Amazon
Moderátor:Dark_Deamon
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Mam otazku. Hram build Javazone, je to build s D2 webu s nazvom Plaguezone, cize poison java+Lightning Fury. Chcel by som vediet, ci je potrebne davat body do valkyrie, a ak, tak kolko. Alebo mam dat skor do uhybov, pripadne viac do pierce penetrate? Hram singelplayer, patch 1.13 Diky
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Re: Amazon
Ja bych do te valkyri dal asi full precijenom poisn je dlouhodobejsi efekt takze cim dele ti nekdo monstra drzi od tela tim lepe. Ted zrovna rozjizdim plaguezonu na HC a jedu to ty 2 poisn spelly pasivky po bode valkyru max a ligh.fury max zbytek napraskam asi do decoy.
HC Athena MAzon 28 lvl
HC Givemepain berserk barb lvl 33
HC Givemepain berserk barb lvl 33
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Vdaka, asi bude lahsie udrzat ich po kope s valkou a tiez sa ku mne az tolko nedostanu. Asi skusim viacero variant. Dik
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
tahle javka se hraje i stylem o utikani, v nouzi valka nebo decoy, ale to je o vybave a asi i poctu players no a samozrejme o volbe stat/utikat..
Tak sem si zalozil v singlu na HC bowku, s tezkym srdcem se dostal k Baalovi a ani za nic ho nemuzu dat Kdo poradi co delat ( nejlepe k sehnani poradneho luku )
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuješ na zbrani nebo aspoň na jednom charmu poison dmg, aby se nemohl regenerovat. Pak by mě zajímalo, co máš za zbraň. Předpokládám, že nějakou rare. Pokud má dobrý staty (třeba +80% enh. dmg, nějaký elementální dmg, IAS a tak), hoď ji do kostky s ort, amna perfect safírem.
Pokud nemáš pořádnou zbraň,tak buď hledat a hledat, nebo jestli máš peněz dost, tak zkus gamble.
Pokud nemáš pořádnou zbraň,tak buď hledat a hledat, nebo jestli máš peněz dost, tak zkus gamble.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
no, záleží v čem je problém že?? pokud nemáš valku, tak si určite užiješ srandu...jinak jen guide, sem tam oživit valku a jde to..
A taky se musím na něco zeptat..)
Nějakej nápad jak za bowu sundat uber diabla?
A taky se musím na něco zeptat..)
Nějakej nápad jak za bowu sundat uber diabla?
Uber Dia sem daval normal s Guided arrow, luk s RW Harmony:) Trvalo to dyl, ale ubehat sel. A na to HC mam luk mizerny no, poskladal sem Zephyra ale porad dmg jen 7-18 + ty staty... a s tim si neskrtnu
No já nemaxuju guided...ale nemám žádné CB, OW a poisonu myslím taky moc není , tak to bude tím,,..jinak harmony mám taky..v Balde bow....
S Faithem to pak pude uplne samo:) Jen je trochu drazsi.
Ale s tou moji bowkou se na tom singlu proste nehnu, zacinam si pripadat jako traged
Ale s tou moji bowkou se na tom singlu proste nehnu, zacinam si pripadat jako traged
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Ty jsi ožil?
Za Bowu jsem to nezkoušel. Sice jsem jel Cold Amu, ale když jsem potřeboval sundat DC, tak jsem hodil reset skill pointů, narval všechno do Poison skillů, koupil v kšeftu obyčejný (modrý) kopí, který umělo jen Replenish Quantity a Prevent Monster Heal. Házel jsem Valkyrii před DC a z dálky to do něj vrhal. Je pravda, že to trvalo snad 10 minut, ale povedlo se. Na zbytku výbavy jsem měl pár procent CB a OW.
Haskeer: RW Faith můžu jenom doporučit Na Fire Rogue.
Za Bowu jsem to nezkoušel. Sice jsem jel Cold Amu, ale když jsem potřeboval sundat DC, tak jsem hodil reset skill pointů, narval všechno do Poison skillů, koupil v kšeftu obyčejný (modrý) kopí, který umělo jen Replenish Quantity a Prevent Monster Heal. Házel jsem Valkyrii před DC a z dálky to do něj vrhal. Je pravda, že to trvalo snad 10 minut, ale povedlo se. Na zbytku výbavy jsem měl pár procent CB a OW.
Haskeer: RW Faith můžu jenom doporučit Na Fire Rogue.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Welvet : Craftni si blood rukavice a pásek, tam máš základní OW a CB, bez toho uber Diabla jen tak nedáš.
Já ho dal tak, že jsem stál na místě a když bylo málo HP tak jsem do sebe kopnul fullku, sem tam i nějakou tu fullku mercovi a pořád jsem do něj pražil magic arrowy, časem jsem tuhle strategii vychytal a dával si ho jak po másle. Důležitý je si taky prostudovat článek o prioritě Diablova útoku a zařídit se tak, aby šel jenom po tobě a ne po mercovi, když má merc volnou ruku a na sobě třeba Duress, dokáže tim nandat docela solidní damage.
Já ho dal tak, že jsem stál na místě a když bylo málo HP tak jsem do sebe kopnul fullku, sem tam i nějakou tu fullku mercovi a pořád jsem do něj pražil magic arrowy, časem jsem tuhle strategii vychytal a dával si ho jak po másle. Důležitý je si taky prostudovat článek o prioritě Diablova útoku a zařídit se tak, aby šel jenom po tobě a ne po mercovi, když má merc volnou ruku a na sobě třeba Duress, dokáže tim nandat docela solidní damage.
Tak ja najdu 4 soc partizana, nafarmim runy na Insight a pak blbec koukam, ze je to jen na ladder
to se dá vyřešit
http://suewebik.net/arch/1124475840-vse ... i-111.html
http://suewebik.net/arch/1124475840-vse ... i-111.html
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
ahoj poradte mi build pro javazon na dobiti UT skousel jsem to s klasickou LF javou podle buildu na centrale od javurka nemohl jsem projit pres lilth nic jsem ji neubiral ani jabem mel jsem 60% CB. Hraju 1.13 patch takze neni problem zmenit build.
Achievements: 7400 (92%)
Ahojte Diablovníci:-)rozohral som si hardcore lightning spearazonku:-)dal by si niekto súťaž o to kto ďalej zájde,lepšiu postavu a tak...?
jak by jste hodnotily strafe a multiple shot - výhody a nevýhody??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Niekto mudry raz napisal:
strafe + multiple shot > strafe
strafe + multiple shot > multiple shot
cize pouzivaju sa oba podla prilezitosti, strafe na max, multi cca 6-7 bodov, podla +all skills. V pripade multi, efekty (CB, OW, CTC...) prenasa len jeden (prostredny) sip. v pripade parneho poctu, funguju stredne dva sipy. Moba zasiahne z jednej salvy multi vzdy iba jeden sip (i ked by sa zdalo, ze do neho ide viac ran).
Pri strafe efekty prenasaju vsekty sipy zo salvy, ale treba si uvedomit, ze pri tomto utoku funguje 4 framovy next hit delay, cize sa netreba velmi hnat za IAS, pac v pripade utoku rychlejsieho ako 4 framy na jeden ciel pak cast sipov preletava bez ucinku.
strafe + multiple shot > strafe
strafe + multiple shot > multiple shot
cize pouzivaju sa oba podla prilezitosti, strafe na max, multi cca 6-7 bodov, podla +all skills. V pripade multi, efekty (CB, OW, CTC...) prenasa len jeden (prostredny) sip. v pripade parneho poctu, funguju stredne dva sipy. Moba zasiahne z jednej salvy multi vzdy iba jeden sip (i ked by sa zdalo, ze do neho ide viac ran).
Pri strafe efekty prenasaju vsekty sipy zo salvy, ale treba si uvedomit, ze pri tomto utoku funguje 4 framovy next hit delay, cize sa netreba velmi hnat za IAS, pac v pripade utoku rychlejsieho ako 4 framy na jeden ciel pak cast sipov preletava bez ucinku.
BliiNky,Hasker,Deamon:
No na chvilku jsme myslel že jsem se dostal na hadr k postavě..ale nakonec ne..:/
Ale jinak já měl blodfisty a to mě myslím hodně pomohlo, 30 fhr a 40 life je hodně znát, možná nebýt toho tak daleko bych se nedostal (2 akt hell)....ale ten základní craft , to jsem ani nezkusil..k tomu nějaké poison charmy a možná by to mohlo jít..on mě moc problémy nedělal, jen prostě ať jsem dělal co jsem dělal HP mu nešlo dolů vůbec..nebo bylo hned zpět..
No na chvilku jsme myslel že jsem se dostal na hadr k postavě..ale nakonec ne..:/
Ale jinak já měl blodfisty a to mě myslím hodně pomohlo, 30 fhr a 40 life je hodně znát, možná nebýt toho tak daleko bych se nedostal (2 akt hell)....ale ten základní craft , to jsem ani nezkusil..k tomu nějaké poison charmy a možná by to mohlo jít..on mě moc problémy nedělal, jen prostě ať jsem dělal co jsem dělal HP mu nešlo dolů vůbec..nebo bylo hned zpět..
ahoj potrebuju poradit mam v planu si rozjet bowazon zamerenou na cold vetev k tomu asi magic arrow jakou vybavu by ste mi dopurucily
Achievements: 7400 (92%)