Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.
Pokud mam 2 hrace se stejnym skilem a jeden z nich si koupi TOP veci za xxx eur v RMAH, tak ktery z nich bude vetsi pro v Infernu nebo PVP? Pro hrac je ten ktery vyuziva vsech moznosti ktere hra nabizi pro maximalizovani sveho skilu.
EDIT: Nemotejte tu do toho casual hrace kteri v RMAH koupi cokoliv treba jen proto ze to pekne sviti nebo vypada:)
EDIT: Nemotejte tu do toho casual hrace kteri v RMAH koupi cokoliv treba jen proto ze to pekne sviti nebo vypada:)
Re: Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.
Gorelord: To není pro hráč. O to se může snažit i zelenáč "využívat všech možností, které hra nabízí pro maximalizování svého skilu", ale pokud jim nerozumí, pak ani využívání všech možností z něj profi hráče nedělá. Profi hráč čerpá ze svých zkušeností a tím maximalizuje své dovednosti (potřebné k pokoření inferna). Nacpi nováčka do supr gearu, postav proti němu profíka v o něco horším brnění a uvidíš, čí vlajka bude vlát nad padlým nepřítelovým tělem. Ten pak bude způsobilejší inferno dohrát.
Vozi, koho a čím tu odsuzuju? O.O
Jen říkám svůj názor na "profíky", co jsou tak pro, že si gear musí kupovat a utratit za to nemalý peníz. Motat do toho F1 a Fotbal je opravdu hodně neštastná volba. Taktéž nevím, jaké si představuješ při releasu ceny, když v tom vidíš investici.
Mně nevadí, že někdo gear za prachy kupuje, proč by vůbec mělo? Ať si každý hraje hru po svém, jen jsem tu vyjádřil můj nesouhlas s konjunkcí RMAH GEAR a Profi hráč. Toť vše, možná se mýlim, možná ne, jen mi to přišlo ujeté.
Ano, Silblade evidentně chápe, co jsem tím myslel.
Jen říkám svůj názor na "profíky", co jsou tak pro, že si gear musí kupovat a utratit za to nemalý peníz. Motat do toho F1 a Fotbal je opravdu hodně neštastná volba. Taktéž nevím, jaké si představuješ při releasu ceny, když v tom vidíš investici.
Mně nevadí, že někdo gear za prachy kupuje, proč by vůbec mělo? Ať si každý hraje hru po svém, jen jsem tu vyjádřil můj nesouhlas s konjunkcí RMAH GEAR a Profi hráč. Toť vše, možná se mýlim, možná ne, jen mi to přišlo ujeté.
Ano, Silblade evidentně chápe, co jsem tím myslel.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
A proto pisu at do toho netahate casual hrace;)Nakupovani v RAMH nedela z pro hrace casual, coz je proste fakt. Profi hrac se snazi byt co nejlepsi=vi o fungovani D3 co nejvic, ma ten nejlepsi dostupny gear (a je uplne jedno kde ho sebral), ma proste prevahu nad ostatnima.
Nevím jestli uz to nekdo nepsal, ale zrusili v infernu flat lvl monster, bude to tak že cim jste dal tim to bude tezsi, pry posledni akty budou pro elitu s nejlepsimi dropy no uvidime
Profi hráč nemusí mít nejlépe dostupný gear. To přeci není podmínka.
Profi hrac se snazi byt nejlepsi v kazdem ohledu, pokud nebude mit dobry gear, tak to z nej nedela spatneho hrace, ale neni uz profi.
@Qoliker .. Sillblade reaguje uplne mimo a nemel jsem ani silu na jeho reakci nijak odpovidat. Staci si precist jeho reakci a prispevek nad ni. Penize hybou svetem a v pripade D3 a RMAH tomu nebude jinak. Nakup gearu neudela z prilezitostneho hrace profika a o tom tady nikdy rec nebyla. Kdyz budes mit ale 2 stejne skilled hrace a jeden bude jeste mit dostatek penez na vyuziti RMAH ve svuj prospech, tak ve finalnim srovnani bude lepsi.
EDIT: uz je to zase OT... takze ano nakup veci z RMAH a hlavne goldu muze zkratit dobu, kdy bude pokorene inferno. Predpokladem ale porad zustava, ze dany hrac na to skillem ma a nakup veci skrz RMAH bude jenom bonus. Otazka smyslu takove volby je vec osobnich preferenci a ne skillu.
EDIT: uz je to zase OT... takze ano nakup veci z RMAH a hlavne goldu muze zkratit dobu, kdy bude pokorene inferno. Predpokladem ale porad zustava, ze dany hrac na to skillem ma a nakup veci skrz RMAH bude jenom bonus. Otazka smyslu takove volby je vec osobnich preferenci a ne skillu.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 31.03.2012, 15:28 hod., celkem upraveno 1 x.
Ano, Vozi evidentně chápe, co jsem tím myslel.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Ano, ale bude mat len predmety, ktore prenho niekto najde. Takze bude vyuzivat sikovnost niekoho, kto si za to necha zaplatit. Cize technicky sa ten predmet len presunie od uzivatela k uzivatelovi, s tym, ze je to ich vec a ich dobrovolny obchod.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Nojo Vozi, ale ja už mám pocit, že konverzace s mojí zdí za mým monitorem by přinesla lepší výsledky.
Píšeš, ehm.. cituji:
Ale, nebude více skilled/pro. Bude to jen skilled hráč s lepším gearem. Protože to, co ho skilled před koupí dělalo, nebyl gear, páč ještě žádný neměl.
A v očích některých bude dokonce méně skilled, páč byl natolik noobish, že si gear musel koupit místo toho, aby ho vymlátil z nějakého démona, ale to je již subjektivní dojem, například nějakého Qolikera.
Píšeš, ehm.. cituji:
Má odpověd po které nastane ohromné překvapení: Ano, bude lepší.Vozi píše:Kdyz budes mit ale 2 stejne skilled hrace a jeden bude jeste mit dostatek penez na vyuziti RMAH ve svuj prospech, tak ve finalnim srovnani bude lepsi.
Ale, nebude více skilled/pro. Bude to jen skilled hráč s lepším gearem. Protože to, co ho skilled před koupí dělalo, nebyl gear, páč ještě žádný neměl.
A v očích některých bude dokonce méně skilled, páč byl natolik noobish, že si gear musel koupit místo toho, aby ho vymlátil z nějakého démona, ale to je již subjektivní dojem, například nějakého Qolikera.
Pro nektere zas bude vice noobish ten co nevyuzil nabizene moznosti hry a neutrati par $ v RMAH za gear, ktery by mu zlepsil dmg treba 2x, kdyz uz se tu pohybujeme v profi scene;)
Naposledy upravil(a) Gorelord dne 31.03.2012, 15:37 hod., celkem upraveno 1 x.
No Gorelorde, myslím, že my si to taky vyříkáme až v aréně. .)
To silne pochybuju protoze neplanuji hrat HC a asi ani PVP, jsem rozeny farmar a hledac gearu pro profi hrace nakupujici v RMAH:)
Takže jsi vlastně noob, protože v RMAH jen prodáváš.
@Qoliker .. sice nesouhlasim s Gorelordem v tom, ze inferno bude pokorene v nejake dohledne dobe po vydani, ale v tehle zalezitosti nakupovani gearu nesouhlasit ani nejde..
Sam pises: "Asi mám jinou představu o profi hráčích. Pokud je někdo pro, tak imho nikdy nebude mít potřebu si kupovat lepší itemy za prachy. Spíš si ty itemy vyfarmí a sám je prodá. Pro hráč se taky nebude zdržovat dlouhou dobu v Softcore."
EDIT: tady michas dohromady pro hrace a farmiciho Cinana
Nejdulezitejsi jsou vzdy vysledky, kdyz uz jde o absolutni srovnani. Nikoho nezajima kolik vyherce ligy mistru utratil za nakup hracu. Hospodareni klubu je interni zalezitosti a volbou jejich osobnich preferenci a strategie.
Navic ti mohu oponovat, ze ne vsichni skilled hraci budou nutne pouze na HC. Osobne se HC vyhnu obloukem pokud tam nebude implementovana RMAH. Vsechno je zalezitosti osobnich preferenci.
Sam pises: "Asi mám jinou představu o profi hráčích. Pokud je někdo pro, tak imho nikdy nebude mít potřebu si kupovat lepší itemy za prachy. Spíš si ty itemy vyfarmí a sám je prodá. Pro hráč se taky nebude zdržovat dlouhou dobu v Softcore."
EDIT: tady michas dohromady pro hrace a farmiciho Cinana
Nejdulezitejsi jsou vzdy vysledky, kdyz uz jde o absolutni srovnani. Nikoho nezajima kolik vyherce ligy mistru utratil za nakup hracu. Hospodareni klubu je interni zalezitosti a volbou jejich osobnich preferenci a strategie.
Navic ti mohu oponovat, ze ne vsichni skilled hraci budou nutne pouze na HC. Osobne se HC vyhnu obloukem pokud tam nebude implementovana RMAH. Vsechno je zalezitosti osobnich preferenci.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 31.03.2012, 15:47 hod., celkem upraveno 1 x.
Stejne jako Vozi, nebudu mit problem tam i neco koupit. Krome vyvojaru jsme zatim vsichni noobove, protoze z cele hry zname maximalne par %:)
Pokud se HC budou vyhejbat lidi, co si myslí, že pro hráče dělá nakupovaní gearu za real money, tak budu já osobně jedině rád. :>
Ted si to ale uplne obratil, tvuj argument byl ze z profi hracu dela nakup v RMAH casual hrace:)
Qoliker .. predpokladam, ze SC a HC hraci se v arene nebudou moci potkat. Takze se zamysli nad tim, kde budes nuceny hrat a farmit pro ucast v PVP ligach
EDIT: Tenhle OT muzeme uzavrit tim, ze RMAH muze skilled hracovi pomoci zkratit dobu pokoreni inferna. Takove rozhodnuti nijak nedegraduje skill kohokoliv a je jenom zalezitosti jeho osobnich preferenci.
EDIT: Tenhle OT muzeme uzavrit tim, ze RMAH muze skilled hracovi pomoci zkratit dobu pokoreni inferna. Takove rozhodnuti nijak nedegraduje skill kohokoliv a je jenom zalezitosti jeho osobnich preferenci.