Spellsword's Gallery
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Ano, dělal jsme je ručně Málem mi z toho hráblo, pak jsem si ale udělal štětec ve tvaru několika teček, nastavil Scattering/Texture a už to šlo samo
Re: Spellsword's Gallery
No já, když mi bylo zhruba 10 let, jsem vždycky maloval obyč. tužkou různé rytíře z her a filmů a pamatuji si, že to kroužkované brnění jsem maloval miniaturní kroužek po kroužku třeba dvě hodiny, tak vím co to je za práci
- Spellsword
- Doom Knight
Proto nekreslím kroužkové brnění
Chceš vidět detaily? http://sidoryk.deviantart.com/favourite ... 4#/d38k2c0
Nedokážu pochopit, jak to ten chlap nakreslil...
Chceš vidět detaily? http://sidoryk.deviantart.com/favourite ... 4#/d38k2c0
Nedokážu pochopit, jak to ten chlap nakreslil...
To je dobrý masakr to asi neměl za dvě hodiny hotové
- Spellsword
- Doom Knight
Na to, že je čas relativní pojem plyne sakra rychle... Deadline je 19.6, tyden tady nebudu, takže mi zbyde jen asi týden abych to všechno dodělal.
Poslední návrh je tohle:
Je to obrovský zlý strom. Visí na něm mrtvoly a chodí okolo něj zombie. K tomu živé liány, nepropustná mlha... Takový badass raidboss ještě v žádné MMORPG nebyl, doufám
Poslední návrh je tohle:
Je to obrovský zlý strom. Visí na něm mrtvoly a chodí okolo něj zombie. K tomu živé liány, nepropustná mlha... Takový badass raidboss ještě v žádné MMORPG nebyl, doufám
- Spellsword
- Doom Knight
Takže, druhý - a nejspíš poslední - návrh je hotov. Nejsem s ním spokojen, odflákl jsem to, nesnáším ten obrázek...
http://sidoryk.deviantart.com/#/d3izjrq
http://sidoryk.deviantart.com/#/d3izjrq
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
to Spellsword: to maluješ/ kreslíš na tabletu? myší rozhodně ne nebo rovnou wacom tablet? na alze je jen za 55 tisíc... už to zlevnili ale i tak si počkám ještě chvilku xD
to by podle těch postav hrdinů co máš na první stránce tohoto vlákna odpovídalo to se mi líbilo tak nejvíc.. rozhodně to dodělej
to by podle těch postav hrdinů co máš na první stránce tohoto vlákna odpovídalo to se mi líbilo tak nejvíc.. rozhodně to dodělej
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Spellsword
- Doom Knight
Secondface: Jo dělám to na tabletu. Je to Wacom Bamboo Fun (velikost Medium - asi jako A4). Stál asi 4500. Ale jednou vydělám na ten Cintiq za 50 tisíc.
Ten rozkreslený obrázek určitě dodělám, až se najde nějaký čas. Najednou toho mám hodně rozdělanýho.
Taky kreslíš?
Ten rozkreslený obrázek určitě dodělám, až se najde nějaký čas. Najednou toho mám hodně rozdělanýho.
Taky kreslíš?
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
jj kreslím na škole jsme měli celou třídu cintiqů tak mě to tam celkem chytlo trochu mě mrzí že už nemám tu možnost tam zajít ale sem tam dělám něco ručně
na citiqu jsem dělal spíš portréty, pro přátele na profilovky atp. ručně jak co mi padne do oka
do D3 bych taky něco zkusil ale nechci nic slibovat páč furt nemám čas
sem se tu začetl do dalších vláken... Spellsword, že ty chodíš/chodil jsi na kybernu v Hradci Králové
na citiqu jsem dělal spíš portréty, pro přátele na profilovky atp. ručně jak co mi padne do oka
do D3 bych taky něco zkusil ale nechci nic slibovat páč furt nemám čas
sem se tu začetl do dalších vláken... Spellsword, že ty chodíš/chodil jsi na kybernu v Hradci Králové
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
- Spellsword
- Doom Knight
Secondface: Tu tvojí školu jsem viděl v seznamu škol. Hned jak jsem uviděl fotku týpka s Wacomem, hned jsem si řek "Wacom za padesát táců! A já na něm budu kreslit! Tam musím jít!!". Hradec Králové mě ale hned vrátil do kruté reality... Bydlím v Praze.
Jinak jsem teď dodělal devítku a půjdu na IT školu - Informační technologie. Řekl jsem si, že na nějaké umělecké škole nejspíš nebudou kreslit propiskou do sešitů obrázky typu "Rytíř s obrovským měčem na drakovi seká hlavy orkům házajicím po něm firebally". Takže tam nemám co dělat... Nutili by mě kreslit pastelem portréty a podobné kraviny.
Máš někde nějakou galerii, blog nebo něco kde máš svoje obrázky? Rád bych nějaký viděl
Jinak jsem teď dodělal devítku a půjdu na IT školu - Informační technologie. Řekl jsem si, že na nějaké umělecké škole nejspíš nebudou kreslit propiskou do sešitů obrázky typu "Rytíř s obrovským měčem na drakovi seká hlavy orkům házajicím po něm firebally". Takže tam nemám co dělat... Nutili by mě kreslit pastelem portréty a podobné kraviny.
Máš někde nějakou galerii, blog nebo něco kde máš svoje obrázky? Rád bych nějaký viděl
- Doom Knight
Feel the Blood Rage!! http://sidoryk.deviantart.com/art/Mass- ... -243873327
Nejspíš jsem moc líný abych mu dokreslil celé tělo...
A když jsem ho kreslil, něco jsem zjistil - krogani nemají nosy!
Nejspíš jsem moc líný abych mu dokreslil celé tělo...
A když jsem ho kreslil, něco jsem zjistil - krogani nemají nosy!
- Spellsword
- Doom Knight
Kdyby to někoho zajímalo, můj deviantART profil se přesunul na novou adresu - Spellsword95.DeviantArt.com.
Od teď se pokusím začít normálně kreslit a nahrávat tam to, co alespoň vzdáleně připomíná obrázky, ne jako doteď.
V nejbližší době se budu snažit začít procvičovat digitální kresbu ve Photoshopu a snad se naučím držet i tužku. Jako první "profesionální" práci chci udělat fanart Diabla III.
Moje fantazie a představivost se už šestnáct let nacházi ve stavu "permafrost", takže za jakékoliv nápady budu více než vděčný.
Od teď se pokusím začít normálně kreslit a nahrávat tam to, co alespoň vzdáleně připomíná obrázky, ne jako doteď.
V nejbližší době se budu snažit začít procvičovat digitální kresbu ve Photoshopu a snad se naučím držet i tužku. Jako první "profesionální" práci chci udělat fanart Diabla III.
Moje fantazie a představivost se už šestnáct let nacházi ve stavu "permafrost", takže za jakékoliv nápady budu více než vděčný.
- Lahváč
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Lahvac#2142
Spellsword:
tak jsem z nudy zabrouzdal do témat, kde jsem nikdy nebyl a tady teda jen valím bulvy, paráda
tak jsem z nudy zabrouzdal do témat, kde jsem nikdy nebyl a tady teda jen valím bulvy, paráda
- Spellsword
- Doom Knight
Díky, zrovna jsem začal dokreslovat staré věci, takže se to brzy pokusím hodit na DeviantART.
- Spellsword
- Doom Knight