TOP 10 her
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
1. Diablo 2 LoD
2. World of Warcraft (PreBC)
3. Abe´s Odysee
4. Abe´s Exodus
5. Diablo I
6. Unreal
7. Alien Nations
8. Warcraft III
9. Counter Strike 1.6
10. Mafia
2. World of Warcraft (PreBC)
3. Abe´s Odysee
4. Abe´s Exodus
5. Diablo I
6. Unreal
7. Alien Nations
8. Warcraft III
9. Counter Strike 1.6
10. Mafia
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: TOP 10 her
Preco CoD od 4ky vyssie s*it? 4ka bola prva zo serie, co naozaj nieco priniesla. Od tej doby je strielanie v FPSkach uplne ine. MoH 2 a Return to Castle Wolfenstein boli o niecom a CoD 1 sa uz len viezla. Dvojka uz naberala modernejsie prvky. Nemam vsak na ne ziadne zasadne spomienky, zato pri 4ke a MW 2 som cumel na kvadrat. Mne sa zda, ze ludia ich nemaju radi len kvoli lepsej grafike a vysokym predajom. Co to ma za zmysel? Asi taky ako ked Avatar oznacia za Hollywood crap.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
2Tiberian: CoD4 se mi celkem líbilo, protože přineslo mnoho nového. Naopak jeho pokračování byla prachsprostá recyklace(dle mého názoru). Přijde mi to jak kdyby ste vyhodily noviny do sběru a zpátky si je koupíte v podobě toaletního papíru, kterým si můžete vytřít (_!_) a spláchnout. Osobně nechápu, jak může mít CoD pořád větší prodeje. Vím, že teď to bude znít jak kdybych jim záviděl ty obří zisky(opravdu nezávidím) ale Black Ops, u kterých byl právě ten boom prodej stál za jedno brdo, 3/10.
A taky jsi narazil na to co jsem zapoměl přidat do listu... Return to Castle Wolfenstein :-) Supr hra, 10/10... ale když jsem to hrál poprvé a dostal se do katakomb tak jsem se tak smazáno bál, že jsem přemlouval bratránkova dědečka, aby za mě odehrál ten kousek a že budu pokračovat potom sám, ale strašně se bojím :-D
2Qoliker: CoD 1 a 2 jsem dal na stejnou příčku, protože mě narozdíl od pokračování pohltily, chtěl jsem hrát furt, jedničku SP a dvojku jak SP, tak MP.
Commandos 3 byla velká změna, poprvé jsem nedohrál první misi, když jsem se k tomu po letech vrátil a zvykl si na jiné ovládání a obecně na gameplay, bylo to supr, bavil jsem se. Možná o píď míň jak u dvojky, ale prakticky celá Commandost série (nepočítaje to poslední, už mi vypadl název) byla supr.
K WoW... zjistil jsem, že nejsem sám, kdo měl nejraději čisté WoW. Pravda, každej datadisk přinesl hodně nového, nové možnosti, prostory, classy, profese etc etc etc. Ale ta velikost a obsáhlost světa, kterou se může WoW pyšnit, mi najednou přišla jako zápor a s příchodem datadisků a dalších pokračování mi to spíš přišlo, jako by chtěl Blizzard jen těžit, mít co nejvíc hráčů a hlavně peněz... Trailery na datáče jsou supr čupr, vždycky na ně budu čučet s otevřenou hubou ale hrát je... né, děkuji.
K UT... to je pro mě srdcovka, podobná diablu. I kdyby DIII stálo za ho*no, stejně ho budu hrát a vychvalovat do nebe :-) Stejně jako všechny díly Diabla byly supr, tak i UT je supr... a bude.
OT: K avatar ... postavy 3/10, děj 1/10, míra lásky 10/10, souboje 1/10, technologie 10/10, pastva pro oči 20/10.... Takže ano, je to crap ale díky technologii z toho byl trhák.
A taky jsi narazil na to co jsem zapoměl přidat do listu... Return to Castle Wolfenstein :-) Supr hra, 10/10... ale když jsem to hrál poprvé a dostal se do katakomb tak jsem se tak smazáno bál, že jsem přemlouval bratránkova dědečka, aby za mě odehrál ten kousek a že budu pokračovat potom sám, ale strašně se bojím :-D
2Qoliker: CoD 1 a 2 jsem dal na stejnou příčku, protože mě narozdíl od pokračování pohltily, chtěl jsem hrát furt, jedničku SP a dvojku jak SP, tak MP.
Commandos 3 byla velká změna, poprvé jsem nedohrál první misi, když jsem se k tomu po letech vrátil a zvykl si na jiné ovládání a obecně na gameplay, bylo to supr, bavil jsem se. Možná o píď míň jak u dvojky, ale prakticky celá Commandost série (nepočítaje to poslední, už mi vypadl název) byla supr.
K WoW... zjistil jsem, že nejsem sám, kdo měl nejraději čisté WoW. Pravda, každej datadisk přinesl hodně nového, nové možnosti, prostory, classy, profese etc etc etc. Ale ta velikost a obsáhlost světa, kterou se může WoW pyšnit, mi najednou přišla jako zápor a s příchodem datadisků a dalších pokračování mi to spíš přišlo, jako by chtěl Blizzard jen těžit, mít co nejvíc hráčů a hlavně peněz... Trailery na datáče jsou supr čupr, vždycky na ně budu čučet s otevřenou hubou ale hrát je... né, děkuji.
K UT... to je pro mě srdcovka, podobná diablu. I kdyby DIII stálo za ho*no, stejně ho budu hrát a vychvalovat do nebe :-) Stejně jako všechny díly Diabla byly supr, tak i UT je supr... a bude.
OT: K avatar ... postavy 3/10, děj 1/10, míra lásky 10/10, souboje 1/10, technologie 10/10, pastva pro oči 20/10.... Takže ano, je to crap ale díky technologii z toho byl trhák.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Top Akce,RPG...
Kdyby ste chteli mensi doporuceni od posuka jako jsem ja, tak urcite zkuste napr. z Akci- Killing floor, Singularity, Metro 2033, Dead space, Left 4 Dead a dalsi.
Z RPG uz tu byly snad vsechny kvalitni jmenovany, tak bych snad zminil klasiky jako Zaklinac, Overlord, Gothic, A Guild Wars stoji taky aspon za trial
Z RPG uz tu byly snad vsechny kvalitni jmenovany, tak bych snad zminil klasiky jako Zaklinac, Overlord, Gothic, A Guild Wars stoji taky aspon za trial
Neříkám, že nechci umřít. Jen nechci být u toho, až se to stane.
- Necrolyta
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Gothic 2 je hodně dobrej, ale už je to dlouho co jsem ho naposledy hrál (asi 4 roky). Takže se nedivte. Gothic 3 mám rád a baví mě. Samozřejmě, že kdybych si ještě pořádně pamatoval gothic 2, byla by v žebříčku mích oblíbených her na prvním místě. Takže hlavně né takové šílenství. Když jsem ji nehrál 4 roky, tak si ji asi nemůžu pořádně pamatovat !
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
- Meegor
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
1.Diablo 2 LOD (Jak jinak)
2.Resident Evil 4(ps2 nebo pc verze s gamepadem)
2.Fallout 2+3+New Vegas
4.Mass Effect Trilogy(věřim že trojka bude stejne boží jako 1 a 2)
5.Kings Bounty: Crossworlds (dohrano na nehratelnou beze ztrát)
5.San Andreas
6.Worms Armageddon - na hotseat pro me nejlepsi zabava....
7.Mafia
8.Operace Flashpoint
9.Homam 3/4/5
10.M&M 6: Mandate of Heaven
Nejradši bych napsal Top 100 her ale držim se tématu ....
2.Resident Evil 4(ps2 nebo pc verze s gamepadem)
2.Fallout 2+3+New Vegas
4.Mass Effect Trilogy(věřim že trojka bude stejne boží jako 1 a 2)
5.Kings Bounty: Crossworlds (dohrano na nehratelnou beze ztrát)
5.San Andreas
6.Worms Armageddon - na hotseat pro me nejlepsi zabava....
7.Mafia
8.Operace Flashpoint
9.Homam 3/4/5
10.M&M 6: Mandate of Heaven
Nejradši bych napsal Top 100 her ale držim se tématu ....
Když se bojíš že spadneš,
tak spadneš, protože se bojíš.....
tak spadneš, protože se bojíš.....
- Necrolyta
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
to jo. mám ji hodně špatnou, ale pochop, já ji ani nedohrál
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
Udělat TOP 10 u her, které jsem prošel za celý svůj pařanský život, to je dost obtížné Ale pokusím se.
1. Diablo II: Lord of Destruction (+Diablo II)
2. Counter-Strike
3. Half-Life
4. Half-Life 2
5. Medal of Honor: Allied Assault
6. Diablo
7. Call of Duty (+ Call of Duty 4: Modern Warfare)
8. Knights and Merchants: The Shattered Kingdom
9. RollerCoaster Tycoon
10. Stronghold
1. Diablo II: Lord of Destruction (+Diablo II)
2. Counter-Strike
3. Half-Life
4. Half-Life 2
5. Medal of Honor: Allied Assault
6. Diablo
7. Call of Duty (+ Call of Duty 4: Modern Warfare)
8. Knights and Merchants: The Shattered Kingdom
9. RollerCoaster Tycoon
10. Stronghold
1. DII LOD
2. Gothic I
3. Gothic II
4. Diablo
5. L2
6. WoW
7. Contra
8. Urban Champion
9. Mario
10. Prehistorik
2. Gothic I
3. Gothic II
4. Diablo
5. L2
6. WoW
7. Contra
8. Urban Champion
9. Mario
10. Prehistorik
1. Spellcros
2. Diablo 2 + LoD
3. Warcraft 3
4. Assassin Creed série
5. Civilizace 5
6. Diablo 1
7. Gothic série
8. Half-Life 2
9. KKND Crossfire
10. PacMan
2. Diablo 2 + LoD
3. Warcraft 3
4. Assassin Creed série
5. Civilizace 5
6. Diablo 1
7. Gothic série
8. Half-Life 2
9. KKND Crossfire
10. PacMan
Aaaaa konečně někdo kdo zná Spellcross..špičková hra
Jj, Spellcross je pro mne nejlepší hra mého života, i když je to stará vykopávka, tak ji hraju dosud. Velmi mne zamrzelo, že studio Cauldrom neudělalo druhý díl. Hra byla vyvážená a výborná hratelnost, i teď přes všelijaký možný novinky ve strategických hrách na Spellcross žádná neměla. Ten tahovej mechanismus byl a je nejlépe zpracovaný.
Re: Top Akce,RPG...
Já jsem třeba velký fanoušek S.T.A.L.K.E.R.A. jehož atmosféra a příběh jsou nezapomenutelné, sám jsme se účastnil již 2 LARPů na toto téma a mám jenom kladné vzpomínky. Strašně se těšim na Stalkera 2 který je momentálně ve vývoji a doufám, že vychytá nedokonalosti z minulých dílů (datadisků...)
" Everyone dies. Sometimes we must return to finish what we started ! "
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Re: Top Akce,RPG...
Myslím že zbytočný topic... viewtopic.php?f=23&t=1900 to by asi patrilo sem tak všeobecne...
mato - simple
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
dost obtížné napsat top 10 her za těch hodně let co už hraju.
pořadí o ničem nevypovídá, nedokázal bych to rozlišit. Jsou to hry u kterých jsem trávil či trávím hodně času.
pořadí o ničem nevypovídá, nedokázal bych to rozlišit. Jsou to hry u kterých jsem trávil či trávím hodně času.
- Elite (v době 8-bitů) / X-Universe série (X-Beyond the Frontier, X2 the Thread, X3 Reunion)
- Dune 2 - legendární RTS
- Civilization - celá série, snad krom posledního dílu, který mě příliš nechytl (zejména díky nepoužitelnému multiplayeru)
- Sim City
- Railroad Tycoon
- Fallout 1/2
- Diablo 2 LoD
- Deus Ex
- LotR: Online - 3 roky mého života v této MMORPG
- Minecraft
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ultima-Online
Wow
Diablo2 LOD
Mafia
Wolfenstain
Quake 3
Fallout 3
TES: poslední 3 díly
Wow
Diablo2 LOD
Mafia
Wolfenstain
Quake 3
Fallout 3
TES: poslední 3 díly
Deset jich asi nebude ale jsou to hry který se mi nějak v srdci zapsaly a navždy tam zůstanou
- Original war
- Vietcong 1
- Mafia 1
- Fallout 1,2
- Warcraft 3
- Age of empires 2
- Original war
- Vietcong 1
- Mafia 1
- Fallout 1,2
- Warcraft 3
- Age of empires 2