Dropy itemů
Moderátor:Dark_Deamon
no dracule jsou bezpečnější, ale já bych bral lohy..a vše padá také na mefovi..ta helma padne zachvilku.. lohy taky padaj pořád..
Re: Dropy itemů
ahoj taky cekam na drakulky nevite nekdo z koho pada arreatka z mepha mi vubec nepada.
Achievements: 7400 (92%)
Mephisto na hell může dropnout většinu věcí až na pár vyjímek.
Nejvyšší šanci na Arreat's face ma na hell právě Mephisto a na nightmare Baal.
Ten nm Baal je číselně o trochu lepší, ale pokud cheš chodit na jendoho bosse chodil bych Mepha.
Nejvyšší šanci na Arreat's face ma na hell právě Mephisto a na nightmare Baal.
Ten nm Baal je číselně o trochu lepší, ale pokud cheš chodit na jendoho bosse chodil bych Mepha.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Guillame's Face mi padla z Diabla na Nightmare a tie rukavice Laying of Hands mi padajú v podstate kade tade, na NM som ich našiel dva krát v Chaos Sanctuary z nejakých obyčajných blbov...Flammeus píše:Jj jo a jeste jsem se chtel zeptat kde bych mohl sehnat bud DRACUL GRASP a nebo rukavice ze setu The Disciple (Laying of hands) a nebo Guillame's helmu ale nevím co se na double swing barba hodí více DG a nebo LoH
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
To sem ještě chodil na střední a měl čas jinak většinu itemů nadropuješ právě u Mefa možná bych zkusil weapon racky a armor standy jak radí DD kór když hraješ SP.Flammeus píše: to si u toho seděl furt ne?
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Lidi jak vzácná je Zod runa? ja jen že mi teď padla z countess a nikdy jsem ji neviděl
Seš si jistej? šel jsem na ni kuvli kliči na pandemonium quest a najednou padla Zod runa a nikdy jsem ji neviděl tak jsem se zeptal, ale fakt padla nemžue to byt třeba tim že mam nějaky plugy nebo tak?
jestli se dobre pamatuju, tak nejvyssi runa u komtesy je LO a u ostatnich v poslednim patre je CHAM (coz vylucuje jina monstra)..
pokud vim, tak plugy neupravuji drop, nemas tam nejakej mod?
pokud vim, tak plugy neupravuji drop, nemas tam nejakej mod?
Kupodivu mě to stále baví..
Ta Zodka tam padnout může, nemůže padnout z hraběnky(Lo) ani z normálních monster(Cham) ale ostatní ji dát můžou.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Mod tam žadnej nemam
Mohla by padnout z jinýho bosse ne? Nebo ne?
Aaa právě mi padly LoH ale předtím jsem měl immortaly takže super změnu nevidím a navíc k čemu je mi svatá střela když většina monster neni undead?:D
ty draculky použiješ jakoby všude
Lidi mam otazku teď mi padla Demonshorn's Edge a nevím jestli si mám vzít tuto nebo si zatím než najdu Guilamesku nechat immortalku
A ted mi padly Infernostride a chci se zeptat co dělá ten skill žár?
ty draculky použiješ jakoby všude
Lidi mam otazku teď mi padla Demonshorn's Edge a nevím jestli si mám vzít tuto nebo si zatím než najdu Guilamesku nechat immortalku
A ted mi padly Infernostride a chci se zeptat co dělá ten skill žár?
Naposledy upravil(a) Flammeus dne 15.08.2011, 21:37 hod., celkem upraveno 1 x.
Bych si vzala tu unikátní barbarskou helmu, má více potřebné bonusy než IK helma (např. Life Leech, IAS a bonusy k barbarovým dovednostem) Ale nevím, za koho a jaký build hraješ.
Blaze (žár) zanechává za postavou pruh (zeď) ohně podle toho, kudy jde. Infernostride mám ráda, ale pokud tedy hraješ za barbara, tak jsou pro něho i lepší boty.
A na LoH je hezký ten jejich IAS a extra damage vůči démonům
Blaze (žár) zanechává za postavou pruh (zeď) ohně podle toho, kudy jde. Infernostride mám ráda, ale pokud tedy hraješ za barbara, tak jsou pro něho i lepší boty.
A na LoH je hezký ten jejich IAS a extra damage vůči démonům
HC grál: 537/516 (-21)
Děkuji
Pro informaci hraji za Double Swing barba, bohužel jsem lepší boty nenašel a chodím si pro Gore rider.
A těší mě že jsi holka a mužu se zeptat co je to IAS?:D
Aha je to increased atack speed
Pro informaci hraji za Double Swing barba, bohužel jsem lepší boty nenašel a chodím si pro Gore rider.
A těší mě že jsi holka a mužu se zeptat co je to IAS?:D
Aha je to increased atack speed
Ještě se chci zeptat, z koho je největší šance na Stormlash??
Kalkulátor mi ukazuje, že největší je Baal (Q) a Diablo (Q). A potom Baal, Mephisto (Q), Mephisto.
http://dropcalc.silospen.com/item.php
http://dropcalc.silospen.com/item.php
HC grál: 537/516 (-21)
Super nejlepší šance je 1:15000 tak to se nedočkám
Ten lash je asi hodně vzácný item co?
Ten lash je asi hodně vzácný item co?
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Za celou dobu hraní D2 sem ho ještě nedropl a to sem když sem hrál na realmech findil docela často a Mef byl muj krámek, ale Lash sem nikdy od něj nedostal
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Takže je velice vzácnej