Quest:The Pandemonium Event
Moderátor:Dark_Deamon
Ten gvest se snažím udělat už snad rok a nijak to nejde. se*u na to, i když si dám patch 1.13c který je tady na stránkách!
Re: Quest:The Pandemonium Event
Ten gvest se snažím udělat už snad rok a nijak to nejde. se*u na to, i když si dám patch 1.13c který je tady na stránkách!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Odinstaluj češtinu. Pak bude vše ok.DonZ píše:Tak když to dám přes Plygy udělal. Portál se mě otevřel, ale když tam chci jít kyksne mě hra. A dal se nic neděje.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Po dvou dnech konečně hotovo. Sranda může začít....
Hmmm, a já ještě nemám ani toho smitera Přeji hodně štěstí. Snad padne Assa nebo Ama torch :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Stejně za nedlouho, pokud ne ještě dnes, tu bude zářit nějaký Torch
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Tak ja som bil Lilith so Zealotom a nic mu nedalo tak zabrat. Ale jak nabehol Life Tap, tak uz to aj s pomocou par potionov, islo docela dobre.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš by mě zajímalo, kdo to dělal s někým jiným, než s Paladinem I když mám Posion Resist 95%, tak mě je Jedovatá královna schopna přes půl obrazovky vydusit jak rejži A co teprv, když flashovským krokem přijde ke mě Navíc to frčím na HC, takže jedna chyba bude znamenat....
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem požádal raisen, jestli by mi krapet nepomohla s Lilith. Jako zahřívačku jsme si dali na p3 pár Baal runů. Jeden z nich velmi překvapil. Pak už jsme se vidali do .... Než jsme Jedovatou královnu našli, tak jsme prolezli skoro celou mapu. Dycky, když jsme vcházeli do další místnosti, tak jsme říkali: "A tady už bude..." no a když jsme to jednou neřekli, tak jsme se lekli jak sviňa, páč na nás číhala hned za rohem mísnosti. Eli ju řezela co ji síly, CB a Full Rejuvany stačili. Já jsem to šéfoval z dálky. Blbý bylo, že i když jsem za Lilith vyvolal Valkyrii, tak jsem ji stejně neviděl, tak jsem věděl prd, jestli mlátí Lilith nebo čučí do barelu. Někde tam byla i Decoy...kdo ví. Nakonec vše ale dobře dopadlo. I když raisen asi nebyla daleko od zástavy srdce Přeci jen...na HC jdou všechny džouky stranou. Utíkala s poslední fulkou v opasku...to bylo vlastně vše, co jí v něm zbylo. Já pak vyzvedl poslední část důmyslné skládačky. Původně to měl být jen help s Lilith, ale nabuzeni z vítězství jsme si řekli: "Vymlátíme z nich duše!!!" Jako první pán na holení k nám velmi zuřivě přiběhl Diablo. Kdyby se o mě nezasekl, tak by to snad proběhl až do té řeky za náma Jo...přesně tak na nás vyrukoval. Jeho zabíjení bylo celkem vzrušující, protože první Life Tap naběhl, když už měl jen poslední třetinu životů. A že jich má asi 66 000 Vše proběhlo v cajku. Jen by mě zajímalo, co tam šaškuje Valkyrie Baal byl celkem neškodnej. Nebo aspoň mě se zdál nejvíc v klidu. Eli může mít ale jiný názor A zbývá nám už jen Mephisto, se svojí pověstnou konvou. Nebýt "lentilek", tak by to bylo mnohem horší. Nakonec mě stejně ani jednou nezasáhl. Ale i poslední bratr padl a na zemi se culil kýžený poklad. Ještě před vstupem do Über Tristramu jsem Eli říkal, že by fakt nemusel padnout Druid nebo Barbar Torch A co si myslíte, že padlo...??? No jasně Asi už jen čekám, kdy se ráno probudím a místo prstů budu mít Clawy
Tímto bych chtěl moc poděkovat Eli za její pomoc, která jí nejspíš stála trošku stresu Nadruhou stranu...byl to parádní boj a ještě člověka může těšit to, že na Hardcore. Až budeš potřebovat oplatit stejnou mincí, tak stačí jen říct, velmi rád ti pomůžu
Tímto bych chtěl moc poděkovat Eli za její pomoc, která jí nejspíš stála trošku stresu Nadruhou stranu...byl to parádní boj a ještě člověka může těšit to, že na Hardcore. Až budeš potřebovat oplatit stejnou mincí, tak stačí jen říct, velmi rád ti pomůžu
@Dark_Deamon gratulka co to mas za auru pod nohama takovou znam jenom z avalonu
Achievements: 7400 (92%)
Dark_Deamon píše:Asi už jen čekám, kdy se ráno probudím a místo prstů budu mít Clawy
Ještě jsi zapomněl zmínil ten menší rush mého paladina ze třetího aktu Nightmare, se kterým jsi mi dost pomohl Takže i já děkuji.
Legrace to byla, zvlášť jak na nás skočila Lilith v těch dveřích UT už byl oproti ní v pohodě
Pomoc někdy využiji, ale než nasbírám klíče, tak to bude věčnost.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
DeathHero: Díkec, ale vetší podíl na tomto vítězství by určitě zasloužila raisen. To ona šla především s kůží do boje. Já tam jen mával lukem a oživoval Valkyrii. Jinak ta aura není z Avalonu, ale klasika Salvation
raisen: Jn...Lilith je fakt pekelnice jako hrom. Aspoň jsi viděla, že jsem nekecal, když jsem říkal, že ju nemůžu s Amou ustřílet A pokud bys' chtěla třeba pomoct s klíčema, tak od Nihlathaka ti je klidně seženu. S Trap Assou je to v suchým triku
raisen: Jn...Lilith je fakt pekelnice jako hrom. Aspoň jsi viděla, že jsem nekecal, když jsem říkal, že ju nemůžu s Amou ustřílet A pokud bys' chtěla třeba pomoct s klíčema, tak od Nihlathaka ti je klidně seženu. S Trap Assou je to v suchým triku
@Dark_Deamon no jo kdyz to nepouzivam tak to neznam jinak mas pravdu kolikrat je lehci vymlatil celej UT nez si vymlatit organy.
Achievements: 7400 (92%)
Chtěl bych se zeptat jak je to tedy s těmi klíči a jestli byste neměli nějakou radu? Po zabití Balla jsem šel hledat klíče. Key of Terror mi padl napoprvé, Key of Hate mi padl taktéž napoprvé, ale Key of Destruction ne a ne padnou a to jsem u Nihlathaka byl min. 20x. Hraji SP, patch 1.13 a na Nihlathaka chodím jako jen P1
Díky h.
Díky h.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
hedgehog: Chce to vydržet. Šance na padnutí klíče je 1:34. Navíc těch klíčů potřebuješ celkem 9 (3x3). Tady nějaké to povídání...
Tak se povedlo, našel jsem třetí klíč. Ale teď bych potřeboval opět radu. Nejde mi vytvořit portál. Jelikož jsem v singlplayeru zkoušel jsem nainstalovat PlugY The Survival Kit a přes něj to pustit a to taky nešlo, druhý doporučovaný program mi nefungoval vůbec.
Vytváříš ho na obtížnosti Hell v pátém aktu? Máš v souboru PlugY.ini povolený über quest (ActiveUberQuest=1)?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pak to ještě nefunguje, když používáš češtinu. Průchodem červeným portálem totiž hra vždycky spadne.
Edit: Portál lze vytvořit jen v 5.aktu.
Edit: Portál lze vytvořit jen v 5.aktu.
Ano, vytvářím jej v Harrogathu na Hell. V souboru PlugY.ini je aktivovaný. Koukal jsem ještě do PlugYDefault.ini, tam nebyl, ani přepsání z 0 na 1 nepomohlo.
CZ nepoužívám.
Ještě teda jestli jsem neudělal něco blbě. Stáhl jsem PlugY The Survival Kit, pustil instalačku a nechal defaultní nastavení. V adr. Diablo II\ se vytvořili dva pod adr. Mod PlugY\ a PlugY\. Když se snažím hru pustit přes PlugY.exe, vyhodí to akorát chybu Checking library memory check failed. Pokud pustím hru přes zástupce na ploše PlugY, The Survival Kit, tak naběhne. I když hru pustím klasicky, je stejný výsledek, naběhne, ale nelze sloučit klíče.
CZ nepoužívám.
Ještě teda jestli jsem neudělal něco blbě. Stáhl jsem PlugY The Survival Kit, pustil instalačku a nechal defaultní nastavení. V adr. Diablo II\ se vytvořili dva pod adr. Mod PlugY\ a PlugY\. Když se snažím hru pustit přes PlugY.exe, vyhodí to akorát chybu Checking library memory check failed. Pokud pustím hru přes zástupce na ploše PlugY, The Survival Kit, tak naběhne. I když hru pustím klasicky, je stejný výsledek, naběhne, ale nelze sloučit klíče.