HC Paladin
Moderátor:Dark_Deamon
Zdravím všechny příznvce Diabla II LoD
rozhodl jsem se zase po nějakém čase, že zkusím HC postavu a vybral jsem si Paladina. Jako útočný skill jsem si zvolil Vengeance spolu s útočnou aurou Conviction. Rád bych znal Váš názor na tuto kombinaci.
Zatím jsem na konci prvního aktu na normal. Stačí už jen projít 3. patro catacomb a zabít Andariel.
Až budu ve druhém actu napíši z prvního krátkou reportáž.
Uvidíme jak se osvědří kombinace zvolených skillů.
Co se týče nějakých pravidel atp.
Podpůrné programy a jiné nepoužívám, nikdy jsem to nedělal tak nevidím důvod s tím začínat, prostě pěkně klasika
verze 1.13c
rozhodl jsem se zase po nějakém čase, že zkusím HC postavu a vybral jsem si Paladina. Jako útočný skill jsem si zvolil Vengeance spolu s útočnou aurou Conviction. Rád bych znal Váš názor na tuto kombinaci.
Zatím jsem na konci prvního aktu na normal. Stačí už jen projít 3. patro catacomb a zabít Andariel.
Až budu ve druhém actu napíši z prvního krátkou reportáž.
Uvidíme jak se osvědří kombinace zvolených skillů.
Co se týče nějakých pravidel atp.
Podpůrné programy a jiné nepoužívám, nikdy jsem to nedělal tak nevidím důvod s tím začínat, prostě pěkně klasika
verze 1.13c
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC Paladin
V 1,13 je možný reset. Máš ho v plánu? Pokud ano, tak takhle do cca 40lvl to dávám já.
- jako hlavní maxuji Zeal. Vengeance žere hrozně many a její účinnost roste až s aurou Conviction a do té doby se uchlastáš. Nebo jen pár bodíků a zvyšovat dmg přes resist aury. Podle mně je Zeal lepší volba.
- s Dexterity to nepřeháním (Conviction pak hodně pomůže) a do Holy Shieldu cca 8+, hned jak to půjde, hraju HC, takže jasan.
- beru žoldáka Normal - Blessed Aim, aury dávám já. Holy Freeze mi přijde lepší než Thorn na lvl 1
- Finálka je Vengeance na levém, Holy Shield, spustím Conviction, ozářím nepřítele, svítí tak 5-8s podle bodů a přepínám na Fanaticism (v buildech hrajou buď Fana nebo Convu) a sekám a sekám :-), dokud jsou pod Convou. Pak znovu :-)
A hraji ho rád. Nebýt Hell, tak bych zůstal asi u Zealota, ale Avenger je fine.
I když nevím, jestli se Vengeance-Fanaticism-Conviction ještě říká Avenger....
EDIT: z těch levnější výbavy mu sluší Lawbringer, FHR, IAS
- jako hlavní maxuji Zeal. Vengeance žere hrozně many a její účinnost roste až s aurou Conviction a do té doby se uchlastáš. Nebo jen pár bodíků a zvyšovat dmg přes resist aury. Podle mně je Zeal lepší volba.
- s Dexterity to nepřeháním (Conviction pak hodně pomůže) a do Holy Shieldu cca 8+, hned jak to půjde, hraju HC, takže jasan.
- beru žoldáka Normal - Blessed Aim, aury dávám já. Holy Freeze mi přijde lepší než Thorn na lvl 1
- Finálka je Vengeance na levém, Holy Shield, spustím Conviction, ozářím nepřítele, svítí tak 5-8s podle bodů a přepínám na Fanaticism (v buildech hrajou buď Fana nebo Convu) a sekám a sekám :-), dokud jsou pod Convou. Pak znovu :-)
A hraji ho rád. Nebýt Hell, tak bych zůstal asi u Zealota, ale Avenger je fine.
I když nevím, jestli se Vengeance-Fanaticism-Conviction ještě říká Avenger....
EDIT: z těch levnější výbavy mu sluší Lawbringer, FHR, IAS
Greenhorn s duší Throwera
No reset pokud to nebude potřeba tak používat nechci, jinak vengeance mam zatím jen dva body a dmg zvyšuji přes resist aury. Stat body zatím rozděluji jak je potřeba a zbytek dávám do života. S tou manou se to zatím dá a myslím, že 4 body many nejsou zas tak moc. Zatím jsem na žádné větší problémy nenarazil,tak snad to tak i vydrží a od 30 lvl se těším na conviction.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíš sám, jak ti bude chybět mana, tak maxuj Convu, resist aury bych dal až na konec, a s tou Fana si to ještě rozmysli :-))) GL
Tak jsem konečně dojel I. akt na normál
I. AKT
Jako vždy byl první akt takový rozehřívací. Co se týká monster tak Blood Raven padla hodně rychle a jediný malý problém byl Pitspawn Fouldog, který mi dal trochu zabrat. Tady se můžete podívat na několik fotek z I.aktu http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_II_LoD_-_I.akt
Průběžně budu psát trochu podrobnější reportáže z II. aktu.
Kdyby jste měl někdo nějaké připomínky rady a nápady neváhejte a pište
I. AKT
Jako vždy byl první akt takový rozehřívací. Co se týká monster tak Blood Raven padla hodně rychle a jediný malý problém byl Pitspawn Fouldog, který mi dal trochu zabrat. Tady se můžete podívat na několik fotek z I.aktu http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_II_LoD_-_I.akt
Průběžně budu psát trochu podrobnější reportáže z II. aktu.
Kdyby jste měl někdo nějaké připomínky rady a nápady neváhejte a pište
Vybral sis zajímavej a zábavnej build, takže přeju GLHF. Ale jednu připomínku bych měl. Odinstaluj tu češtinu, trhá mi to oči
.

Ta CZ obzvlášť na předmětech je fakt děs
BTW zajímalo mě, kdo se 1. ozve 

HC Paladin
II. akt - normal - Radament
Poté co jsem se dostal do města Lut Gholein, jsem jako první zaskočil za Farou obhlédnout co má na skladě. Musím přiznat, že nic moc a tak jsem si zašel najmout merce. Váhal jsem mezi offenzivním a defensivním, ale nakonec jsem sáhl po offensivním s aurou Blessed aim. Hned jak jsem ukončil obhlídku města jsem se vydal za Radamentem. S mercem jsme kosili potvory jako po másle a ani Radament nám nedal moc práce. Dropnul první setovou věc http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_ ... drop-2.jpg bohužel pro mě ani pro žoldáka nepoužitelnou. No což se dá dělat. Opouštím tedy Radamentrovo doupě a vydávám se spolu s mercem do divoké pouště hledat první část horadric staff.
Poté co jsem se dostal do města Lut Gholein, jsem jako první zaskočil za Farou obhlédnout co má na skladě. Musím přiznat, že nic moc a tak jsem si zašel najmout merce. Váhal jsem mezi offenzivním a defensivním, ale nakonec jsem sáhl po offensivním s aurou Blessed aim. Hned jak jsem ukončil obhlídku města jsem se vydal za Radamentem. S mercem jsme kosili potvory jako po másle a ani Radament nám nedal moc práce. Dropnul první setovou věc http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_ ... drop-2.jpg bohužel pro mě ani pro žoldáka nepoužitelnou. No což se dá dělat. Opouštím tedy Radamentrovo doupě a vydávám se spolu s mercem do divoké pouště hledat první část horadric staff.
HC Paladin
II. akt - normal - Honba za Horadrickou holí
Poté co jsem poslal Radamenta do věčných lovišť pekelných, jsem se vydal hledat Horadrickou kostku a Horadrickou hůl. Hned v Rocky Waste mi padl tento unigue http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_ ... unique.jpg , který jsem hned dal mercovi. Dostat Horadrickou kostku ze spárů pouštních červů byla vcelku hračka a proto jsem pokračoval dál pro jednotlivé části hole. Než jsem vstoupil do lokace Lost City vyměnil jsem žoldáka s offensivní aurou za žoldáka s aurou defensivní. V Ancient Tunnels mi padl druhý unigue http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_ ... unique.jpg . Zatím jsem ho dal do truhly. Přeci jenom Paladin bez štítu je poloviční paladin. Získat hlavici horadrické hole byla záležitost pár minut než jsem vymlátil první patro chrámu hadů. Nyní mam hůl zkompletovanou a pouštím se do hlubin pálácového sklepení.
Poté co jsem poslal Radamenta do věčných lovišť pekelných, jsem se vydal hledat Horadrickou kostku a Horadrickou hůl. Hned v Rocky Waste mi padl tento unigue http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_ ... unique.jpg , který jsem hned dal mercovi. Dostat Horadrickou kostku ze spárů pouštních červů byla vcelku hračka a proto jsem pokračoval dál pro jednotlivé části hole. Než jsem vstoupil do lokace Lost City vyměnil jsem žoldáka s offensivní aurou za žoldáka s aurou defensivní. V Ancient Tunnels mi padl druhý unigue http://alonewolf.rajce.idnes.cz/Diablo_ ... unique.jpg . Zatím jsem ho dal do truhly. Přeci jenom Paladin bez štítu je poloviční paladin. Získat hlavici horadrické hole byla záležitost pár minut než jsem vymlátil první patro chrámu hadů. Nyní mam hůl zkompletovanou a pouštím se do hlubin pálácového sklepení.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, žes ten shadowfang mohl klidně navlíct. Na normálu je celkem putna, zda jedeš se nebo bez štítu.
Jen občas, třeba na Diabla bys štít raději nasadil.

...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
HC Paladin
Tak stalo se, že mě zabil Duriel :-( vteřinu jsem nedával pozor a bylo po palovi. Prosím adminy o smazání tohoto vlákna, jelikož je už bezpředmětné.
Možná časem založím další HC postavu a budu tady na foru psát další příběh.
Možná časem založím další HC postavu a budu tady na foru psát další příběh.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Když založíš nový char, nemusí se mazat nic a sepsat to můžeš i do tohoto vlákna, neboť je ještě krátké.
Každopádně škoda ripu.
S novou případnou postavou hodně štěstí.

Každopádně škoda ripu.
S novou případnou postavou hodně štěstí.
...Ancients, go, go go!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Jj, třídní nepřítel Ďuri. Vezmi to znovu, u Ďuriho budeš cobydup....
HC Paladin
No novou postavu založím, ale Amu a pojedu jedová poškození. Dlouho jsem to chtěl zkusit, tak uvidíme. Jinak si myslím, že ve verzi 1.13 je Duriel fakt nechutně silnej, zdá se mi o dost silnější než ve staších verzích :-(
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal. Byl to můj třídní nepřítel. Ale když se na něj správně připravíš a nelezeš tam jako já moc brzo (protože v tom je jeho síla), tak zkrotne :-)