Na začátek bych chtěl říct, že D3 budu hrát co nejčastěji, ale je to pouze hra a tak to budu brát.. takže radši půjdu někam pařit (myslím opít se)

než prostě strávit čas na D3
1) chtěl bych hrát v partě, prostě pokecat a dělat Q trošku zábavnější s přáteli...
2)nevím jak docílit toho abych tuto hru s přáteli hrál, protože můj gameplay nebude tak častý jak bych chtěl a přátelé už budou v Q daleko daleko přede mnou.. takže si myslím že budu hrát prostě v partě jak se připojím
3)PvP? no nevím, raději preferuji PVE .. jelikož jsem ještě neměl tu čest zkusit si zahrál PVP, tak nevim .. možná to bude tak epické, že se k PVE ani nedostanu
4)RM? Jen prodej .. nejsem blázen abych cpal peníze do hry.. vím je to D3 ale i tak

5)Určitě začnu nejdříve na softcore, ale potom jestli mé nervy vydrží tak i HC
6)Tak rozhodně PVP a PVe .. na farming není tolik času ale jak bude nuda, tak proč ne?
7)Hraji D2 a WOW ale wow jen na free serverech.. někdo mě za to co jsem právě napsal zabije, ale nejsem nějáký bláznivý hráč ..

8)Rozhoduji se mezi Witch Doctorem a Demon Huntrem .. ještě nevím
9)Určitě Dizietr, Dyzietr, Dizyetr..

a jestli najdu ještě nějaké y/i tak to přehážu

ale Dyzyetr už zní docela bběb ale proč ne?
10)Přes víken kolem těch 4-7 a o víkendu jen od rána do večera..

potom něco s přáteli v realnem čase

11)Samozřejmě chci jich sesbírat co nejvíc, nejlépe všechny
12)ještě jsem nezaložil ..

13) Chci velice poděkovat klukům, kteří založili Carpinus a tohle forum.. opravdu vás obdivuji a držím vám palce.. ať v tom zůstanete asponň tak dobří jako doteď
Ps: rád bych si zahrál alespoň jednu hru v D3 s: Garnem, Geoffreyem, iddadym .. no prostě bych si chtěl zkusit zahrá s takovýma (Pro Garna typické slovo) Epickýma týpkama z carpinu ..