Zy-el
Moderátor:Dark_Deamon
je v zy-el drop ovlivněn mym lvl??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Re: Zy-el
bubavanek: nevim taky to hraju prvně
Slayer: je na začátku ňáká lokace kde by šli ty expi rychleji?? den of evil tristram??
Slayer: je na začátku ňáká lokace kde by šli ty expi rychleji?? den of evil tristram??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
hami: expení neni ani tolik o lokacích, jako o monstrech, ze začátku dáváš jen ty malé blázny, sem tam nějakého kostlivce, to se vyskytuje hned v blood moor, pak třeba když dáváš na jistotu krysy, tak choď DoE, tam je jich hodně a je tam celkem slušný drop karet, gemů a scrollů
pak asi budeš dávat mykoidy, na ty jsem chodíval k Raven, ona sama má slušný drop a na hřbitově bývají 2 bossové, většinou krysa a mykoid
v guidu máš recepty na karty, runová slova a lektvary, na prvních x lvlů se mi hodně osvědčilo skládat si explosion potion a mít u sebe cold rouge
bubavanek: celkem se mi osvědčila bow ama, nějaké rw s cold, nebo safír v luku critical a na switch explosion potion na davy
EDIT: ještě k tomu expení, když něco nedáváš, tak začni hru znova, třeba se ti vygenerujou slabší monstra, nebo nějaká, na kterých snáz poexpíš..
zrovna tak třeba s meele charem nebudeš dávat to, co se soso v pohodě a naopak a občas to chce prostě jen brouzdat po hřbitově a doe a hledat nějaké recepty a equip
pak asi budeš dávat mykoidy, na ty jsem chodíval k Raven, ona sama má slušný drop a na hřbitově bývají 2 bossové, většinou krysa a mykoid
v guidu máš recepty na karty, runová slova a lektvary, na prvních x lvlů se mi hodně osvědčilo skládat si explosion potion a mít u sebe cold rouge
bubavanek: celkem se mi osvědčila bow ama, nějaké rw s cold, nebo safír v luku critical a na switch explosion potion na davy
EDIT: ještě k tomu expení, když něco nedáváš, tak začni hru znova, třeba se ti vygenerujou slabší monstra, nebo nějaká, na kterých snáz poexpíš..
zrovna tak třeba s meele charem nebudeš dávat to, co se soso v pohodě a naopak a občas to chce prostě jen brouzdat po hřbitově a doe a hledat nějaké recepty a equip
HC Destroyer Pilgrim - Bonemancer - 71. lvl
Přesně. Nesnaž se jít pořád ku předu jako v lodu. V klídku si dej pl8 a běž tam kde to zvládáš.Durri píše:občas to chce prostě jen brouzdat
Jinak souhlasím s tím vytvařením výbušných lahví, je to na úplný začátek celkem užitečné
Asi teď marně pátráš po něčem, co by ti pomohlo. Napíšu ti, co mě v začátcích nejvíc vytrhlo:
Amulet z karet Pro nejlepší možný efekt na nízkém levlu smícháš buďto 7 stejných dvojek ( např, všechny spades, nebo hearts ) nebo od každé karty jednu dvojku ( spades, hearts, diamonds, clubs, swords, stars, claws ) I když se podaří horši amulet stejně ti hodně pomůže, a pokud se podaří dobrý tak jsi téměř nesmrtelný...
Charmy s charges na summony ( Ať už golemové, nebo vlci... ) S dobrým summonem na nízkém levlu začíná nuda. On vše viřídí na ránu a budeš jen sbírat věci
recepty rare jwl to "něco" ( které ve výsledků dávají taky summon charges )
recepty "něco" to "něco"... např. cap to helm... club to hammer a podobně. Zkrátka si takto vytvoříš věc, kterou sice můžeš používat, ale přitom je neúměrná tomu co bys měl mít... Většinou dostane i nějaké sobě rovné ( pro tebe na začátku neúměrné ) vlastnosti a ve výsledku je to celkem dobrá věc. Pokud se vygeneruje věc, co bys rád užil, ale má špatné vlastnosti, tak dej scroll "any weapon/armor to magic weapon/armor" a pak stačí přidat sockety a nakonec pěkné runy na rw.
Jinak z receptu rare jwl to "něco" jsem vyrazil jewel 50min 50max itd, ( na clvl kolem 40 ! ) který se pak krásně vyjímal v rw honor guard a ta zbraň mi vydržela do 4. aktu...
a to musí bejt každá 2ka jiná??
co znamená : stand gem add coph - min*4+2 to any item?? uncommon recept
edit: ten amulet z těch karet je úžasnej +3 pala skill + 80vitality a 160reduced dmg (to je na něm nejlepší).
co si myslíte o cast ringu odtud?? http://zyel.wikispaces.com/Al-T's+Guide+for+Beginners
myslíte že by to hodně pomohlo?? můj favorit je 25lvl frozen orb jaký kouzlo je dle vás nejlepší??
edit: ten amulet z těch karet je úžasnej +3 pala skill + 80vitality a 160reduced dmg (to je na něm nejlepší).
co si myslíte o cast ringu odtud?? http://zyel.wikispaces.com/Al-T's+Guide+for+Beginners
myslíte že by to hodně pomohlo?? můj favorit je 25lvl frozen orb jaký kouzlo je dle vás nejlepší??
Nemusí. Jaké jsou kombinace si můžeš přečíst v Zy-El guide. Já tu základní kombinaci dělám buď ze 7 dvojek stejné barvy. Nebo 7 dvojek různých barev ( čiže všechny po jedné ) Není to pak žádná "špinavá" kombinace a lze tedy očekávat lepší vysledek.hami píše:a to musí bejt každá 2ka jiná??
střední gem ( bez předpony a přípony ) přidá cold a physics damage do jakéhokoliv předmětu.hami píše:co znamená : stand gem add coph - min*4+2 to any item?? uncommon recept
Neni to špatná věc, tady ty elemental-dmg recepty, ale používal jsem to spíš jen na začátku.
Mě totiž přišlo, že to nějak moc nefunguje, nebo blbne... Jinak je to dobrý recept na vycubení scrollu vyšší řady
v tom anglickym quide sem potřebnou odpověd nenašel
v čem jsou dobrý (výjímečný) crafted itemi??
tady je ňáká nabušená postava http://jacknipper.cz/wilfred.html a vidim že ty crf itemy jsou zřejmě vyladěný přesně jak potřebuje - co se teda dá s těma crafted itemama dělat??
v čem jsou dobrý (výjímečný) crafted itemi??
tady je ňáká nabušená postava http://jacknipper.cz/wilfred.html a vidim že ty crf itemy jsou zřejmě vyladěný přesně jak potřebuje - co se teda dá s těma crafted itemama dělat??
V tom anglickém guide je popsané všechno.
Já ho teď tady nemám, a už je to nějaká ta doba co jsem Zy-El naposledy hrál ale tady to vylepšování crafted itemů je spíš až pokročilejší věc.
Nikdy jsem se k tomu nějak moc nedostal, ale potřebuješ na to celkem drahé věci ( suroviny )
Já teď na pc nemám adobe reader, takže i kdybych to stáhl, tak v tom moc nepočtu, ale možná si ho stáhnu a pak ti napíšu.
Já ho teď tady nemám, a už je to nějaká ta doba co jsem Zy-El naposledy hrál ale tady to vylepšování crafted itemů je spíš až pokročilejší věc.
Nikdy jsem se k tomu nějak moc nedostal, ale potřebuješ na to celkem drahé věci ( suroviny )
Já teď na pc nemám adobe reader, takže i kdybych to stáhl, tak v tom moc nepočtu, ale možná si ho stáhnu a pak ti napíšu.
na clvl15 si urobte Charm Of Making kludne aj viac kusov
expujte tam, kde vam idu expy na player 127, ano 127 je strop
ak to nejde, najdite si optimalne players x (monstra padaju na max 2-3 rany)
CtC ringy su na crowd control (static field, frozen orb, AD, Decrepify ... ), vyberte si co vam najviac vyhovuje, ja pouzivam na bow ame tusim static field a frozen orb
crafted itemy sa daju upgradovat(dalej craftit) pomocou zy-el scrollu a dosiahnut tak na nich godly vlastnosti. vsimnite si na tom wilfredovi, co je tam maxnute na jeho itemoch, toto sa inac ani neda dosiahnut, len cez zy-el scroll cube recepty
expujte tam, kde vam idu expy na player 127, ano 127 je strop
ak to nejde, najdite si optimalne players x (monstra padaju na max 2-3 rany)
CtC ringy su na crowd control (static field, frozen orb, AD, Decrepify ... ), vyberte si co vam najviac vyhovuje, ja pouzivam na bow ame tusim static field a frozen orb
crafted itemy sa daju upgradovat(dalej craftit) pomocou zy-el scrollu a dosiahnut tak na nich godly vlastnosti. vsimnite si na tom wilfredovi, co je tam maxnute na jeho itemoch, toto sa inac ani neda dosiahnut, len cez zy-el scroll cube recepty
nevim zda jsem to pochopil správně
funguje to tak, že vyrobim charm of making, který nemá žádné dobré vlastnosti. A poté ten CHoM dam do kostky a přidam příslušné gemy (pro minor CHoM chipped) a vznikne mi z toho charm s příslušnými vlastnostmi?? a pak to mohu kdykoliv změnit na jiný typ??
funguje to tak, že vyrobim charm of making, který nemá žádné dobré vlastnosti. A poté ten CHoM dam do kostky a přidam příslušné gemy (pro minor CHoM chipped) a vznikne mi z toho charm s příslušnými vlastnostmi?? a pak to mohu kdykoliv změnit na jiný typ??
funguje to tak, ze hned, ako ju vyrobis, sa vygeneruje 1 z tych typov, potom mozes pomocou kocky a gemov menit typ podla potreby, preto sa aj vola charm of making
edit: omrkol som moju amu a mam decrepify a static field ctc ringy
edit: omrkol som moju amu a mam decrepify a static field ctc ringy
jak se nastaví víc players... zkoušim to přes /players x, /player x, /wplayers x, /wplayer x, /w players x, /w player x a nic, pls help
edit: šmarja ono to je bez lomítka, to mě teda ned nenapadlo... players x funguje
edit: šmarja ono to je bez lomítka, to mě teda ned nenapadlo... players x funguje
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
modifikace pl x zde však funguje jinak než v 1.10+
je to jako zde: http://diablo2lod.diablo3.cz/vliv-poctu ... a-hru.html a nebo to je v zy-el upravené eště jinak??
z tohoto by vyplívalo že hodně vysoký pl jako třeba 100 se vzhledem k počtu životů vůbec nevyplatí
je to jako zde: http://diablo2lod.diablo3.cz/vliv-poctu ... a-hru.html a nebo to je v zy-el upravené eště jinak??
z tohoto by vyplívalo že hodně vysoký pl jako třeba 100 se vzhledem k počtu životů vůbec nevyplatí
zy-el sa neda ist jediny krat, budes restartovat desiatky, mozno stovky krat, preto 'coskoro' nazbieras take itemy, ze budes v klidku zabijat aj na players 127. vysoky players sa zapina hlavne kvoli dropu a nielen z monstier, ale aj z truhiel.
právě proto jsem si player x chtěl zapnout, aby se mi ztížila hra ale i zvýšil drop...
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
konečně sem zabil andy (lvl okolo 56)
co myslíte, když udělam amulet z 5karet číslo 4 a dvou karet čísla 6. Bude to silnější než když mam amulet ze 7 dvojek z nichž je každá jiná??
co myslíte, když udělam amulet z 5karet číslo 4 a dvou karet čísla 6. Bude to silnější než když mam amulet ze 7 dvojek z nichž je každá jiná??
ja by som ciselne karty zbieral do magic collectora, amulet skor dostanes nejaky dobry z nejakeho scrollu pripadne cubovanim cez 3unique ringy, urcite ti uz nejke napadali, pripadne scrolly na ich vyrobu