Jakou hru by ste osobně chtěly vidět na filmovém plátnu?
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Těď mě napadlo, že Darksiders jako film by bylo super...
Re: Jakou hru by ste osobně chtěly vidět na filmovém plátnu?
Planescape torment.. - nejlépe od Quentina Tarantina
a warcraft by taky nemusel být špatnej..
a warcraft by taky nemusel být špatnej..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Od té doby, co jsem viděl zfilmovanou bloodrayne (zejména druhý díl), tak o ty herní adaptace nijak zvlášť nestojím.
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
To že se něco nepovedlo neznamená, že se to povést nemůže... V Diablu by se dalo o příběhu vyprávět dobře. Stačilo by natáhnout videa, co už jsou od blizzardu, rozvinout příběh, dát tam hrdiny atd., já si to docela představit dokážu a kdyby to bylo ve správných rukou, mohlo by to dopadnout dobře. Ono se zdá, že svět diabla není nijak rozsáhlý hlavně proto, že většina lidí považuje diablo jen a právě za kilení hromady monster. Jsou tam ale věci okolo, odkud se dá čerpat, odkud pochází právě ten který charakter atd., nemá cenu rozpitvávat
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
U mě jsou to díly Ys 1-7 a na závěr Ys: Origin. Akorát by se toho musel ujmout schopnej scénárista, aby z toho nevzniklo nedejbože něco tuctového. Pro mě super příběh (z velké části smyšlený, ale název série i mnohé další věci jsou vypůjčeny ze starověkých keltských legend) a ve filmu by se to dalo udělat výpravně podobným stylem jako např. LotR
Jako druhá možnost...zfilmovat hry Star Wars: Kotor a Kotor 2... klidně doplnit o "Kotor 3", který nikdy nevznikl, ale předpokládám, že by se odehrával s hlavními postavami obou předchozích dílů...ale taky předpokládám, že by to skončilo dost smutně ve stylu epizody 3.
Jako druhá možnost...zfilmovat hry Star Wars: Kotor a Kotor 2... klidně doplnit o "Kotor 3", který nikdy nevznikl, ale předpokládám, že by se odehrával s hlavními postavami obou předchozích dílů...ale taky předpokládám, že by to skončilo dost smutně ve stylu epizody 3.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Dvě slova: Uwe Boll. Jeho paskvilům se nedá ani říkat film.damagedeath píše:Od té doby, co jsem viděl zfilmovanou bloodrayne (zejména druhý díl), tak o ty herní adaptace nijak zvlášť nestojím.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- SmileFreak
- Quill Rat
A to víte že měl Uwe zájem natočit Warcraft? ale logicky mu to Blizzard nepovolil to by byla totální katastrofa.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Necituj předchozí příspěvky!
Jinak k tvé reakci, ještě že tak
Jinak k tvé reakci, ještě že tak
Skoda, ze tady neni na hlasovani i Starcraft - myslim si, ze by to mohl byt hodne zajimavy filmec, jakozto SC ma prvky sci-fi, thrilleru, akce i mystery Ale Diablo i W3 by byly taky epicke !!
No tak jako SW fanda bych jim za dobře udělaný film Kotor líbal ruce. Pokud vím tak se snad o něčem takovém mluvilo, ale dopadlo to jako s Kotorem 3. Škoda.Fraxinus píše: Jako druhá možnost...zfilmovat hry Star Wars: Kotor a Kotor 2... klidně doplnit o "Kotor 3", který nikdy nevznikl, ale předpokládám, že by se odehrával s hlavními postavami obou předchozích dílů...ale taky předpokládám, že by to skončilo dost smutně ve stylu epizody 3.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Zatím je stvořeno od jednoho modera a zároveň fandy KotoRa toto:
http://www.youtube.com/watch?v=6RmsyoYPz7E
a toto: http://www.youtube.com/watch?v=h3wrPnb2 ... re=related
Třetí epizoda KotoRu 1 je ještě ve vývinu...
http://www.youtube.com/watch?v=6RmsyoYPz7E
a toto: http://www.youtube.com/watch?v=h3wrPnb2 ... re=related
Třetí epizoda KotoRu 1 je ještě ve vývinu...
...Ancients, go, go go!
- pan_Smrtka
- Quill Rat
Nejradši bych chtěl zfilmovanej Half-Life, ale ten příběh by sám o sobě vydal minimálně na trilogii.
Další na řadě by byl film Diablo, ale nevím o režisérovi který by na to měl takové kvality, aby z toho byl áčkovej film a zároveň aby se mu vyhnuly Hollywoodský klišé (milostný trojúhelník Barb-Sosa-Ama a podobně), myslím si že Diablo má tak specificky podaný příběh, že zpracovat ho jinak než hrou nebo knihou by to nešlo.
Co bych ale uvítal na plátně moc rád, tak Clive Barker's Jericho. Víc než hra mi to přišlo jako interaktivní akční horror, ve kterém jsou vložené místy bohužel až stereotypní souboje s hordami neustále se respawnujících monster. Jedinou výhodou proti stereotypu je možnost boje za 6 různých postav. Ale co do příběhu, atmosféry a prostředí by to byl film jak vyšitý. Kdo hrál, ví, co myslím.
V podobném duchu by se mohl nést i film F.E.A.R., ale IMO by to Jericho mohlo být záživnější, zvláště když se vžijete do postavy, kterou vám na konci zabijou.
Další na řadě by byl film Diablo, ale nevím o režisérovi který by na to měl takové kvality, aby z toho byl áčkovej film a zároveň aby se mu vyhnuly Hollywoodský klišé (milostný trojúhelník Barb-Sosa-Ama a podobně), myslím si že Diablo má tak specificky podaný příběh, že zpracovat ho jinak než hrou nebo knihou by to nešlo.
Co bych ale uvítal na plátně moc rád, tak Clive Barker's Jericho. Víc než hra mi to přišlo jako interaktivní akční horror, ve kterém jsou vložené místy bohužel až stereotypní souboje s hordami neustále se respawnujících monster. Jedinou výhodou proti stereotypu je možnost boje za 6 různých postav. Ale co do příběhu, atmosféry a prostředí by to byl film jak vyšitý. Kdo hrál, ví, co myslím.
V podobném duchu by se mohl nést i film F.E.A.R., ale IMO by to Jericho mohlo být záživnější, zvláště když se vžijete do postavy, kterou vám na konci zabijou.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Z BioShocku by mohol byt dobry horor. Ale kto by to dokazal verne preniest na filmove platno, ze?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Mě strašně uchvátily ty 2 úvodní videa ze Star Wars TOR, které mají úžasnou atmosféru a zpracování hodně podobné samotnému filmu, žádné WoW video mě tak nikdy nezaujalo jako tyhle. Možná je to ale tím, že na Star Wars jsem vyrůstal a navždy to bude moje nejoblíbenější série filmů :-)
" Everyone dies. Sometimes we must return to finish what we started ! "
Já miluju post apo, takže Fallout je jasná volba
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
do kina bych šel tak akorát na Fallout (zde už několik post apo slušných pokusů bylo, i když ne přímo inspirovaných příběhy a světem Falloutu), nejvíc by se mi líbilo New Reno z F2
bohužel většina pokusů natočit film inspirovaný hrou skončili fiaskem, takže příliš nevěřím v kvalitu v tomto žánru
pak možná některý ze série Elder Scrolls, Skyrim by nemusel být špatný
bohužel většina pokusů natočit film inspirovaný hrou skončili fiaskem, takže příliš nevěřím v kvalitu v tomto žánru
pak možná některý ze série Elder Scrolls, Skyrim by nemusel být špatný
StarCraft si o to vylozene rika...
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
- Rafider
- Wraith
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, Blizzardi, resp. jejich videa si o to říkaly vždycky
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
btw., nevznikla něco jako "petice", aby Blizz zfilmoval Diablo ? .) Rád bych se tam kdyžtak podepsal
Já bych radši viděl zfilmovanej Starcraft. Příběh Diabla není špatnej, ale na film se IMO nehodí a oproti Starcraftu je to docela slabota .