Raritka nebo obyčejnost.
Moderátor:Dark_Deamon
Přátelé a kamarádi. Chci se s vámi podělit s jednou podivností, kterou jsem dneska v diablu viděl poprvé. Možná se s tím někdo z vás už setkal, možná se s tím setkáváte pravidelně, ale já to ještě neviděl. Takže se ptám... je to normální?
http://img85.imageshack.us/img85/8184/s ... t019jm.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/8184/s ... t019jm.jpg
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Raritka nebo obyčejnost.
Já na takové bossy narazil už několikrát. A je to s nimi sranda....zabít to chce dřív, než se vylíhne moc ptáků.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
nedávno jsem to nascreenoval se sossou, také jsem to viděl po prvé v životě,..potom jsem začal runovat hraběnku a potkával jsem to pravidelně..
ale dokud jsem nezačal runovat tu hraběnku, tak jsem ani nevěděl že to vůbec je..
ale dokud jsem nezačal runovat tu hraběnku, tak jsem ani nevěděl že to vůbec je..
Todle je docela dost vzácnej boss, bylo mi ctí taky jen párkrát.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Narazit na takového bosse, když jsi meele char a on má fanatismus nebo might nebo holy freeze, k tomu extra strong+nějakej hnus typu lightning enchanted, tak kdo uteče, vyhraje
...Ancients, go, go go!
Já nevim, todle snad ani nemá jak útočit, nebo ano ? Maximálně to může dávat auřici potvorám okolo.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
no jo, vždyť to jenom plive desítky ptáčků... tak jakej problém...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
jo, ale co když máš zrovna char, kterej ptáčky nestihne pozabíjet dřív, než vyplivnou nové? Leda zdrhnout.
...Ancients, go, go go!
to jspu pěkné ludry....když jsou extra fast, máte je za prdelou dřív než si stihneš navolit ten blizzard....navíc ty ludry se drží, maj hustou inteligenci, že ignorujou merca a cokoliv jiného, prostě jdou po tom co uviděj první ..a dokud nedaj ránu se nezastaví..
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
o případném players X nemluvě...to je nezabiješ ani kdyby ses po...l
...Ancients, go, go go!
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Toto som minule zabijal s barbarom. Mam pocit, ze to tam bolo pridane az v nejakom patchi.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"