Back to hellfire
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj, aky problem konkretne?
"nefunguje" alebo "nejde" ?
skus si precitat readme.html ktore je pribalene k modu, vsetko je tam podrobne rozpisane
"nefunguje" alebo "nejde" ?
skus si precitat readme.html ktore je pribalene k modu, vsetko je tam podrobne rozpisane
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Re: Back to hellfire
Zdravím. Mám menší problém s instalací tohoto módu. Podle návodu jsem nejprve nainstaloval verzi 1.00 (vytvořil jsem složku a do ní jsem nakopíroval rozbalené soubory). Ale při spuštění spouštěcího souboru mi to hodí chybu. Mám nainstalovaný patch 1.10, tak nevím v čem je problém.
Díky za případnou odpověď.
Díky za případnou odpověď.
Hraní pro náročné viz odkaz: http://s8.gladiatus.cz/game/index.php?m ... r&p=146656
mozno by pomohlo ak by si napisal aj aku chybu to hodi
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Vyhodí to toto: Unhendled exception: Access_violation (c0000005).
Dále podotýkám, že to hraji na Win 7.
Dále podotýkám, že to hraji na Win 7.
Hraní pro náročné viz odkaz: http://s8.gladiatus.cz/game/index.php?m ... r&p=146656
Najprv sa spýtam...máš originál Diablo? Ak nie, je to veľmi pravdepodobná príčina tejto chyby.
BTH si moc dobre nerozumie s Win 7 a za normálnych okolností nepôjde. Môžes skúsiť ale jednu z nasledujúcich možností:
- pustiť ho v okne a údajne aj bez zvuku (parametre -w -ns)
- pustiť ho pomocou Sandboxie
BTH si moc dobre nerozumie s Win 7 a za normálnych okolností nepôjde. Môžes skúsiť ale jednu z nasledujúcich možností:
- pustiť ho v okne a údajne aj bez zvuku (parametre -w -ns)
- pustiť ho pomocou Sandboxie
Díky za radu. Spuštění v okně a bez zvuku zabralo. I když to není ono, ale aspoň poznám nový mód.
Tak mod je to veľmi dobrý podľa môjho názoru, čiže môžem len odporučiť. Ale nie každý mu dokáže prísť na chuť, či už preto, že nemá žiadny vzťah k Diablu 1 alebo preto, že postava tam nikdy nebude totálne drtiť nepriateľov, proste sa treba pripraviť aj na dlhé súboje.
a neznáte nějaky mód díky kterému by hra byla hodně jako D1??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Tak neviem presne, aké sú tvoje požiadavky, ale práve BTH dosť dobre pripomína D1...aj keď má tam aj veľa nového obsahu, čo sa týka príbehu a aj iných aspektov hry. Ale úplnu kópiu D1 v D2 nepoznám...to by bol predsa aj tak nezmysel, to je už lepšie si zahrať normálnu jednotku
chtěl bych podobný bojový styl
prostě když máš v D1 na hell i s vymakanou postavou víc než 3 knechty u sebe tak je to problém, ale ve videích s tímto módem sem viděl že rasil dost nepřátel najednou
prostě když máš v D1 na hell i s vymakanou postavou víc než 3 knechty u sebe tak je to problém, ale ve videích s tímto módem sem viděl že rasil dost nepřátel najednou
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Tak videá z BTH (nie je ich nejak extrémne veľa) sú väčšinou len z normal, lebo to je ešte ako tak hrateľné pre slabšie povahy. Na hell sa dá skapať tak rýchlo, že ani nebudeš vedieť ako (dúfam, že som to dobre pochopil a hell si myslel ako obtiažnosť a nie ako 4 posledné levely). A v BTH často hrajú za Blood Wizarda (ten podľa mňa mierne vyniká nad ostatnými postavami), ale ak si dáš melee postavu, tak ver tomu, že o problémy máš postarané Samozrejme, že to nie je a nikdy nebude úplne boj na ten štýl jednotky, iba som chcel povedať, že nejaké killing sprees v BTH nehrozia.
Back to hellfire je super mod, hrávam za Bloodwizarda. Bolo by ale super, keby tvorca vytvoril daľšie levely (trebárs aj Tamoe higland v grafike D1), nové typy starších potvor, nové predmety,runové slová atd. Nenapíše mu niekto?
nevíte jak se to dá rozjet pomocí D2SE??
To nevím jestli to rozjedeš takto. Nechci tě mistifikovat ale muselo by to mít nejspíš jinou koncovku. Však autor napsal přesný guide jak to nainstalovat, tak bych to raději udělal podle toho.
mě se právě nechce instalovat verzi 1.10
Na jiné verzi to nerozjedeš. Chceš-li hrát BTH, neni jiná možnost.
přes D2SE se může simulovat jakákoliv verze cos myslel tou koncovkou??
Nevím jak přesně D2SE funguje, ale co jsem viděl tak některé módy měli svoje mod files buďto v mpq ( na přepsání ) nebo v něčem jiném pro to D2SE
Osobně ale nevím jak to funguje. Taky mám rád jen jednu instalaci diabla ať v tom neni bordel.
Osobně ale nevím jak to funguje. Taky mám rád jen jednu instalaci diabla ať v tom neni bordel.
on se stáhne soubor, který když se rozbalí tak jsou uvnitř .mpq a .dll soubory
problém je v tom, že u toho BTH se to spouští přes to exe a ne jako u ostatních módů původní ikonou diabla
mě v tom BTH funguje většina, ale u spousty skillů je místo názvu prostě napsáno ON a např. blood wizard má body asi jako sorc
ale jinak město, NPC, dungeon a monstra fungují správně
problém je v tom, že u toho BTH se to spouští přes to exe a ne jako u ostatních módů původní ikonou diabla
mě v tom BTH funguje většina, ale u spousty skillů je místo názvu prostě napsáno ON a např. blood wizard má body asi jako sorc
ale jinak město, NPC, dungeon a monstra fungují správně
Jak říkám, tento program jsem nikdy nepoužíval takže nevím. Každopádně si myslím, že ta jedna instalace pro kvalitnější hraní neusškodí