Ono v dnesni dobe uz je to s tema znackama jinak neda se to uz moc bagatelizovat jako 3 roky zpatky. Do aceru bych asi nikdy nesel i kdyz maj fakt par dobrych rad. Asus mam osobne uz 3 roky a az na kruply plast je vse ok a to ho nosim denne v batohu a jede v krutych podminkach.
Asi je to fakt kus od kusu proste kupovat notas to je vzdy loterie a stesti na kus
Nový Notebook na D3
HC Athena MAzon 28 lvl
HC Givemepain berserk barb lvl 33
HC Givemepain berserk barb lvl 33
Re: Nový Notebook na D3
Luk - This.
Jedinné co jsem snad nikdy neslyšel, že by si lidé stěžovali na Lenova a kdybych kupoval noťas, tak bych šel do Lenova... (a to né jen kvůli tzv. "klitorisu" aka TrackPointu :-D)
Jedinné co jsem snad nikdy neslyšel, že by si lidé stěžovali na Lenova a kdybych kupoval noťas, tak bych šel do Lenova... (a to né jen kvůli tzv. "klitorisu" aka TrackPointu :-D)
Tak jasně, lenova jsou jedny z nejkvalitnějších notebooků, jejich thinkpady jsou nesmrtelný a k tomu tam má Next Bussiness Day->do druhého dne to máš opraveno. Jenže jejich cena je o dost vyšší než u jiných notebooků, navíc ostatní značky ti(kromě nejnižších řad acerů) v pohodě 3-4 roky s pravidelnou údržbou taky vydrží.
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Tak můj asus už běží zhruba 4 roky, zatím bez problému (jen ho čistím od prachu)...a to na něm hraju hry, dost ho přenáším, je zaplý každý den.Pseudopes píše:aušus a acer nebrat
Tak dlouho se chodí s acerem do práce, až se víko utrhne.
Dost chvály sem slyšel na lenovo, asus, dell
naopak třeba hp se prej přehřívá, ale určitě je to u každého modelu jinak no
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
Delly se přehřívaly, zejména řady z roku 2005, ale nyní už to nehrozí
Jinak je to s kvalitou zhruba stejně...
Jinak je to s kvalitou zhruba stejně...
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Vlastním už druhý Acer a i teď, cca po pěti letech ten starý v pohodě funguje a využívám ho v kombinaci s XPčkama na staré hry Nemůžu si stěžovat
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~