Itemy
Re: Itemy
Jasně že záleží na štěstí, ale rare class specific weapons jsou většinou alespoň v lehkém nadprůměru a ne v naprostém odpadu. Jde o poměr užitečnosti, když už máš to štěstí a rare drop se ti vygeneruje.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
HELLERcz: To jsme na tom podobně, ale co vůbec v betě s rare předmětama, když stojí za prd? AH? Rozcraftit - stejně na rare vycraftěné věci nemáme lvl. Tak alespoň dobrý pocit, že žluté barvy 

No jsem zvědavej, jesi v plné verzi bude zhruba na tom 10. lvlu taky nějakej boss, z kterého budou padat rare itemy nebo až mnohem později. Přece jen SK bude posunutej o něco dál a jestli bude před ním nějakej boss, kterej bude mít srovnatelný drop... to je zatím ve hvězdách.
EDIT: Haluz, teď mě ze SK padly dvě rare věci, poprvý v životě. 1 Knuckles (dmg 10,5, už ho mám equipnutej
) a další headka, +2 str, +2 dex, +4 int, +5% GF, taková slabotka. Ale možná, že s posledním patchem zvýšili rare drop u SK, pač tohle se mi nikdy nestalo.
EDIT: Haluz, teď mě ze SK padly dvě rare věci, poprvý v životě. 1 Knuckles (dmg 10,5, už ho mám equipnutej

Nezdá se vám, že damage obouručních zbraní je velmi nízký vzhledem k jednoručním ? co jsem tak zkoumal co mi padlo, tak jednoruční padají 10 - 12 dps běžně, u mého witch doctora mám 15.0 ten jeho nůž, normální vzácnost. a obouruční jsem viděl přibližně 12.5 nejvíc .. takže když si vezmu dvě jednoruční, mám dvojnásobný damage.
A ještě jeden postřeh - souboj se skeleton kingem je celkem dlouhý a hádám, že ostatní bossácké souboje nebudou kratší ...vzhledem k tomu, že lektvar je nouzovka a má velký cooldown, jsme závislí na léčení z orbů, které padají z monster .. to znamená, že u každého bossfigtu musí být normální monstra, aby jsme se mohli léčit.
A ještě jeden postřeh - souboj se skeleton kingem je celkem dlouhý a hádám, že ostatní bossácké souboje nebudou kratší ...vzhledem k tomu, že lektvar je nouzovka a má velký cooldown, jsme závislí na léčení z orbů, které padají z monster .. to znamená, že u každého bossfigtu musí být normální monstra, aby jsme se mohli léčit.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Cejkis píše:takže když si vezmu dvě jednoruční, mám dvojnásobný damage.
Nemáš. Funguje to jinak. Morishort dokonce ve vedlejším topicu dával odkaz, na výpočet dmg s 2x onehand weapon.
Nemusí. Z bossů, ale i rare mobů padají HO i během fightu.Cejkis píše:A ještě jeden postřeh - souboj se skeleton kingem je celkem dlouhý a hádám, že ostatní bossácké souboje nebudou kratší ...vzhledem k tomu, že lektvar je nouzovka a má velký cooldown, jsme závislí na léčení z orbů, které padají z monster .. to znamená, že u každého bossfigtu musí být normální monstra, aby jsme se mohli léčit.
Cejkis: Two-hand itemy s okolo 12,5 dps, které popisuješ, vypadávají často z mobů, ale vycraftit si můžeš s přehledem two-hand sword kolem 18-20 dps (možná víc, ale nezkoumal jsem to) a to už je znát.
Souboje s bossy by měly být dlouhé, pamatuju, že při prvním střetnutí s SK jsem ho mlátil asi 5 minut (ještě s pomalým PC), ale teď na něho vždycky jdu, když můj dps už za něco stojí. Tak aby do 2 minut ležel, či spíš se jeho duch vypařil a zbroj se mu rozlítla do všech stran.
Těším se na bossfighty v plné hře - nikdo nebude vědět, do čeho jde a jak se na to připravit. Doufám, že bossové budou mít spoustu abilit. SK bych přidal ještě nějakou (má jen port, vyvolání skeletonů, a jedno kombo, při kterým 3x máchne palicí a přitom postupuje vpřed).
Souboje s bossy by měly být dlouhé, pamatuju, že při prvním střetnutí s SK jsem ho mlátil asi 5 minut (ještě s pomalým PC), ale teď na něho vždycky jdu, když můj dps už za něco stojí. Tak aby do 2 minut ležel, či spíš se jeho duch vypařil a zbroj se mu rozlítla do všech stran.

Inak co vsetko vieme o itemoch ? ztoho co mozme vidiet o itemoch na ofic stranke je tam podla mna dost maly vyber, dufam ze som slabo informovany ale fakt ked sa pozretie na chestky tak na 60 lvl tam skoro nic neni . to ako budeme vsetci nosit to iste ?

- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Ještě se sice neví, co všechno bude za itemy, ale už teď se těším na nějaké patche, které přidaj něco navíc 

Inu, co k tomu rict.... Programos#2804