DIII Collector's Edition
Re: DIII Collector's Edition
Podle me at si kazdy koupi to co chce, ja bych si taky rad Koupil CE ale bohuzel je to prome spoustu penez a tak se spokojim s normal verzi. Ale nejdulezitejsi je aby vylo D3 co nejdrive at si muzem uzivat hrani.
- rainbowdash
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nxinyourface#2901
Nezapomeňte že DIII může být jako SCII rozdělené na regiony. Takže kupujte z evropského Amazonu!
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
rdash: V evropských Amazonech to zatím není, ale snad se to tam objeví.
*
Rozmýšlel jsem nad tím a asi nemám finance na CE. Ale chci artbook. Takže pokud někdo na100% kupuje CE a je schopen rozloučit se s artbookem chci si ho od vás koupit
*
Rozmýšlel jsem nad tím a asi nemám finance na CE. Ale chci artbook. Takže pokud někdo na100% kupuje CE a je schopen rozloučit se s artbookem chci si ho od vás koupit
- rainbowdash
- Quill Rat
Tak samozřejmě . Já beru CE z Xzone, není nad pulnoční prodej!
Naco je ta ArtBook?
- rainbowdash
- Quill Rat
Myslím, že i grafik či výtvarník jí oceníiNstinkt píše:když neumíš kreslit tak na koukání.
- Spellsword
- Doom Knight
Já chci jednou dělat concept-designera v herním průmyslu. Takové artbooky mají pro mě nepopsatelnou cenu. Z jednoho takového artbooku se dá naučit více věcí, než z učebnic kreslení atd.
V podpisu mám link na deviantart, můžete se kouknout na moje výtvory. Zatím jich není moc, teď se začínám učit kreslit na PC...
V podpisu mám link na deviantart, můžete se kouknout na moje výtvory. Zatím jich není moc, teď se začínám učit kreslit na PC...
- rainbowdash
- Quill Rat
Přehnaný práce . Taky teď chci zamakat na kreslení, tablet jsem už sehnal, už to chce jen čas!
A aby to nebylo OT:
To je též jeden z důvodů proč beru CEčko .
A aby to nebylo OT:
To je též jeden z důvodů proč beru CEčko .
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že to nepatří tak uplně sem... ale co se sakra 9.9. stalo, že šlo diablo III předobjednat za 500,- kč ?!! http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85106
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
myslim, že databázová chyba
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
- Spellsword
- Doom Knight
Možná trochu pozdě, ale na game.co.uk je CE za 70 liber což je 2100 Kč.
- xsanca
- Quill Rat
- BattleTag:Xsanca#1337
- Kontaktovat uživatele:
Mate nekdo jistou Kolektorku ?
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekomu s vas jiz potvrdili ze dostanou svou kolektorskou edici 15.5... ja tu svou mam obednanou na supergamer.cz jiz od ledna, ale kdyz jsem jim psal na email tak jejich posledni odpoved byla ze stale nemaji potvrzeny pocet kusu od dodavatele tudiz nemuzou zarucit ze bude dostatek kusu... mel ste nekdo vetsi stesti a potvrdili vam ze pro vas maji kus kolektorky pripraveny na expedici k vam domu jiz 15.5 ??
jestli ste meli vetsi stesti kde to bylo ??
dale sem se chtel zeptat jestli mate nekdo skusenosti s dorucovanim prez GLS.. jsem z ostravy a mam obavy jestli mi to 15.5 stihnou dovest...
jestli ste meli vetsi stesti kde to bylo ??
dale sem se chtel zeptat jestli mate nekdo skusenosti s dorucovanim prez GLS.. jsem z ostravy a mam obavy jestli mi to 15.5 stihnou dovest...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mate nekdo jistou Kolektorku ?
Heh, ono pokud nemáš collectorku jistou tam, kde jsi si ji objednal, už ji nebudeš mít jistou nikde.
A kdo ji má teda jistou?
-ti, kteří si ji objednali brzo
Počet kusů není znám u žádného dodavatele.
A kdo ji má teda jistou?
-ti, kteří si ji objednali brzo
Počet kusů není znám u žádného dodavatele.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Sloučeno. Netřeba zakládat nové téma.
Jistotu mám pocit, že nemá nikdo momentálně.
Jistotu mám pocit, že nemá nikdo momentálně.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Nepsal někdo na Xzone, jak je to s Colectorkou, nebo kdy zřejmě vypustí nějaké info o počtu kusech?
Já se ptal na prodejně v týdnu, ale týpek u kasy nevěděl .) jend al vizitku, že mam zkusit zavolat do jejich centrály .) Na co asi kašlu .)
Ja na xzone furt sleduju i ty diskuze a stale nemaji zadne echo od Blizzardu takze sami nevedi. Ale ted tem mesic do vydání uz by pomalu se mohlo to info rozhybat.
Odeslano z SGS2.
Odeslano z SGS2.
Jako, já to objednával ten první den co to tam měli, až druhej den to stáhnuli, takže předpokládám, že to mám jistý, na prodejnu si pro to jdu osobně a řekli mi minule, že se nemůže stát že by to tam neměli pro mě(když to mam předobjednáno). Tím myslím jako že třeba bude první den jen 50 sběratelek a zbytek až druhej den.