Příběh Bible (mod by ZOMB)
Moderátor:Dark_Deamon
jo... ta ikona může zmást... sice má ikonu normálního útoku, ale je to modifikovaný blizzard... pro ty, co se vyznají v modmakingu, tak na skilldesc.txt jsem ještě moc nesahal (až teda na nové pasivní skilly)
jinak o té lokaci... ta lokace je úplně všude (až teda na Eden) - moc jsem to přehnal
jinak o té lokaci... ta lokace je úplně všude (až teda na Eden) - moc jsem to přehnal
Re: Příběh Bible (mod by ZOMB)
Nojo tak ikonka to je už jen prkotina.
Tak to vyvolávání klidně můžeš nechat, jen bych asi upravil jejich dmg Klidně ať jich je hodně, ať klidně dost vydržej, ale nemaj takový dmg.
Tak to vyvolávání klidně můžeš nechat, jen bych asi upravil jejich dmg Klidně ať jich je hodně, ať klidně dost vydržej, ale nemaj takový dmg.
Byl bych rád, kdybyste napsali svůj názor ohledně písma v Diablu... viz odkaz: http://www.forum.diablo3.cz/viewtopic.p ... 99#p104799
ZOMB: jak tak koukam tak ten mod bude hodne krutej na hrace xD...
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
Tak jsem dnes vytvořil Kouzlo: http://www.zomb.webzdarma.cz/kouzlo.bmp
Pojmenoval jsem ho Kouzlo, protože o sorcky bude hlavním skillem (udelam ho i pro nekra)
Hodně kouzel z něj bude čerpat synergie, takže se bude určitě maxovat... samozřejmě, aby sorcka kvůli tomuhle nepoužívala sekeru, coř se k ní naprosto nehodí, udělám class itemy...
Zkrátka chci zavést to, že ať máte jakýkoliv char tak budete koukat na dmg zbraně
Pojmenoval jsem ho Kouzlo, protože o sorcky bude hlavním skillem (udelam ho i pro nekra)
Hodně kouzel z něj bude čerpat synergie, takže se bude určitě maxovat... samozřejmě, aby sorcka kvůli tomuhle nepoužívala sekeru, coř se k ní naprosto nehodí, udělám class itemy...
Zkrátka chci zavést to, že ať máte jakýkoliv char tak budete koukat na dmg zbraně
Když pominu tu češtinu .) ten text se mi moc nelíbí, vem si trochu příklad z nějakých skillů. Aby to nebylo tak hrozně strohé a popisné.
paci sa mi ten + + efekt v nazve
- rozdel tu popisku na dva riadky
zbavis sa tak toho cierneho ramu cez celu obrazovku
- s bodmi sa znizuje cooldown?
25 je dost vela na kuzlo s weapon damage
- rozdel tu popisku na dva riadky
zbavis sa tak toho cierneho ramu cez celu obrazovku
- s bodmi sa znizuje cooldown?
25 je dost vela na kuzlo s weapon damage
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Tordah: z toho co tam je (zatim) vidět to padá po framu takže s vymaxováním a pár +skills se bude moct jít i zeal se svojí rychlostí nechat zahrabat
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
skill jsem vytvořil tak, že fram se odečítá za jeden hard skill point... +skills teda účinkovat nebude... pokud ho maxnete, framu bude 5 (mezi strelami) a úplné minimum bude 2 (protože na 1 to nedělá dmg jak je to rychlé ) a takovou vlastnost dám na unikátní sorc staffky... nejlepší unique budou odečítat právě 3 framy u tohohle skillu
snad jste to pochopili
snad jste to pochopili
no dobre ale na 2 frame casting budes potrebovat hooooodne FCR
Sorcka ako jedina postava pri utoceni s lukom nabija... fakt skoda zabit animacie bleskurychlymi pohybmi (D3)
Sorcka ako jedina postava pri utoceni s lukom nabija... fakt skoda zabit animacie bleskurychlymi pohybmi (D3)
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
fcr tady nehraje zadnou roli... je to totiz modifikovany skill blade fury, a vypocet framu mezi strelami je tedy naprosto jednoduchy
Někdo by řekl bludiště, já říkám nová mapa Edenu
http://zomb.webzdarma.cz/eden.bmp
...aneb oficiálně ohlašuju pokračování na tomto projektu se kterým přicházejí i nové napady - nové questy (nebudou nahrazovat staré, ale budou to takové nepovinné questy, o kterých se dozvíte ze svitků, které budete nálezat během hry)
http://zomb.webzdarma.cz/eden.bmp
...aneb oficiálně ohlašuju pokračování na tomto projektu se kterým přicházejí i nové napady - nové questy (nebudou nahrazovat staré, ale budou to takové nepovinné questy, o kterých se dozvíte ze svitků, které budete nálezat během hry)
To rád slyším, že pokračuješ na svém modu ať se daří... a ta mapa taky nevypadá zle
tak ty nepoviné qesty, to je pěkná věc..
díky, teď dělám na questu v prvním aktu... budete muset povraždit všechny příšery ve všech druhých patrech jeskyň (samozřejmě silnější monstra ne obvyklá, s bossem) v 1. aktu (stejný princip jako 1. quest - Den of Evil
Mě vždycky přišly tyhle lokace takové nevyužité, kam normálně ani hráč nechodí a ani chodit nechce... a to chci změnit
Mě vždycky přišly tyhle lokace takové nevyužité, kam normálně ani hráč nechodí a ani chodit nechce... a to chci změnit
jo tak ta mapka je bludiště, ale proč ne ... je to originální (nebo alespoň jsem to v ádnym módu ještě neviděl ... jinak paráda že pokračuješ
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
No to jsem rád, že pokračuješ, už se těším, až to budu moc vyzkoušet
...tak po delší odmlčce informuju o svém postupu... rozlišení tedy nechávám 800x600, bude to nakonec jednodušší...
pohrávám si s dalšíma věcma - aktuálně s duší... prostě věc, se kterou vaše postava začíná a bude to váš hlavní charm, pro který plánuju hodně různých upgradů...
zkoušel jsem ji tedy ztvárnit ve photoshopu, ale nebylo to prostě ono... a tak jsem ji udělal takovou, jak ji vidíme ve skutečnosti - neviditelnou
snad to ve hře moc vadit nebude...
pohrávám si s dalšíma věcma - aktuálně s duší... prostě věc, se kterou vaše postava začíná a bude to váš hlavní charm, pro který plánuju hodně různých upgradů...
zkoušel jsem ji tedy ztvárnit ve photoshopu, ale nebylo to prostě ono... a tak jsem ji udělal takovou, jak ji vidíme ve skutečnosti - neviditelnou
snad to ve hře moc vadit nebude...
Aby to nebylo matoucí To si myslím, že by byl lepší skin soulstonu nebo udělat jen jen nákej "kouř" ... ale každopádne chválím
nejaky talizman z ich minulosti
http://phrozenkeep.hugelaser.com/resour ... isc12h.gif
alebo kazda postava moze zacinat s niecim svojim
http://phrozenkeep.hugelaser.com/resour ... isc12h.gif
alebo kazda postava moze zacinat s niecim svojim