za koho budete hrát v diablu3 a proč?
Já určitě kouzelnici
Přemýšelel sem ještě o demon hunterce, ale nakonec zvítězila kouzelnice.
Přemýšelel sem ještě o demon hunterce, ale nakonec zvítězila kouzelnice.
Re: Jakou postavu rozjedete jako první ? :)
todle téma už tu je a je mrtvý. Ale když tě to zajímá, tak se rozhoduju mezi monkem a DH. Ale asi pojedu COOP s kamošem a ten chce hrát monka, takže budu muset DH, protože nechci hrát 2x monk combo.
Re: Jakou postavu rozjedete jako první ? :)
toto už sa rieši v inom toppicu viewtopic.php?f=45&t=3152
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Re: za koho budete hrát v diablu3 a proč?
Urcite monka z nasledujich duvodu:
- bude ho hrat mene lidi
- vynikajici dmg (exploding palm aka corpse explosion, holy dmg na kterou pravdepodobne opet nebudou rezisty)
- zivotnost (heal, "bublina")
- mobilita
- komba (zalezitost skillu)
- support party
- a zrejme nejlepsi volba na farmeni inferna
- bude ho hrat mene lidi
- vynikajici dmg (exploding palm aka corpse explosion, holy dmg na kterou pravdepodobne opet nebudou rezisty)
- zivotnost (heal, "bublina")
- mobilita
- komba (zalezitost skillu)
- support party
- a zrejme nejlepsi volba na farmeni inferna
Beztak budou hrat vsichni vsechno a az si vsechno poradne proklikaji, tak teprv vyberou svuj main char
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.
Magus Ecthe k vašim službám
Naposledy upravil(a) Ecthe dne 16.04.2012, 10:24 hod., celkem upraveno 1 x.
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
Osobně se mi nejvíc zamlouvá Monk ale pojedu za ráz určitě víc postav. Ze začátku zřejmě Monk + Wizard + Witch Doctor. Ale chci si zajet všechny a pak uvidím třeba se mi nakonec bude najvíc zamlouvat char kterej se mi zatim nelíbí.
Tak jelikož jsem otestoval a testuju betu, tak mám jasno. Barbarian male, dmg a nejlépe asi nějaký pořádný obouruční meč
Nejvíce mě v betě překvapil Witch Doctor. Nedával jsem mu moc šancí, ale opak je pravdou. Spojení tankovacích summonů s DOT(damage over time) dmg je opravdu výborné. Firebats + Haunt + Grasp of Dead. Skilly nejsou vůbec náročné na manu. Navíc Firebats s GoD mají plošný dmg. Uvidíme jak to bude na dalších levelech a vetší obtížnosti, ale u mě je zatím n1.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
tak Assasin v D2 bola moja volba a v D3 to bude jednoznacne Monk, pretoze aj on pouziva drapy, bojove umenie, je rychly a ma velky dmg, takze nie je o com
Monk vzdy som sa zaujimal o MMA,UFC - Bojove umenia ""!!"" on je k tomu najblizsie alebo Demon Hunter !!
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím žádnou podobnost v Diablu III s MMA ani UFC, to myslíš asi hodně abstraktně, že?
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Navic Blizz dela na lepsich animacich pro mnich podle toho jake bude mit zbrane
Jasnéé ved tie udery a kopy !!! ci ?Programos píše:Nevidím žádnou podobnost v Diablu III s MMA ani UFC, to myslíš asi hodně abstraktně, že?
Monk má k MMA asi tak blízko jako DH k bojové lukostřelbě...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Ber to tak ze ma k tomu najblizsie zo vsetkych postav lebo je to mnich a mnisi sa sustreduju celkom brutalne na boj z blizkaGarn píše:Monk má k MMA asi tak blízko jako DH k bojové lukostřelbě...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
...a na MMA. (asi si představuju pod pojmem "mnich" někoho jiného) ... myslíš asi něco jako toto? http://www.youtube.com/watch?v=fVw30Z9wyJo ... to mi jako MMA moc nepřijde, ale určitě k tomu má "monk" nejblíž.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Ked ma k tomu Monk najblizsie tak ja som asi papez ale podstatne je co som pisal v poslednom prispevku ze ma fakt k tomu najblizsie http://www.youtube.com/watch?v=9TajusIENTs monk je vlastne mnich !!!Programos píše:...a na MMA. (asi si představuju pod pojmem "mnich" někoho jiného) ... myslíš asi něco jako toto? http://www.youtube.com/watch?v=fVw30Z9wyJo ... to mi jako MMA moc nepřijde, ale určitě k tomu má "monk" nejblíž.
Nekolik let delam hung kuen kungfu .. http://www.hungkungfu.cz
Ve skole, ktera urovni vyuky predci cokoliv, co je dostupne v CZ. Je treba rozlisovat jeste bojova umeni (tradicni styly) a bojove sporty (kick box).
To co vetsina lidi povazuje za bojove umeni je k smichu.. smyslu zbavena "skakacka-kopacka-hopsacka". Kazdy, kdo kdy delal bojove umeni vi, ze sila vychazi ze stabilniho pevneho postoje a kopy nad pas nejsou efektivni a pouzitelne (kop na hlavu-> vaha na 1 noze -> prokopnute koleno -> invalidni vozik).
Nektere animace monka v D3 opravdu vychazeji z tradicniho kung fu. Treba exploding palm prvni 2 udery jsou ze stylu hada (vpichy na citliva mista) a treti je styl tygra (utok na krk).
EDIT: I jeho combat postoj mimo mesto je naprosto charakteristickym postojem strehu a nazyva se postoj kocky. Mirne pokrcena noha na ktere je veskera vaha, druha noha je vpredu a dotyka se zeme predni casti chodidla.
EDIT: cili monk 4 life
Ve skole, ktera urovni vyuky predci cokoliv, co je dostupne v CZ. Je treba rozlisovat jeste bojova umeni (tradicni styly) a bojove sporty (kick box).
To co vetsina lidi povazuje za bojove umeni je k smichu.. smyslu zbavena "skakacka-kopacka-hopsacka". Kazdy, kdo kdy delal bojove umeni vi, ze sila vychazi ze stabilniho pevneho postoje a kopy nad pas nejsou efektivni a pouzitelne (kop na hlavu-> vaha na 1 noze -> prokopnute koleno -> invalidni vozik).
Nektere animace monka v D3 opravdu vychazeji z tradicniho kung fu. Treba exploding palm prvni 2 udery jsou ze stylu hada (vpichy na citliva mista) a treti je styl tygra (utok na krk).
EDIT: I jeho combat postoj mimo mesto je naprosto charakteristickym postojem strehu a nazyva se postoj kocky. Mirne pokrcena noha na ktere je veskera vaha, druha noha je vpredu a dotyka se zeme predni casti chodidla.
EDIT: cili monk 4 life
Naposledy upravil(a) Vozi dne 08.03.2012, 21:23 hod., celkem upraveno 1 x.