Master pridáva pri používani Maces/Axe 15% do crit chance. Čiže hladať sekeru alebo palcat s čo najvačším pasivným kritom, alebo...?
@pacho .. Samotny typ zbrane nebude nijak ovlivnovat crit chance nebo crit dmg.
Zdravím, v době uvedení D3 na trh budu v USA a jelikož chci i krabici tak bych chtěl vědět jestli je něco jako NA verze a EU verze, abych si nekoupil NA verzi a pak nemohl hrat na EU serverech. Díky
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Shoj,
Budeš moct hrát na jakýchkoli serverech, ale RMAH budeš moct používat jen v jednom(home) regionu.
Budeš moct hrát na jakýchkoli serverech, ale RMAH budeš moct používat jen v jednom(home) regionu.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
omlouvam se za OT ten home region si urcim sam nebo je to podle bnetu uctu? Muzete mi nekdo poradit jak se spravuje bnet ucet myslim ze tam mam spatne nastavenou zemi. Mam dalsi otazku lze si udelat novy bnet ucet se stejnym jmenem a bydlistem a heslem ?
Achievements: 7400 (92%)