BN reset ladderu 25. října
Moderátor:Dark_Deamon
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Re: BN reset ladderu 25. října
Budu hrát, dokud nebude přebotováno.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Bude někdo hrát HC? Docela bych si to zahrál
Vzhledem k tomu že to resetujou na moje narozeniny bych to mohl zase zkusit
Já bych s tebou jel HC, Javurku, ale to by jsi nesměl letět jak stíhačka jak minule.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
Já už to jinak neumím když jsem začínal milionkrát, chci se prostě dostat hned na pozici z ktéré můžu dělat runy a huntit itemy
Hmm, na to už nějakou dobu čekám:) Asi hrát budu - svoji klasiku, zealota:)
Já budu hrát určitě, ale hraju na USAEast, protože mi Evropa nefrčí. Rád si zahraju s někým z tohoto fóra. Kdyby chtěl někdo hrát v partě na HC, dejte vědět. Já hraju za socku blizz/FB
HC europe, urcite tam budem
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
nevím, spíš asi ne. javůrek mě má v flistu, uvidí jestli dorazím
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
ahoj ja urcite nebudu hrat 25. rijna vychazi battlefield 3 chci mit co nejvetsi hodnost.
Achievements: 7400 (92%)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Takže ,až se za týden vrátím z práce - budu non-ladder :-( A to jsem teď začal :-)
Greenhorn s duší Throwera
To má být špatné? Mě se zdá dobrej.
Špatný není, boti nefungujou. :>
na chvíli... ale asi to zkusim zase. kdyžtak acc Javurek budu mít.
Tiez zahrám, acc Kaeso, na Europe .
Akurát som sa lognul a deti tam strácajú nervy ze im nejde mh ani boti .
...tak som sa tešil, vytvorim hru a ľaľaho- za chvíľu reklmamy na pol obrazovky...
Akurát som sa lognul a deti tam strácajú nervy ze im nejde mh ani boti .
...tak som sa tešil, vytvorim hru a ľaľaho- za chvíľu reklmamy na pol obrazovky...
"We have long lain dormant, and the time to play has come. After our long wait, we are filled with great hunger. Soon, now, we shall feed..."