Experience ve hře
Zduř.
Takže, jak jo teda funguje.. Hraju public s více hráči, rozděluje se mezi nás xp, nebo za vyklácenýho moba jde všem stejně, jako kdybych hrál sám?
Pak taky, když jsem poblíž party, do jakýho radiusu ještě sahá zisk zkušeností, když někdo jiný zabije moba, popřípadě nevstahuje se to prostě jenom na určitou lokaci, že jsme třeba v Old Tristam a už automaticky získávám zkušenosti, když někdo mlátí?
A ještě taková podotázečka.. Záleží zisk zkušeností na velikosti damage, kterou způsobim (samozřejmě v partě)?
Takže, jak jo teda funguje.. Hraju public s více hráči, rozděluje se mezi nás xp, nebo za vyklácenýho moba jde všem stejně, jako kdybych hrál sám?
Pak taky, když jsem poblíž party, do jakýho radiusu ještě sahá zisk zkušeností, když někdo jiný zabije moba, popřípadě nevstahuje se to prostě jenom na určitou lokaci, že jsme třeba v Old Tristam a už automaticky získávám zkušenosti, když někdo mlátí?
A ještě taková podotázečka.. Záleží zisk zkušeností na velikosti damage, kterou způsobim (samozřejmě v partě)?
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Re: Experience ve hře
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Proč to mam vypisovat jinam, když to patří do herních mechanismů?Pana_Ruplahlava píše:viewtopic.php?f=44&t=4490
Já jen odpovím, že jsme zkoušeli jakej je radius, kdy ti to Dává a kdy ne expy .. A je to zhruba tak, že když se podíváš na minimapu, tak jakmile se ukáže místo puntíku parťáka šipka, tak to nedává ...
A nedává to i kousek na rozhraní mezi šipkou a puntíkem parťáka .. pak už je to v cajku.
A nedává to i kousek na rozhraní mezi šipkou a puntíkem parťáka .. pak už je to v cajku.
Dikes. A to ostatní je jak, to ještě ani sám Blizz nevypustil, nebo se to ještě nikdo neodhodlal testovat?HELLERcz píše:Já jen odpovím, že jsme zkoušeli jakej je radius, kdy ti to Dává a kdy ne expy .. A je to zhruba tak, že když se podíváš na minimapu, tak jakmile se ukáže místo puntíku parťáka šipka, tak to nedává ...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Nezáleží, nebo jsem to nikdy nespozoroval.afromoxa píše: A ještě taková podotázečka.. Záleží zisk zkušeností na velikosti damage, kterou způsobim (samozřejmě v partě)?
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
tohle by byla blbost, si vem kdyby jsi jel support a partak pure dps buildafromoxa píše: A ještě taková podotázečka.. Záleží zisk zkušeností na velikosti damage, kterou způsobim (samozřejmě v partě)?
Naposledy upravil(a) SkalLDa dne 27.04.2012, 00:20 hod., celkem upraveno 1 x.
Samozřejmě, že nezáleží. Stačí leechovat dostatečně blízko. :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Asi jo, trochu to ztrácí logiku. Každopádně ta úplně klíčová otázka, jak je to s rozdelovanim xp v parte, ta tu nějak uplne zapadla.. Hm?
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Pokial ja viem, tak xp v parte dostava kazdy tak ako ked hra sam. Ale tie bonusy ako mighty blow a masacre za extra velky pocet zabitych nepriatelov, tak ten ide iba postave, ktora ich dala. Co moze chvilkami sposobit pomerne velky rozdiel.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Ahoj, jak to tedy prosím je? XP v partě dostávají oba stejné bez rozdílu kdo co zabil? Samozřejmě, když jsou v dosahu? Nebo je to podle toho kdo co zabije?
Bohužel jsem jasnou odpověď nikde nenašel:-/...
Díky
Bohužel jsem jasnou odpověď nikde nenašel:-/...
Díky
Ano XP dostávají oba stejně, nehledíc na to, kdo co kuchnul
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
ale nesmite byt moc daleko od sebe ... kdyz kazdej budete na druhy strane mapy tak budes dostavat co ty zabijes sam
JJ, to už jsme ozkoušeli, musíme se vidět na minimapě:-).
Spíš mám problém teď s achievementama jak jsem psal do mechanismů:-/.
Spíš mám problém teď s achievementama jak jsem psal do mechanismů:-/.
shánim nějakej alespoň približenj seznam lvlů mobů / act, lokace, obtížnost ... zatím vím že na inferno je to 61, ale jak je to jinde ? ?