DIII Collector's Edition

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Timpa
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: DIII Collector's Edition

Příspěvek od Timpa » 21.04.2012, 23:10 hod.

Tak stejně 3 tisíce je zlodějna :) mám pocit že Blizzard stanovil cenu 2-2,5 tisíce. Kdyby limitovaná edice stála 2 tisíce tak bych do toho šel.

Ale za 3 tisíce by ta limitovaná edice mě musela uklízet a starat se o domácnost. :D ta hra je 2x-3x dražší něž klasická edice. Přitom bannery to nic není, předměty mě obarví kámoš, křídla na mám WD by vypadali jak v Blue Oyster http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc :D .

Hlavně mě se libí jenom jediná postava a to je WD a tak trochu Wizard to je všechno ani neplánují hrát za všechny postavy.

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 21.04.2012, 23:56 hod.

A tu lebku si vyřežeš ze dřeva a nabarvíš .)

To s těma postavama je škoda, třeba změníš názor, já ted hrál už i konečně prvně trošku déle za DH a taky mě celkem bavil.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 22.04.2012, 09:35 hod.

Mě se hlavně DH absolutně nelíbí hlavně má nejhorší a absolutně nepropracovaný animace :) Barbar je COOL ale nebaví mě nahánět. Ikdyž si sním připadám jak kdybych vládl Dibalu 3 tak mě za chvíli omrzí.
Wizard tam se mě moc nelíbí skilli a hlavně se mě nelíbí Arcane power. Monkovy jsem nepřišel moc na chuť a nelíbí se mě resouce Spirit.

a WD je můj pan dokonalí :) ten mě baví nejvíce a je pro mě nejzajímavější. Sice je to nějaký černoch z Buše který chodí jak kdyby měl lopatu zapíchnutou v zadnici ale ma boží věci. :D

tak nevíš jak ta lebka bude vypadat. Člověk má díru v srdci je hamižný pořád chce něco co nemůže mít ale až to má potom zjistí že chce něco jiného a dalšího. Ta lebka je krásná první den sní člověk bude zacházet jak s bohem ale za pár měsíců bude pohozena někde ve skříni fleshka na zemi a člověku to bude jedno :)

Marigold
Quill Rat
BattleTag:AndyCZ#2764

Příspěvek od Marigold » 22.04.2012, 12:16 hod.

Jen artbook má cenu 500 - 800,- Kč. Hardcover A4, křídový papír, přes 200 stran. Soundtrack a Making of v samostatných jewel casech a pouzdrech dají taky tak 500,- Kč. Věřím, že i bedna a celý vnitřek, ve kterém to bude držet, bude zpracován naprosto kvalitně, jako je u Blizzardu zvykem. Takže výsledná cena, když k tomu ještě připočteme hodnotu hry jako takové, je docela optimální. Bohužel v ČR ji prostě stanovili o pár stovek výše, než u našich evropských sousedů, ale myslím, že ten pocit jejího vlastnění to naprosto vynahradí.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 22.04.2012, 12:26 hod.

Nepopírám fakt že to možná bude kvalita ale popírám fakt že první týden s tím budete zacházet jako s bohem další týden jako s dítětem po dalších pár dnu to bude v polici na několik let. :D

To asi jak když si člověk koupí noví mobil nebo něco první týden se toho bojí dotknout další týden je na to opatrný a pořád to kontroluje a po měsíci s tím hazí o zem a podobně. :D
CE určite bude pěkná ale dát za to 3x tolik aby se to potom válelo někde za to mě osobně to nestojí když znám sebe a povahu člověka v tomhle.

Marigold
Quill Rat

Příspěvek od Marigold » 22.04.2012, 12:34 hod.

Já za ní dal 2375,- Kč (kredity), což není ani dvojnásobek ceny základní hry, takže za tuhle cenu bych byl magor, kdybych jí nevzal. :)

Máš však pravdu. Jsem sběratel těchto edic a už jich mám docela dost. Ze začátku si je užívám a postupem času jen leží v polici. Občas se však jimi kochám na novo, prohlížím artbooky a ostatní věci. Navíc si drží hodnotu a některé z nich se stanou časem ještě vzácnější (některé opačně). Nehodlám je v blízké budoucnosti prodat, ale kdybych se k tomu někdy náhodou odhodlal, tak vím, že něco z nich utržím. :)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 22.04.2012, 21:39 hod.

Tak máme neděli pozdě večer a e-mail od Xzone stále nedošel, i když psali, že do neděle to postupně vše vyřídí. Dochází mi s tím trpělivost, takže hned, jakmile se vyřídí Visa, tak jdu do digitálního klíče přímo od Blizzardu a bude klid.

Jak znám svoje štěstí, i když by to eventuélně s CE dopadlo dobře, tak se PPLko nabourá a nedojde mi to včas :D
Obrázek

rainbowdash
Quill Rat
BattleTag:Nxinyourface#2901

Příspěvek od rainbowdash » 22.04.2012, 21:45 hod.

Mě už nervy z toho, že nemám CEčko přešli.
Aspoň budou prachy na GW2ky...
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 22.04.2012, 22:03 hod.

Jo no, hlavně doufám, že se kdyžtak bude s něma dát dohodnout na vrácení peněz. Počkám do zítra, ale i když mi napíšou, že CE budu mít, tak hodně budu uvažovat, jestli ji nepřenechám jinému.
Obrázek

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 22.04.2012, 22:12 hod.

nejseš sám, mě zatím taky nenapsali, což nechápu, protože lidem co to objednávali po mě už napsali.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 22.04.2012, 22:48 hod.

HELLERcz -> už to taky nechceš jo :)

Marigold
Quill Rat

Příspěvek od Marigold » 23.04.2012, 07:54 hod.

To může znamenat, že pro Vás kus mají, jelikož někdy ve čtvrtek na chatu jasně napsali, že e-maily těm, na které se dostane budou rozesílat až tento týden. Některým sice už přišel mail v pátek, respektive o víkendu, ale "hlavní" várka by měla následovat ode dneška.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 23.04.2012, 10:26 hod.

HELLERcz: Mysli na mně kdyžtak, klidně bych vzal ještě jeden kus... Z bnervu jsem ještě CE edici objednal jinde, ale rovnou jsem jim napsal, ať mi řeknou zda se na mě dostane, nebo mám smůlu :D Tak uvidím

Bronxigar
Quill Rat
BattleTag:Bronxigar#1298

Příspěvek od Bronxigar » 23.04.2012, 10:56 hod.

Na me se u xzone taky nedostalo ale mam to objednane jeste z jinych shopu a tam mi rekli ze po 15. kvetnu bude jeste dalsi varka, ja si radeji pockam a budu hrat pozdeji nez abych si nechal CE ujit

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 23.04.2012, 10:59 hod.

Jo, to o druhé várce jsem slyšel taky, tak jsem zvědav... Hlavně že to nehlásá XZone (a ubytečně si tedy ruší objednávky), což talk nějak pochybuju o další vlně..

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 23.04.2012, 11:26 hod.

Bronxigar píše:Na me se u xzone taky nedostalo ale mam to objednane jeste z jinych shopu a tam mi rekli ze po 15. kvetnu bude jeste dalsi varka, ja si radeji pockam a budu hrat pozdeji nez abych si nechal CE ujit
Už jsem to tady psal, z jednoho obchodu mi napsali, že bude hra k odebrání 22.5., takže jsem zvědav, zda mě jen nenatahují. Na druhou stranu, vždycky se to dá někde sehnat, jen jde o to, jaká bude cena.

Podle mě je vyprodáno z důvodů, že si každý udělal několik objednávek. Sám mám teď asi 4 nebo 5. Pokud náhodou by mi ale vyšla více než jedna, jsem ochotný ji za nákupní cenu přenechat. Uvidíme za 21 + 7 dní, případně bych sem napsal, že mám CE navíc. Tím by byl celý koloběh zběsilých předobjednávek slušně zesměšněn, ale nechme se překvapit.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 23.04.2012, 11:34 hod.

Ale čekat o tejden díl na DIII bych nechtěl, sám mám jednu CE objednanou, ale už jsem koupil digital verzi, takze jestli se na me ta CE dostane, tak ji pak nekde prodam :)
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 23.04.2012, 12:16 hod.

Napiš to pak do vlákna o CE 8-)

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 23.04.2012, 12:17 hod.

Až to bude aktuální, tak se ozvu :)
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 24.04.2012, 11:19 hod.

:!: :!: :!: :!: :!:

Tomáš Pavlata (ADMIN)
2012-04-24 11:44:05
Všichni kteří nemají mail, těm hra zůstává.

Snad jsem ho v rozrušení někde nepřehledl a nesmazal.. But i'm still in the game :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“