Barbarian - Frenzy + axe mastery
Moderátor:Dark_Deamon
doufám, že s patchem 1.13 přijdou i nějaké nové rw, aby pak každý neběhal s griefama a eni .
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: FrenzyBarb-axe mastery
Jestli vůbec nějakej patch 1.13 bude!
Jen si tohle vlákno zpětně přočítám a koumám, že z axe mastery se stalo sword mastery. Nicméně všem zúčastněným moc děkuju k vytvoření vraždícího nástroje. Není výzva v diablu, kterou bych s mým barbem nedal.
Ještě jeden detail: je docela škoda, že na charakter screenu se hodnoty dmg griefů nezobrazují správně, proto se ptám zda není někde nějaký kalkulátor?
dík :shockdiablo:
Ještě jeden detail: je docela škoda, že na charakter screenu se hodnoty dmg griefů nezobrazují správně, proto se ptám zda není někde nějaký kalkulátor?
dík :shockdiablo:
- delosombres
- Wraith
Si to spočítej sám ne? 8)
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
na HG byl pred resetem frenzy(MetalAge) v kombinaci 2x gf s shael a arkanies valor + jeste nosferatus daval vse jenom kdyz prisla im tak ripl jinak dal i ance hell fg
Ja to mám na svym frenzy-babovi přesně jak říkáš..mám body v Taunt a Double swing vynechávám..Podle mě je lepší to dát do taunt. Má to stejnej efekt jako když to dáš do doble swing, kterej ale nikdy nepoužiješ..
takže taunt jasná volba...
takže taunt jasná volba...
říkáte oba totéž jen trochu jinak
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
oba řekli totéž před třemi lety
"Do what you fear and the death of fear is certain."
aj to sem si nevšim, že je to tak starý topic
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
někdy mám chuť jit někomu tim babem nařezat, ale to abych si kvůli diablu koupil nějaký malý moňas. Na tom velkém to nejde hráthami píše:aj to sem si nevšim, že je to tak starý topic
Už aby vyšla d3 tam má barb jednu dovednost, která mi něco připomíná..
[quote="Milion"]abys tomu rozuměl chci postavit frenzy barbara s velkým "F" záleží na každém detailu.
Frenzy s velkym F: Guillaumes, Grief Phase blade, Edeath col blade, Nigma v cem chces, LoH rukavice, Gorerider, pasek SoE vylepsenej torch anni a max dmg ar life scs = GG
Frenzy s velkym F: Guillaumes, Grief Phase blade, Edeath col blade, Nigma v cem chces, LoH rukavice, Gorerider, pasek SoE vylepsenej torch anni a max dmg ar life scs = GG
WokurKa píše:Barbar je na pytel za tu hrajou ti co nevyjou co to sou kouzla a taktika!:D
Kupodivu ho to stále bavíVorvy píše:Napadani ostatnich clenu fora, nevhodne vyjadrovani, vulgarismy, flame...
Si nějaký varování mažu na chleba!!! S těma adminama neni vůbec sranda
Re: Barbarian - Frenzy + axe mastery
Ondra: a já myslel že frenzybarb s velkym F je s BOTD a beast
@hami to sis myslel spatne nebo to bylo mysleno jako vtip?
Achievements: 7400 (92%)
proč vtip??
Ty bys fakt dal FBarbarovi Beast, a myslel sis o tom, že je to nejlepší volba? :<
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Nekrofilove :<
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Sranda jak tenhle topic před rokem taky někdo vyhrabal. :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
To jsem tady jeste nebyl... Reakce by byla stejna :<>
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
Beast bych dal spis summon necrovi do war axe.
Edit: I když teď teda dělám ww duel babu a asi mu dam Beast do BA
Edit: I když teď teda dělám ww duel babu a asi mu dam Beast do BA
WokurKa píše:Barbar je na pytel za tu hrajou ti co nevyjou co to sou kouzla a taktika!:D
Kupodivu ho to stále bavíVorvy píše:Napadani ostatnich clenu fora, nevhodne vyjadrovani, vulgarismy, flame...
Si nějaký varování mažu na chleba!!! S těma adminama neni vůbec sranda