Kde kupit Diablo 3 - list
pokud za 725 dostanu krabicovku, tak je to královská koupě
proti b.netu, za 1500 kód.
Pokud budou posílat na krámy počty kusů podle objednávek, tak by se mohlo dostat na všechny ( poslal jsem mail s touto otázkou, napíšu sem odpověd )
edit: a na battlenetu to můžu případně objednat kdykoliv ...
proti b.netu, za 1500 kód.
Pokud budou posílat na krámy počty kusů podle objednávek, tak by se mohlo dostat na všechny ( poslal jsem mail s touto otázkou, napíšu sem odpověd )
edit: a na battlenetu to můžu případně objednat kdykoliv ...
Naposledy upravil(a) Cejkis dne 24.04.2012, 20:29 hod., celkem upraveno 1 x.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
Jak píše Vozi - budou mít tuhle akci jen na pár kusů. Je tomu tak i na některých internetových portálech. Prvních pár kusů za supr cenu a zbytek za normální. Jde jen o nalákání lidí.
A na Bnetu je to dražší schválně. Prodávat digit kopie není priorita blizzu.
A na Bnetu je to dražší schválně. Prodávat digit kopie není priorita blizzu.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Programos ty jsi hrozný posthunter jak koukám. Ke všemu a všude máš komentáře i když nic neříkající, nebo respektive neříkající nic nového
Myslím, že pokud by to bylo jak říkáte, tak by měli hvězdičku a malý popis, že se jedná o omezené množstí na každém hypermarketu. Jinak by se jednalo o klamání zákazníků. A to řeší obchodní inspekce. Napsali, že 15. 5. to maj za levněji a nic víc. Tak či tak, se uvidí 15. 5., a víc bych to neřešil.
Myslím, že pokud by to bylo jak říkáte, tak by měli hvězdičku a malý popis, že se jedná o omezené množstí na každém hypermarketu. Jinak by se jednalo o klamání zákazníků. A to řeší obchodní inspekce. Napsali, že 15. 5. to maj za levněji a nic víc. Tak či tak, se uvidí 15. 5., a víc bych to neřešil.
Naposledy upravil(a) Aici dne 24.04.2012, 20:36 hod., celkem upraveno 1 x.
@Programos .. Kdyz vidim tyhle "super" akce za neuveritelne ceny, tak si vzpomenu na rozhovor duchodcu z busu, ktery jsem byl kdysi nuceny vnimat, protoze sedeli prede mnou. Vraceli se z "raidu" Kauflandu a stezovali si, ze ty hrnce za super ceny byly okamzite pryc a uz je prodavali pouze za normalni ceny. Bylo to cca v 9 rano, jak jsem jel domu z VS koleji. Takhle proste hypermarkety lakaji lidi.
Přesně Vozi. ;D
Aici, nezáviď 'devatenáctko'. ;>
Programos má narozdíl od jiných povětšinu času 'spot on' komentáře, tak si toho raději ceň.
Aici, nezáviď 'devatenáctko'. ;>
Programos má narozdíl od jiných povětšinu času 'spot on' komentáře, tak si toho raději ceň.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Natdááár DeathHero! Kupoval jsem již 15. března na b.netu. Měj se!
Peníze tečou rovnou blizzardu, máš jistotu klíče, vysokou bezpečnost transakce a je to pohodlné.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Okamžitě jak nahodí servery tak můžeš instalovat a hlavně to kupuješ přímo od výrobce a né nějakýho distributora. V tom vidím výhodu já.
Edit: Áááh, Qolicker první
Edit2: Jo von se ptal jen tebe Nothing to do here, bb gn.
Edit: Áááh, Qolicker první
Edit2: Jo von se ptal jen tebe Nothing to do here, bb gn.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
V kupovaní cez battle.net nie je žiadna výhoda. [akurát sa ešte oyebeš o peniaze (teda oni Teba)]
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
@Leon tak mě to teda vyšlo na battle.netu o 30kč levněji než na dobírku u Xzone , navíc mám už hru na accountu aktivní a instalačku mám staženou a připravenou k nainstalování hned jak spustí servery . Z mého pohledu to je pro mě na battle.netu výhodnější
To Tesco vypadá zajímavě... zkusim štěstí a kdyby náhodou tak předobjednávku nevyzvednu:-)
Tak hru mám stiahnutú aj ja. Ale ako Ťa to mohlo vyjsť lacnejšie keď blizz predáva za 59.99 ? a xzone 52€ ?Raahk píše:@Leon tak mě to teda vyšlo na battle.netu o 30kč levněji než na dobírku u Xzone , navíc mám už hru na accountu aktivní a instalačku mám staženou a připravenou k nainstalování hned jak spustí servery . Z mého pohledu to je pro mě na battle.netu výhodnější
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
mozno to kupil cez US v $ za 59
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
Koupil jsem to v GBP a jak píše Vozi tak jsem to tu už někde psal
- Ali209
- Quill Rat
- BattleTag:Ali#2525
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové v TESCU mají D3 za "ďábelských" 724,50 Kč. Více zde: http://www.itesco.cz/diablo
Levnější asi nikde nebude.
Levnější asi nikde nebude.
By mě zajímalo kolikrát sem ten odkaz ještě někdo dá. Čtěte lidi předešlý příspěvky!!!
A jinak co se týče Tesca, tak i kdyby to rozdávali zadarmo, tak tam nepáchnu. To radši podpořím obchod, který se hrám věnuje.
A jinak co se týče Tesca, tak i kdyby to rozdávali zadarmo, tak tam nepáchnu. To radši podpořím obchod, který se hrám věnuje.
Ja jsem predobednal za 1099 Kc, s tim ze Diablo III uz mam taky stahnuty a klic mi prijde jeste pred pulnociRaahk píše:@Leon tak mě to teda vyšlo na battle.netu o 30kč levněji než na dobírku u Xzone , navíc mám už hru na accountu aktivní a instalačku mám staženou a připravenou k nainstalování hned jak spustí servery . Z mého pohledu to je pro mě na battle.netu výhodnější