HC Druidi Frax+Raisen

Moderátor:Dark_Deamon

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
HC Druidi Frax+Raisen

Příspěvek od Fraxinus » 29.05.2011, 19:59 hod.

Už dlouho tu nebylo žádné HC duo, tak jsem se s Raisen rozhodl, že se toho ujmeme. Už od začátku jsme chtěli hrát oba za stejnou postavu. Nakonec jsme si zvolili dva druidy. Jeden z nich je zaměřen na summoning skilly a shockwave, druhý je zaměřený elementálně.

Titul: Conqueror
Level: 71
Pravidla: Hardcore, Untwinked Duo, Opakované nájezdy do celých lokací povoleny, tedy ne jen na konkrétní bosse (chceme otestovat hypotézu, o které ještě bude v budoucnu řeč), Laddder only RW povoleny

Hráč: Raisen
Jméno: Beastmaster
Build: Shockbear Summoner

Skilly:
Summoning
Raven – 1 (5)
Oak of Sage – 1 (5)
Summon Spirit Wolf – 1 (5)
Heart of Wolverine – 20 (24)
Summon Dire Wolf – 20 (24)
Summon Grizzly – 20 (24)

Shape Shifting
Werewolf – 1 (3)
Lycantrophy – 8 (11)
Werebear – 1 (3)
Maul – 1 (3)
Shockwave – 3 (7)
Rabbies – 0 (3)

Statistiky po 5. aktu Normal
Statistiky po 1. aktu Nightmare
Statistiky po 2. aktu Nightmare
Statistiky po 3. aktu Nightmare
Statistiky po 4. aktu Nightmare
Statistiky po 5. aktu Nightmare
-----------
Hráč: Fraxinus
Jméno: Popocatepetl
Build: Elementalist

Skilly:
Summoning
Raven – 1 (3)
Oak of Sage – 9 (11)
Summon Spirit Wolf – 1 (3)
Summon Dire Wolf – 1 (6)
Summon Grizzly – 1 (3)

Elemental
Firestorm – 7 (9)
Molten Boulder – 2 (4)
Arctic Blast – 1 (3)
Fissure – 15 (17)
Cyclone Armor – 1 (6)
Twister – 4 (6)
Volcano – 16 (18)
Tornado – 1 (3)
Armageddon – 20 (24)
Hurricane – 1 (3)

Statistiky po 5. aktu Normal
Statistiky po 1. aktu Nightmare
Statistiky po 2. aktu Nightmare
Statistiky po 3. aktu Nightmare
Statistiky po 4. aktu Nightmare
Statistiky po 5. aktu Nightmare

Armageddon Damage: – 2407-2846 (cca 300 je fyzická složka)
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 13.07.2011, 18:00 hod., celkem upraveno 4 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Re: HC Druidi Frax+Raisen

Příspěvek od Fraxinus » 29.05.2011, 20:00 hod.

AKT 1 - Normal

Pokud nebude řečeno jinak, je vše hráno na players 8.
Začátek nedopadl zrovna nejšťastněji, takže jsme po pár minutách museli startovat znovu a s novými postavami. Šlo nám to rychle a já začal jako hlavní skill používat Firestorm, který jsem si potunil na zhruba pátý levl, zatímco Raisen s bodíky zatím šetřila a prozatím bojovala jako vlkodlačice, ale hned na 6. Levlu se přeorientovala na medvědodlaka, aby později mohla svá zvířata podporovat šoky. Průběh byl vcelku klidný, já si vybral lučištnici, kterou si hodlám ponechat po celou dobu našeho hraní, a Raisen si bude potom dále kupovat deserta. Co se týče komtesy, moc štědrá nebyla a dala jen Tir runu.Asi po dvou hodinách hry jsme picnuli Andariel, která nás obdařila pár pěknými rare předměty. Raisen si ještě před tím vybrala odměnu od Charsi a získala pěkný pásek. V tomto aktu se nám nedařilo nacházet druidské helmy, co by nám daly bonusy ke skillům, co používáme – vlastně téměř vůbec nepadaly. Raisen postupem času zapracovala do naší party vlky a Heart of Wolverine a já si vzal Oaka a partu podporuji Fissure a příležitostně i Firestormem. Celkem se povedl unikát, padl nám Stoutnail, který si beru do rukou já. Ostatní věci máme vygamblované nebo děravé a osázené gemy a jewely, hlavně safíry.

AKT 2 - Normal

Začínáme na 19. úrovních a s Raiseniným vyměněným mercem jdeme k Radamentovi. S postupným sílením Firestormu a Raiseniných vlků se z nás stává neporazitelný parniválec. Ostražitost panuje při kontaktu se skaraby, neboť naše rezistence nebyly zrovna vysoké. Málem jsme minuli Halls of the Dead, ale včas si uvědomili, že jsme na něco v Dry Hills zapomněli. Červotočí díra byla hrůza, stejně tak později Arcane Sanctuary, kterou jsme opustili až na čtvrtý pokus. Hrobky jsme neprozkoumávali všechny, jen do nalezení Ancient Kaa. Duriel šel dolů trochu ztuha, ale jen trošičku. Jeho drop nebyl špatný. Padnul štít Swordback Hold a pár rare předmětů, které jsme některé snad také upotřebili např. na merce. V průběhu aktu jsme střídavě gamblovali a na dobré předměty neměli moc štěstí. Moje mercyně stále pálila z třídírného luku s dvěma chipped smaragdy a topazem, zatímco já měl zbraň spíše na ozdobu. I Raisen se přestala aktivně účastnit bojů a začala své vlčky podporovat šoky. V tomto aktu padalo dost gemů a hlavně run-do konce aktu jsme nasbírali runy na stealth pro oba, ale protože se nedařilo sehnat brnění, s kterým by byla Raisen spokojená, necháváme runy v truhle ladem. Já Stealth zatím nepotřeboval a ponechal si rare brnění s dírou, v níž jsem měl normal safír, abych měl trochu many. Padaly i pěkné charmy-asi 10 kusů +15 to Stamina a podobný počet grand charmů s +1 to Maximum damage… Druhý akt jsme opouštěli na levlu 26.

AKT 3 - Normal

Dáváme si na začátek partičku pokeru o Alkorovu kopu zbytečností a stařík nás oba pěkně oškubal, ale minimálně jsou z toho obstojné MF botky pro Raisen. Cesta džunglí byla rychlá, svižná a v pohodě. Fissure mi fetishe pálil za už 200 a Raisen mohla vlčatům jen přikazovat: „Trhej!“ Zisk všech předmětů byl snadný. Run zde padalo tolik, že je Raisen neměla pomalu kam už dávat a já zas měl plnou truhlu gemů. Navíc měla u sebe štíty se třemi dírami na Ancients Pledge. A já pro svou lučištnici začal doufat v runové slovo Edge. Svoje útočné schopnosti jsem touto dobou již nevylepšoval a skill body investoval do prereqů na moje hlavní útočné skilly: Armageddon a Hurikán a Summon Grizzly. Je celkem sranda mít je zaplé oba najednou. Koncilové nahoře byli na můj vkus až příliš pohodoví, ale ti dole nám malinko zatápěli. Mephisto proti našim medvíďatům a rozpoutaným živlům neměl nárok. Přestože náš MF nebyl bůhvíjaký, dal Mephisto hned 2 unikáty, ale ty se nám bohužel nehodily. Jinde byl drop zajímavější: v Kurastu padla Sigons Visor helma, kterou získal můj merc a svou dosavadní helmu předal Raiseninýmu mercovi. Takových výměn předmětů mezi námi dvěma proběhlo více, např. prsteny a pásky. Svojí mercyni jsem dal konečně lepší luk (3dírný s 2 max dmg jewely a flawless smaragdem), s nímž dávala pecky až za 160, a který bude nosit, dokud jí neseženeme Edge. A sobě jsem dal helmu s +3 to Cyclone Armor, kterou jsem si nechal udělat u Charsi, protože dosud nepadlo nic pořádného pro Druida!! Akt dokončen na 30. levlu.

AKT 4 - Normal

Zde to začne být zajímavější. S pomocí Fissure se snažím prodlužovat účinky Armageddonu, který zatím moc účinný není. Také zjišťujeme, že tady nedostaneme nic moc zadarmo takřka bez boje. Izual nás svou výdrží trápil dost dlouho. Často musím obměňovat bludičku, které nevydrží moc a dost mě tím irituje. Raisen z toho měla docela srandu. Drop moc úžasný nebyl, až na gemy, těch padalo furt dost. Ale přestaly nám padat runy. V hellforge, kterou jsme navštívili dvakrát každý zvlášť, jsme moc nepochodili. Mě dala El a Raisen Thul (sama o sobě není špatná runa, ale nám byla momentálně k ničemu). Pak se šlo do Chaos Sanctuary a čím dál více přituhovalo. Infector a pak i Velkovezír, protože při otevření pečeti jsme zapomněli picnout jednoho Oblivion Knighta, kterej nám stihl dát decrepifu. Pak přišel na řadu Diablo a s ním momenty hrůzy. Raisen hned na začátku málem ugriloval (podobně jako se to stalo mě na srazu Diablistů v listopadu v havaně) a párkrát jsme se museli strategicky stáhnout do města. Raisen boj komentovala slovy, že byl dnes Diablo mnohem agresivnější, než obvykle. Jednou na mě neúspěšně vytasil Bone Prison, ale dal to naštěstí těsně vedle mě. Další na Raiseninýho medvěda. Při jednom úprku do města, kdy Raisen otevřela portál tak 2-3 obrazovky od Diabla, si ten prevít na nás počíhal přímo vedle portálu. KDE SE TAM KUA VZAL, když měl být někde v prčicích???!!! :!: Málem nás pak oba momentem překvapení a Red lightning hose zaripnul. Dát na nás Bone prison, asi by byl konec. Bitka trvala podle mě určitě déle jak 10 minut a ukuchali ho medvědi společně s fissure. Použít na něj Armageddon nebo Hurikán nemělo smysl, protože přiblížení na méně jak 4 yardy znamenalo obvykle nasměrování Lightning hose na mě. (A já moc vysoký rezisty na lightning teda neměl). Co se mi ale zdálo divné, byla až podezřele velká trvanlivost mé mercyně, která ripla až ke konci bitvy. Docela jsme se bavili nad pohledem na medvěda jednoho z nás, kterého Diablo zmrazil v takové poloze, že vypadal jako převalenej na bok a celej modrej. :D Raisenin desert zemřel hned a kašlali jsme na něj. Když pak už bylo po všem, docela jsme valili oči, co dropl. Dostali jsme meč Culwen’s Point s +1 skillem a amulet The Mahim-Oak Curio. Oba unikáty mi Raisen věnovala, protože byly potřeba více u mě než u ní. Jak bylo vidět, nakonec to za ty nervy stálo. Akt jsme opouštěli na levlu 33.
Pozn. od Raisen: Tady si dovolím za tím moji skromnou poznámku: Prý věnovala, pche. :D

AKT 5 - Normal

Zde to šlo vcelku snadno a rychle. Po zabití Shenka, z jehož jednoho miniona padla pěkná Superior War Spear, jsme se vydali na strastiplnou cestu za El runou potřebnou pro Malice. (Doteď nám jich padlo celkem dost, jenže jsme je všechny použili ke cubení Eld run) Nejprve jsem se vrátil za komtesou, která dala tentokrát Ral. Raisen mezitím gamblovala, ale nic moc. Pak jsme vytáhli do dalšího místa, kde by mohla Elka padnout – Tal Rashovy hrobky. Rozdělili jsme se a já prolezl všechny hroby nahoře a tu uprostřed, zatímco Raisen prohledala ty napravo. Nalezl jsem asi 4 runy od Eth po Ral, ale El ne. Raisen dokonce runy nepadaly vůbec, ale v hrobě, kde se střetla s Ancient Kaa, nakonec tu runu dostala.

Hned potom jsem si naplánoval, že s Amn runou, co musí padnout každou chvilku, budu mít Edge co nevidět. Dokonce jsem si na to už připravil luk. Jenže v pátém aktu pak žádné runy VŮBEC nepadaly :( Tak jsme se snažili ji aspoň vycubit, ale k Amnce nám chyběly 2 ortky. Do konce aktu jsme nesehnali ani jednu… Nicméně zadařil se aspoň drop normálních předmětů. Padl amulet s +1 k druidským skillům pro Raisen a v Abaddonu Cleglaw Rukavice, které mi byly k ničemu…zatím. Už si nepamatuju, kde to bylo, ale z jedné potvory potom dál mi vypadl Cleglaw štít! Těm resistům se nějak nedalo odolat a když jsme dosud nestavěli Ancients pledge, nasadil jsem. A díky vlastnostem knockback a slow target a zvýšené attack rating jsem armageddonování mohl doprovázet ručním útočením. Raisen podle situace střídala vlky s medvědem a vydatně mi pomáhala stunováním monster. Někdy jsme si malinko navzájem kradli poty, protože spotřeba byla dost veliká, i když se časem zmenšovala zejména u mě, protože jsem Armageddon dostal na takovou dobu, aby se mana stihla zregenerovat i bez pití. Dmg Armageddonu začalo strmě růst a rozdíly mezi zapnutým a vypnutým skillem byly dost znát. Aby fungoval efektivně, musel jsem občas být odvážný a proběhnout se přímo skrz „uličky smrti“ z nepřátelských bojovníků-na hellu to fakt uličky smrti budou, tady to zatím je ještě sranda. Bývaly i doby, kdy jsme se zasmáli jistým momentkám. (Tady ten medvěd vypadal, jakoby čekal na ránu baseballkou)

Zachránili jsme Anču z rukou Raseniných oblíbenců (dala za odměnu helmu s +1 k summoning skillům) a popravili si Nihlathaka. To jsme si už konečně sestavili Stealthy (Raisen už jeden udělaný měla, ale našli jsme krátce na to skvělý éterický brnění a tak poskládala i do něj). Já si vzal to její staré a to svoje staré brnění jsem svěřil jejímu mercovi. Potom jsme z časových důvodů hnali rychle na vrchol a vynechávali všechna místa, kam jsme nemuseli. Anckové chviličku trvali, ale padli. Pak Baal. Toho jsem vytrvale smažil Armageddonem, mrazil Hurikánem a řezal ho, abych ho dále zpomalil, díky čemuž se ten prevít nezmohl vůbec na nic. Raisen ho kuchala medvědem a šoky. A jeho drop byl no néé? Padl z něj Ravenfrost :D (jinde na foru o tom už byla řeč) Prozatím ukládám do truhly a počká se na levl. Kdo ho bude nosit, to se teprve dohodneme.

Po zabití Baala šla Raisen ještě gamblovat a konečně dostala zbraň, co jsme se pro ni oba snažili získat celý akt: kyj s +1 k druidským skillům. Já mezitím šel do 4. aktu hledat runy, ale tento den to bylo nějaké zakleté :( Prostě vůbec nepadaly. Akt 5 Normal jsme díky vynechání spousty lokací dokončili už na 43. levlu a příště bude pokračování.
Zde jsou naše staty a také údaje o mercech:
Raisen- (Obr. 1, Obr. 2)
Fraxinus- (Obr. 3, Obr. 4)

Na závěr jsme ještě zašli do kravína. Hned u portálu padly z jednoho hloučku 2 setové předměty, což nás povzbudilo. (Obr. 5), ale pak dál byl drop žalostný. Důkazem budiž tato helma. :( (Obr. 6) Co se týče výkonnosti, Armageddon v kravíně páchal kolosální škody a v kombinaci s Fissure, občas i s hurikánem a v tandemu s Raiseninými vlky byl nezastavitelný. Runy opět nepadaly! :OXO

Na konci normalu měla Raisen tyto předměty:

Zbraň: Shaman’s Club of the Bat – 1-6 DMG, +1 to Druid Skills, 4% Mana Stolen Per Hit, +50% Damage to Undead
Štít: Swordback Hold Spiked Shield – 45 Defense, 20% Increased Chance of Blocking, 50% Chance of Open Wounds, +37% Enhanced Defense, +10 Defense, Attacker Takes Damage of 10
Helma: Storm Visor Wolf Head – 14 Defense, 5% Chance to Cast Level 3 Frost Nova When Struck, +1 to Summoning Skills (Druid Only), +19% Enhanced Defense, +2 to Energy, Cold Resist +23%
Brnění: Stealth Plate Mail – 162 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, MagicDamage Reduced by 3, Ethereal (Cannot Be Repaired – zbývá Durability 28/31)
Rukavice: Cruel Knuckle Chain Gloves – 9 Defense, Cold Resist +9%, Lightning Resist +5%, Fire Resist +9%, Poison Length Reduced by 25%
Pásek: Ghoul Strap Plated Belt – 8 Defense, +10% Faster Hit Recovery, +15 to Attack Rating, Replenish Life +4, +22 to Maximum Stamina, Fire Resist +29%, Poison Resist +12%, +1 to Light Radius
Boty: Death Spur Greaves – 13 Defense, 10% Chance to Cast Level 3 Charged Bolt When Struck, +10% Faster Run/Walk, Fire Resist +33%, 66% Extra Gold From Monsters
Amulet: Shaman’s Amulet – +1 to Druid Skills
Prsten 1: Garnet Ring – Fire Resist +25%
Prsten 2: Bone Master Ring – +51 to Attack Rating, +5 to Strength, +16 to Mana, Cold Resist +23%, Magic Damage Reduced by 1, Poison Length Reduced by 25%

Merc:
Zbraň: Malice War Spear – 13-58 DMG, Socketed 3x (Ith El Eth) +33% Enhanced Damage, +9 to Maximum Damage, -25% Target Defense, +51 to Attack Rating, 100% Chance of Open Wounds, Prevent Monster Heal, -100 to Monster Defense Per Hit, Drain Life -5
Helma: Spirit Hood Full Helm – 32 Defense, +19% Enhanced Defense, +5 to Life, Poison Resist +27%, Poison Length Reduced by 25%, +2 to Light Radius, Repair 1 Durability in 33 Seconds
Brnění: Glyph Jack Chain Mail – 72 Defense, +17% Faster Hit Recovery, +2 to Dexterity, +11 to Life, +24 to Mana, Lightning Resist +8%, Fire Resist +5%

Na konci normalu měl Fraxinus tyto předměty:

Zbraň: Culwen’s Point War Sword – 14-35 DMG, +1 to All Skills, +20% Increased Attack Speed, +20% Faster Hit Recovery, +76% Enhanced Damage, +60 to Attack Rating, Poison Length Reduced by 50%
Štít: Cleglaw’s Claw Small Shield – 25 Defense, +17 Defense, Poison Length Reduced by 75%, All Resistances +15, (+50 Defense)
Switch: Wailing Kris of Life Tap – 2-11 DMG, Hit Causes Monster To Flee 100%, Level 1 Life Tap (67 Charges)
Helma: Spirit Visor Antlers – 23 Defense, +31% Enhanced Defense, +6 to Energy, +7 to Life, Fire Resist +20%, +3 to Cyclone Armor (Druid Only), +3 to Summon Spirit Wolf (Druid Only)
Brnění: Stealth Chain Mail – 73 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, MagicDamage Reduced by 3
Rukavice: Cleglaw’s Pincers Chain Gloves – 9 Defense, Knockback, Slows Target by 25%, +460 to Attack Rating (Based On Character Level), (+50 Defense)
Pásek: Wraith Strap Plated Belt – 8 Defense, 10% Chance ti Cast Level 3 Charged Bolt When Struck, +13 to Life, Lightning Resist +5%, Poison Resist +28%, Attacker Takes Damage of 2
Boty: Blood Slippers Boots – 2 Defense, 12% Chance to Cast Level 4 Nova When Struck, Cold Resist +40%, Lightning Resist +15%, Poison Resist +34%, 16% Better Chance of Getting Magic Items
Amulet: The Mahim-Oak Curio Amulet – 10% Bonus to Attack Rating, +10% Enhanced Defense, +10 Defense, +10 to Strength, +10 to Dexterity, +10 to Vitality, +10 to Energy, All Resistances +10%
Prsten 1: Drake’s Ring – +27 to Mana
Prsten 2: Chas Grasp Ring – +4 to Energy, +2 to Life, +9 Maximum Stamina, Lightning Resist +23%, +1 to Mana After Each Kill, +25% Extra Gold From Monsters
Charmy:
1) Rugged Large Charm of Dexterity (+3 to Dexterity, +18 to Maximum Stamina)
2) Small Charm of Vita (+6 to Life)
3) Tangerine Large Charm (Lightning Resist +7%)
4) Lizard’s Small Charm of Life (+7 to Life, +2 to Mana)
5) Lizard’s Large Charm (+7 to Mana)
6) Bronze Small Charm of Life (+10 to Life, +4 to Attack Rating)

Merc:
Zbraň: Gemmed Long Battle Bow – 3-38 DMG, Socketed 3x (Flawless Emerald, Ith, Jewel) +14% Enhanced Damage, +18 to Maximum Damage, +2 to Attack Rating, +60 Poison Damage Over 6 Seconds
Helma: Sigon’s Visor Great Helm – 55 Defense, +30 to Mana, +25 Defense
Brnění: Dread Wrap Scale Mail – 77 Defense, +17% Faster Hit Recovery, +15 to Attack Rating, +27% Enhanced Defense, Cold Resist +10%, Magic Damage Reduced by 1, +1 to Light Radius
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 29.05.2011, 21:34 hod.

Pěkně rozehraná hra - hezké duo. Gratuluju k ukončenému normálu :) Měl bych dotaz trochu technického charakteru. Přes co to hrajete ? Přes hamachi ? A jak to děláte s pl 8 ? dáte do hry 6 mul ?
trochu OT: Kdyby jste někdo měl zájem rozjet podobné duo ( skupinovou hru ), nechte mi prosím vzkaz :)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 29.05.2011, 22:16 hod.

luxus :) hlavně se to parádně čte a je to chytlavý...
Druidi, to je moje... tady sem doma :D
Navíc miluju summony (vlci, medvěd, duchové)
Držím palčáky, držte se
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 30.05.2011, 09:15 hod.

ShockBear Summon + RW Edge = Hitman

ShockBear Summon je ultimatni styl hrani summon druida, takze verim ze to pujde dobre ;)
Kupodivu mě to stále baví..

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 30.05.2011, 09:47 hod.

Slayer: Hrajeme přes Hamachi a pro osm hráčů ve hře dáváme příkaz /players 8 ;)

Bemik: Děkuji za podporu :)

Vorvy: Také mě několikrát napadla podobnost. Ale přeci jen se v několika věcech liší. Je více zaměřen na summony, takže mít maxnuté Summon Dire Wolf a Summon Grizzly mezi prvními je nezbytnost. Ke konci budu dávat Lykantropii. Místo Oak Sage používá Heart of Wolverine. Pak merc bude Might pro posílení damage. A nejspíše se budou lišit trochu i stylem hraní.

Jinak zde jsem čerpala informace o tomto buildu, tak kdyby si chtěl někdo přečíst..
HC grál: 537/516 (-21)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 30.05.2011, 09:56 hod.

Raisen: tak Hitman je v podstate do extremu hnanej shockbear summoner.. ty rozdily ktere zminujes jsou prave dany tim extremem, kdyz jsem to chtel hrat na max HP, coz mi zasahlo do skillu (musel jsem utopit 20 bodu v CW, OS) + do vyberu merce.. jinak samozrejme mam radost, ze ho hrajes prave takto, protoze to je o mnohem zabavnejsi nez summoner co je tady na webu ;) .. btw, taky mnohem silnejsi :)
Naposledy upravil(a) Vorvy dne 30.05.2011, 10:02 hod., celkem upraveno 2 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 30.05.2011, 09:59 hod.

Ano, to máš pravdu, tento mi přijde mnohem zábavnější a také silnější díky Shock Wave :)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 30.05.2011, 10:03 hod.

Raisen: az to dohrajes, tak to muzes sepsat a doplnit o sve zkusenosti s nim, protoze na zdejsim webu tento build neni a je to skoda..

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 31.05.2011, 07:27 hod.

Raisen: honem, ať už to mám na mailu :D

Alyx
Doom Knight

Příspěvek od Alyx » 31.05.2011, 07:57 hod.

Tak hodně štěstí a mnoho úspěchů do budoucna :twisted:
Jen škoda, že nemáte více screenů (třeba ten zmrzlej Diablo mohl vypadat zajímavě )
Ale jen tak dál :)
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 31.05.2011, 08:16 hod.

Jo no, na screeny jsme si vzpomněli tak trochu pozdě - po skončení normalu :D Ale teď už snad budou :) A děkuji.

DD: Tak s nějakým psaním počkám, až to dohrajeme (pokud vůbec :D ), abych případně mohla napsat, jak prochází hrou, na co je třeba dávat pozor, různé tipy, atp.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 02.06.2011, 08:59 hod.

AKT 1 - Nightmare

Do nightmaru jsme vlezli s cílem co nejrychleji sehnat Amn runu na runové slovo Edge, aby moje mercyně nemusela furt nosit tohle. (Obr. 7) Den of Evil nám ji ještě nepřinesla. Ale protože mám za úkol starat se o gemy, byla Raisen chvílemi nedočkavá. (Obr. 8) (Obr. 10) V Cold Plains to pěkně expilo a Blood Raven se nám snažila zdrhat, ale marně. (Obr. 11) Po vydrcení Krypty a Mausolea ještě zbývala jeskyně, kde jsme narazili na jednu velice nebezpečnou bossini. (Obr. 12) Docela dost nepříjemná byla díky vygenerovaným vlastnostem i naše kamarádka Coldcrow, prostě hnus. (Obr. 13, 14) Ale díky Raiseninýmu stunu šla pak bez větších problémů dolů, zatímco její minionky si podali vlci s medvědem.

Jak jsem leveloval, tak armageddon hodně zesílil. Bez něj nejsem schopen efektivně zabíjet. Těším se na hůlku s lower resist >:D Ve Stony Field jsme konečně dostali to, co od začátku 5. aktu marně hledáme: (Obr. 15) Raisen z toho hned vycubila potřebnou Amnku a mohli jsme s radostí předat mé mercyni tento pěkný luk. :) (Obr. 16) Díky trnům budou naše nepřátele jejich vlastní útoky pořádně bolet. :D Z jednoho z monster potom vypadl ještě tento nádherný prstýnek, který definitivně vyřešil moje problémy s manou. (Obr. 17) Dosavadní rare prsten jsem dal Raisen, ta potřebovala akutně vylepšit své lightning resisty. Pak jsme vysvobodili Caina díky rychlému postupu v podzemí a waypointu i se stromem kousíček od výlezu.

Zde popisuje putování Raisen..

Po menší cca týdenní pauze jsme se opět pustili do hraní. Na řadu přišla zlá hraběnka, která ovšem musela počkat, protože jsme potkali tyhle roztomilé brumlinky (Obr. 18) a také jsme si nejdříve zašli do místních jeskyní. Zde (Obr. 19) vidíte jednu z bojových situací. (Povšimněte si, jak já jako méďa béďa ukazuji mé smečce směr útoku.) O kus dál nám padla zatím nejvyšší runa a setová War Staff (Obr. 20, 21). Jak jsme čistili jeskyni, tak jsme z jedné příšery vymlátili další setový předmět (Obr. 22). V druhém patře už nic zajímavého nepadlo, a tak jsme se vydali za hraběnkou. Tajně jsem doufala v Sol na Lore, ale bohužel nám dala jen Tal (Obr. 23).

V Tamoe Highland nám opět padl setový předmět, tentokrát Cathan maska (Obr. 24). Krásně nám to tu expilo, takže jsme celou lokaci vyčistili, vzali v Outer Cloister waypoint a vrátili se do pitu. Hned u vchodu jsme narazili na boss pack ((Obr. 25), jako kdyby ten medvěd říkal „Žehnám vám!“). Bohužel ani tady nám nepadla žádná runa, natož unikát. Jen další kupa gemů. Což Fraxinuse, který má gemy na starost, přivedlo k tomu, že bychom se jich mohli zbavit (rozuměj craftit). Jenže, buď nám chyběly runy, nebo ony předměty :D

Před naší návštěvou u kováře jsme si našli čas i na meditaci ((Obr. 26), pozn.: Medvěd zase strká hlavu tam, kam nemá). Těsně před kovárnou si na nás za dveřmi počkala menší skupinka zrůd v čele s Fanaticism Bossem, která Fraxe málem odkrouhnula. (Obr. 27). Musí dávat už taky pozor. Unikátní boss The Smith šel k zemi bez problémů, a tak jsme se vydali do vězení. Ve druhém patře jsme malinko zabloudili, tak jsme se rozdělili a na Fraxe zaútočil Pitspawn, kterému asistoval ještě jeden kolega. (Obr. 28) Ve třetím patře nám padl opět další setový předmět a opět War Staff (Obr. 29). A pak ještě zase setová maska. (Obr. 30) Občas jsem musela čekat na Fraxe, neboť si furt stěžoval na bordel v truhle, kterou čeká generální úklid, až bude co craftit. Tady je malá ukázka. (Obr. 31)

Probojovali jsme se bez potíží do katakomb, kde nám už potřetí dropla naše stará známá (Obr. 32). Ta hra prostě nemá fantazii. Třetí patro jsme si prošli hezky celé, abychom zjistili, že vstup do čtvrtého je hned za rohem od vchodu, kterým jsme přišli. Ale zase nám hezky naskákali levely a my jsme tak opouštěli 1. akt na 51. Úrovni a Fraxinus právě dokončil maxování Armageddonu, který dává potvorám nyní přes 1200 Fire dmg. Za branou nás překvapil konvou očarovaný zombík a za ním byla horda mišáků. (Obr. 33). Jinak Andariel nám bohužel nedala The Stone of Jordan :D Z jejího dropu po „tuhém“ boji (Obr. 34, 35) využil Fraxinus jen pásek, jinak jsme vše prodali (Obr. 36)

Naše statistiky po 1. Aktu:
(Obr. 37)
(Obr. 38)
(Obr. 39)

Na konci aktu měla Raisen tyto předměty:

Zbraň: Shaman’s Club of the Bat – 1-6 DMG, +1 to Druid Skills, 4% Mana Stolen Per Hit, +50% Damage to Undead
Štít: Ancients's Pledge Tower Shield – 34 Defense, Socketed 3x (Ral Ort Tal) +50% Enhanced Defense, Cold Resist 43%, Lightning Resist 48%, Fire Resist 48%, Poison Resist 48%, 10% Damage Taken Goes to Mana, Increase Maximum Durability 11%
Helma: Storm Visor Wolf Head – 14 Defense, 5% Chance to Cast Level 3 Frost Nova When Struck, +1 to Summoning Skills (Druid Only), +19% Enhanced Defense, +2 to Energy, Cold Resist +23%
Brnění: Stealth Plate Mail – 162 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, MagicDamage Reduced by 3, Ethereal (Cannot Be Repaired – zbývá Durability 28/31)
Rukavice: Cruel Knuckle Chain Gloves – 9 Defense, Cold Resist +9%, Lightning Resist +5%, Fire Resist +9%, Poison Length Reduced by 25%
Pásek: Ghoul Strap Plated Belt – 8 Defense, +10% Faster Hit Recovery, +15 to Attack Rating, Replenish Life +4, +22 to Maximum Stamina, Fire Resist +29%, Poison Resist +12%, +1 to Light Radius
Boty: Death Spur Greaves – 13 Defense, 10% Chance to Cast Level 3 Charged Bolt When Struck, +10% Faster Run/Walk, Fire Resist +33%, 66% Extra Gold From Monsters
Prsten 2: Bone Master Ring – +51 to Attack Rating, +5 to Strength, +16 to Mana, Cold Resist +23%, Magic Damage Reduced by 1, Poison Length Reduced by 25%

Charmy:
1) Tangerine Large Charm (Lightning Resist +6%)
2) Large Charm of Life (+6 to Life)
3) Azure Small Charm (Cold Resist +4%)
4) Crimson Small Charm of Greed (Fire Resist +5%, 10% Extra Gold from Monsters)
5) Russet Large Charm (Fire Resist +8%)
6) Viridian Small Charm of Blight (6 Poison Damage over 3 Seconds, Poison Resist +7%)
7) Azure Small Charm of Greed (Cold Resist +4%, 8% Extra Gold from Monsters)
8) Lizard’s Large Charm of Life (+14 to Life, +10 to Mana)
9) Viridian Small Charm of Dexterity (+1 to Dexterity, Poison Resist +7%)
10) Ocher Small Charm (Lightning Resist +6%)
11) Cobalt Grand Charm (Cold Resist +21%)
12) Beryl Small Charm (Poison Resist +3%)
13) Large Charm of Sustenance (+18 to Life)
14) Large Charm of Sustenance (+19 to Life)
15) Viridian Small Charm of Flame (adds 1-2 Fire Damage, Poison Resist 7%)

Merc:
Zbraň: Malice War Spear – 13-58 DMG, Socketed 3x (Ith El Eth) +33% Enhanced Damage, +9 to Maximum Damage, -25% Target Defense, +51 to Attack Rating, 100% Chance of Open Wounds, Prevent Monster Heal, -100 to Monster Defense Per Hit, Drain Life -5
Helma: Spirit Hood Full Helm – 32 Defense, +19% Enhanced Defense, +5 to Life, Poison Resist +27%, Poison Length Reduced by 25%, +2 to Light Radius, Repair 1 Durability in 33 Seconds
Brnění: Glyph Jack Chain Mail – 72 Defense, +17% Faster Hit Recovery, +2 to Dexterity, +11 to Life, +24 to Mana, Lightning Resist +8%, Fire Resist +5%

Na konci aktu měl Fraxinus tyto předměty:

Zbraň: Culwen’s Point War Sword – 14-35 DMG, +1 to All Skills, +20% Increased Attack Speed, +20% Faster Hit Recovery, +76% Enhanced Damage, +60 to Attack Rating, Poison Length Reduced by 50%
Štít: Cleglaw’s Claw Small Shield – 25 Defense, +17 Defense, Poison Length Reduced by 75%, All Resistances +15, (+50 Defense)
Switch: Wailing Kris of Life Tap – 2-11 DMG, Hit Causes Monster To Flee 100%, Level 1 Life Tap (67 Charges)
Helma: Antlers of Brilliance – 19 Defense, +7 to Energy, +3 to Summon Dire Wolf (Druid Only), +2 to Armageddon (Druid Only), +2 to Heart of Wolverine (Druid Only)
Brnění: Stealth Linked Mail – 160 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, MagicDamage Reduced by 3
Rukavice: Cleglaw’s Pincers Chain Gloves – 9 Defense, Knockback, Slows Target by 25%, +510 to Attack Rating (Based On Character Level), (+50 Defense)
Pásek: Shadow Cord Plated Belt – 20 Defense, 12% Chance to Cast Level 4 Nova When Struck, +16% Enhanced Defense, +4 to Strength, +34 to Life, Fire Resist +7%, Lightning Resist +25%, Ethereal (Cannot Be Repaired – zbývá Durability 13 ze 13)
Boty: Blood Slippers Boots – 2 Defense, 12% Chance to Cast Level 4 Nova When Struck, Cold Resist +40%, Lightning Resist +15%, Poison Resist +34%, 16% Better Chance of Getting Magic Items
Amulet: The Mahim-Oak Curio Amulet – 10% Bonus to Attack Rating, +10% Enhanced Defense, +10 Defense, +10 to Strength, +10 to Dexterity, +10 to Vitality, +10 to Energy, All Resistances +10%
Prsten 1: Havoc Whorl Ring – +114 to Attack Rating, +1 to Dexterity, +4 to Energy, +84 to Mana, Poison Resist +5%, Half Freeze Duration
Prsten 2: Raven Frost Ring – +245 to Attack Rating, Adds 15-45 Cold Damage, +17 to Dexterity, +40 to Mana, Cold Absorb 20%, Cannot Be Frozen
Charmy:
1) Tangerine Large Charm (Lightning Resist +7%)
2) Cobalt Grand Charm of Dexterity (+4 to Dexterity, Cold Resist +25%)
3) Lizard’s Small Charm of Vita (+7 to Life, +2 to Mana)
4) Grand Charm of Sustenance (+21 to Life)
5) Bronze Small Charm of Life (+10 to Life, +4 to Attack Rating)

Merc:
Zbraň: Edge Edge Bow – 6-19 DMG, Socketed 3x (Tir Tal Amn) Level 15 Thorns Aura When Equipped, +35% Increased Attack Speed, +328% Dmage to Demons, +280% Damage to Undead, +75 Poison Damage over 5 Seconds, 7% Life Stolen per Hit, Prevent Monster Heal, +8 to All Attributes, +2 to Mana After Each Kill, Reduces All Vendor Prices 15%
Brnění: Stealth Chain Mail – 73 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, Magic Damage Reduced by 3

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 02.06.2011, 12:23 hod.

To vypadá parádně ! ;)
Opravdu hodně vám držím palce, tohle musí dosáhnout cíle ! :)
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.06.2011, 16:58 hod.

Vynasnažíme se.
Udělat z nich Guardiany je pouze jeden z cílů, na který se zaměřujeme.
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.06.2011, 20:17 hod.

AKT 2 - Nightmare

Vlci a medvědi vyvoláni, bludičky také, Armageddon nahozen, a už to jelo. Raisen vyměnila žoldáka za toho s aurou Might, což zvýšilo výjkon jejích domácích mazlíčků. Cestou za Radamentem nás malinko zdrželi lukostřelci a kostliví mágové s imunitami na oheň, ale jen trošku. Daleko více nás trápili Mana burn jako tenhle (Obr. 40) a lightning enchanted. Po navrácení Radamenta do hrobu (Obr. 41) se šlo ven před brány, kde nás hned napadli tak 3 bossové. Přestože se velmi snažili, na nás dva prostě neměli. :lol: Lokací Dry Hills jsme jen prolétli a hrobky vynechali. Ve Far Oasis nás mile překvapila Shael runa, čímž byla prolomena smůla v dropu run. (Obr. 42) Prozatím leží v Raisenině truhle.

Celkem se to rozpadalo i v červí díře, takže jsme mohli začít konečně experimentovat s crafty a první kousek nás ještě moc nepřesvědčil. (Obr. 43) Tento pásek, pokud najdu čistě rezistový prsten nebo rukavice, hodlám nasadit. (Obr. 44) A tento craft Raisen oplakala. Vlastnosti skvělé, nápis v závorce špatný. (Obr. 45) V díře vydal ledočerv své poklady (Obr. 46) (Obr. 47) a protože nám to překvapivě v této tolik neoblíbené lokaci šlo, prošmejdili jsme každý kout. Kvůli častým smrtím oaka jsem se rozhodl, že ho trochu vylepším, čímž jsem potěšil sebe (tím, že jsem do konce aktu překonal 1000 života) i Raisen, neboť prakticky už nemusela přečarovávat vlky. A bludička konečně vydržela více než jen jednu ránu a přestala mě svými ripy tolik dráždit. :D

Cestou ke zmijím padla konečně i Sol runa, z níž měla Raisen velikou radost a mohla si sestavit do již své dávno nachystané helmy Lore. (Obr. 48) S lepšími summony byl Fangskin hračka. (Obr. 49) Po pokecech ve městě jsme v Arcane Sanctuary opět bloudili do všech směrů. (Obr. 50) Ghoul Lordi byli dost otravní a hodně nás zdržovali. Tento holomek však moc ne. (Obr. 51)

Rozhodli jsme se projít co nejvíc hrobek kvůli zkušenostem i kvůli dropu, který ale nebyl moc valný. Naráželi jsme na spoustu tlup šampónů (Obr. 52) a bossů Ghoul Lordů. Z jednoho monstra mi vypadl pěkný děrovaný štít a Raisen mi z něj udělala tuto krásu. (Obr. 53). Trochu jsme ale nezvládli tohleto-příliš pozdě jsme si uvědomili, že to děláme do špatného typu zbraně :( (Obr. 54) Trochu zklamáni jsme pokračovali dále do hrobek a našli v jedné z nich Káčko. (Obr. 55) Moc se mu zpět do penálu nechtělo, ale ani MS LE mu nepomohl. V pořadí třetí navštívené hrobce jsme zažili to, co ani jeden z nás nepamatuje. Úplně každý boss měl fanaticism-ne že by nám to vadilo (aspoň se pořádně popíchali o trny). Nejhorší byl tenhle: (Obr. 56) Ale dal nám nádhernou rare píku, kterou si Raisen upgradnula pro svého merce. Toto je výsledek (Obr. 57) a sama Raisen potom řekla, že je merc konečně zabiják. (Obr. 58). Čtvrtou hrobku, která byla tou pravou, jsme prošli prakticky celou a dost jsme naexpili. Ale drop nic moc. Tak jsme se rozhodli, že na ostatní hrobky kašlem a šli rovnou na Duriela. (Obr. 59) Byl poměrně dost zuřivý, ale díky mému útoku a hurikánu byl pomalejší než my pod účinkem té jeho Holy Freeze. :D (Obr. 60) Grilování armageddonem, pofoukání, zatrnění i kousání od vlků a medvěda si sice vyžádalo jistý čas, ale nakonec Duriel padl, aniž by nás jakkoliv ohrozil. (Obr. 61) Jenom mi párkrát zabil medvěda, někoho z vlků a každých 5 sekund mého Oaka. Drop byl až na to Plate Mail k ničemu. Brnění dostal Raisenin merc, aby vydržel.

Během tohoto aktu nám vyjma Duriela nepadl ani jeden unikátní předmět a pouze jeden setový, což je velmi slabé. Naopak byl abnormálně vysoký drop gemů a já se tolika perfectů musel zbavovat jednak crafty, jednak cubením charmů, které se moc nevedlo. Padání run se malinko konečně zlepšilo, ale k ideálu je daleká cesta. Nalodili jsme se k Meshifovi a razili směr Kurast. Pokračování příště.

Naše statistiky po 2. Aktu:
Raisen - (Obr. 62) (Obr. 58)
Fraxinus - (Obr. 63) (Obr. 64)

Štít: Ancients's Pledge Tower Shield – 34 Defense, Socketed 3x (Ral Ort Tal) +50% Enhanced Defense, Cold Resist 43%, Lightning Resist 48%, Fire Resist 48%, Poison Resist 48%, 10% Damage Taken Goes to Mana, Increase Maximum Durability 11%
Boty: Raven Greaves – 21 Defense, 10% Faster Hit Recovery, +33% Enhanced Defense, Lightning Resist +25%
Charmy:
6) Viridian Small Charm of Blight (6 Poison Damage over 3 Seconds, Poison Resist +7%)
7) Azure Small Charm of Greed (Cold Resist +4%, 8% Extra Gold from Monsters)
8) Lizard’s Large Charm of Life (+14 to Life, +10 to Mana)
9) Viridian Small Charm of Dexterity (+1 to Dexterity, Poison Resist +7%)
10) Ocher Small Charm (Lightning Resist +6%)
11) Cobalt Grand Charm (Cold Resist +21%)
12) Bronze Small Charm of Sustenance (+9 to Attack Rating, +11 to Life)
13) Large Charm of Sustenance (+18 to Life)
14) Large Charm of Sustenance (+19 to Life)
15) Viridian Small Charm of Flame (adds 1-2 Fire Damage, Poison Resist 7%)

Merc:
Zbraň: Corpse Bar Lance – 52-232 DMG, +30% Enhanced Damage, +10 to Maximum Damage, +120 to Attack Rating, +7 Poison Damage Over 3 Seconds, Ethereal (Cannot Be Repaired)
Helma: Pain Visor Great Helm – 63 Defense, 10% Chance to Cast Level 3 Nova When Struck, +10% Faster Hit Recovery, +76% Enhanced Defense, +8 to Energy, Fire Resist +14%, +2 to Light Radius
Brnění: Imp Pelt Plate Mail – 206 Defense, 14% Chance to Cast Level 5 Nova When Struck, +18% Enhanced Defense, +2 to Strength, +33 to Life, +3 to Mana, Fire Resist +10%, Ethereal (Cannot Be Repaired)

Štít: Rhyme Gothic Shield – 32 Defense, Socketed 2x (Sheal Eth) +40% Faster Block Rate, 20% Increased Chance of Blocking, Regenerate Mana 15%, All Resistances +25, Cannot Be Frozen, 50% Extra Gold From Monsters, 25% Better Chance of Getting Magic Items
Helma: Antlers of Brilliance – 19 Defense, +7 to Energy, +3 to Summon Dire Wolf (Druid Only), +2 to Armageddon (Druid Only), +2 to Heart of Wolverine (Druid Only)
Brnění: Stealth Linked Mail – 160 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, MagicDamage Reduced by 3
Rukavice: Cleglaw’s Pincers Chain Gloves – 9 Defense, Knockback, Slows Target by 25%
Pásek: Shadow Cord Plated Belt – 20 Defense, 12% Chance to Cast Level 4 Nova When Struck, +16% Enhanced Defense, +4 to Strength, +34 to Life, Fire Resist +7%, Lightning Resist +25%, Ethereal (Cannot Be Repaired – zbývá Durability 13 ze 13)
Prsten 1: Havoc Whorl Ring – +114 to Attack Rating, +1 to Dexterity, +4 to Energy, +84 to Mana, Poison Resist +5%, Half Freeze Duration
Prsten 2: Raven Frost Ring – +245 to Attack Rating, Adds 15-45 Cold Damage, +17 to Dexterity, +40 to Mana, Cold Absorb 20%, Cannot Be Frozen
Charmy:
3) Lizard’s Small Charm of Vita (+7 to Life, +2 to Mana)
4) Grand Charm of Sustenance (+25 to Life)
6) Crimson Grand Charm (Fire Resist +15%)
7) Grand Charm of Sustenance (+21 to Life)
8) Beryl Large Charm of Sustenance (+18 to Life, Poison Resist +5%)

Merc:
Zbraň: Edge Edge Bow – 6-19 DMG, Socketed 3x (Tir Tal Amn) Level 15 Thorns Aura When Equipped, +35% Increased Attack Speed, +328% Dmage to Demons, +280% Damage to Undead, +75 Poison Damage over 5 Seconds, 7% Life Stolen per Hit, Prevent Monster Heal, +8 to All Attributes, +2 to Mana After Each Kill, Reduces All Vendor Prices 15%
Brnění: Stealth Chain Mail – 73 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, Magic Damage Reduced by 3
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 08.06.2011, 23:07 hod.

AKT 3 - Nightmare

Hned na začátek (ve skutečnosti to bylo ještě v minulé hře, kde jsme jeli akt 2) si ša Raisen vygamblit nějaké lepší boty, protože prahla po all resist 75%. A chybělo jí k tomu něco takovéhleho. (Obr. 65)
Po zhruba týdnu jsme se k tomuto duu vrátili a v džungli nás nejprve překvapil tento pěkný luk. (Obr. 66) (Obr. 67) Nebýt faktu, že už máme Edge, dostala by ho moje mercyně. Kousek dál nám padlo něco 100x lepšího :) (Obr. 68) (Obr. 69) Zdá se, že se nám hra rozhodla dávat to, co zrovna potřebujeme. Tuto pěknou mlátičku mám na starost já a Raisen ji půjčuju, pokud castí novou zvěř. Dmg Armageddonu se mi zvedlo až nad 2k!

Jelikož se v dropu dařilo na materiál na crafty-konečně, nějaké jsme si vyrobili. (Obr. 70) (Obr. 71) Ten první si Raisen ráda nasadila. Postup nám šel celkem rychle a krom nízkých run nám začaly padat i ty vyšší. (Obr. 72) a dokonce častěji, než je obvyklé :) (Obr. 73) Jak je z posledního screenu zřejmé, museli jsme se přebrodit přes Great March a kromě zmíněné runy jsme se kousek za hranicí s džubglí frajerů dočkali i této hezké helmy, co dropl jeden z bossů. (Obr. 74) Raisen ale chvíli před tím sestavila z této vymodlené Solky Lore (Obr. 75), kterou pak musela brzo prodat, protože byla najednou k ničemu.

Rozhodli jsme se to vzít i přes Swampy Pit, kde nám to dobře expilo, neboť to tam byl jeden boss „zajímavější“ než druhej. Zde to byl mix 2 imunit na fyzično, konva, cursed a bůhvíco ještě. Zabít to šlo dost obtížně. (Obr. 76) Na stejném patře padla další dobrá runa. (Obr. 77) Dole ale nebylo nic moc zajímavého. Pokračovali jsme dále džunglí a vypadla další Sol runa i s přiměřeně dobrou polearmou pro merce. (Obr. 78) Při lovu Gidbinna a doktůrka jsme získali další unikáty. (Obr. 79, 80) Na prodej dobré.

V Kurastu, kam jsme se těšili, padaly nejvíce gemy, občas nějaká nižší runa a žádné unikáty nebo sety. Vlezli jsme do chrámu Ruined Temple, kde na nás vybafli Ghoul Lordi o dost vysoké nebezpečnosti. (Obr. 81) Naštěstí se k nim nepřipojila Sarina. To by jinak bylo mnohem horší. Pak ve stokách jsme se příjemně bavili tím, jak armageddon spolu s hurikánem přes koryta likvidoval vše nemrtvé. :) (Obr. 82) Nic dobrého tam však nepadalo, tak jsme šli rovnou do Travincalu. Do bitky s koncily jsme se pustili s až zbytečným respektem. (Obr. 83) A taky nic nedropli. Durancí jsme prolétli a bloudili jak vítr. Koncilové dole nebyli tak strašní, jak jsme se obávali, a mohli si to rozdat pěkně na cikánskou férovku proti Mephovi. :D (Obr. 84) Boj proti němu byl snadný, jen mě dost dráždil můj oak, kterej si pravidelně chodil až k Mephovi před xicht pro smrt! (Raisenin HoW byl celou dobu ukázněně stranou, proč to ten můj neumí!!) Po bitce drop žalostnej. Snad poprvé jsme s ním byli hrubě nespokojeni. (Obr. 85)

A je čas nastínit, co s těmito chary hodláme v budoucnu provádět: testovat drop unikátů a setů a run ve vybraných oblastech, kam nikdo runovat moc nechodí. Domníváme se, že tak lze získat dobré předměty také a není potřeba takových neverending story, jako třeba 10k runů na LK, aby si člověk mohl dovolit mít ty nejlepší věci…uvidíme, jaké budou výsledky.

Naše statistiky po 3. Aktu:
Raisen - (Obr. 86)
Fraxinus - (Obr. 87) (Obr. 88)

Helma: Havoc Casque Hunter’s Guise – 72 Defense, +1 to Summoning Skills (Druid Only), +10% Faster Hit Recovery, +2 to Shock Wave (Druid Only), +1 to Rabies (Druid Only), +5 to Life, Lightning Resist +29%, Fire Resist +28%
Brnění: Stealth Plate Mail – 162 Defense, Socketed 2x (Tal Eth) +25% Faster Run/Walk, +25% Faster Cast Rate, +25% Faster Hit Recovery, +6 to Dexterity, Regenerate Mana 15%, +15 to Maximum Stamina, Poison Resist +30%, MagicDamage Reduced by 3, Ethereal (Cannot Be Repaired – zbývá Durability 14/31)
Boty: Amber Light Plated Boots – 11 Defense, Lightning Resist +31%
Amulet: Death Mark Amulet – +1 to Summoning Skills (Druid Only), +6% Faster Cast Rate, +3 to Maximum Damage, +18 to Mana, Regenerate Mana 9%, Fire Resist +16%
Charmy:
6) Azure Small Charm of Greed (Cold Resist +4%, 8% Extra Gold from Monsters)
7) Lizard’s Large Charm of Life (+14 to Life, +10 to Mana)
8) Ocher Small Charm (Lightning Resist +6%)
9) Cobalt Grand Charm (Cold Resist +21%)
10) Large Charm of Sustenance (+18 to Life)
11) Large Charm of Sustenance (+19 to Life)

Merc:
Zbraň: Insight Halberd – 47-143 DMG, Socketed 4x (Ral Tir Tal Sol) Level 15 Meditation Aura When Equipped, +35% Faster Cast Rate, +219% Enhanced Damage, +9 to Minimum Damage, 227% Bonus to Attack Rating, Adds 5-30 Fire Damage, +75 Poison Damage Over 5 Seconds, +4 to Critical Strike, +5 to All Attributes, +2 to Mana After Each Kill, 23% Better Chance of Getting Magic Items
Helma: Pain Visor Great Helm – 63 Defense, 10% Chance to Cast Level 3 Nova When Struck, +10% Faster Hit Recovery, +76% Enhanced Defense, +8 to Energy, Fire Resist +14%, +2 to Light Radius
Brnění: Imp Pelt Plate Mail – 206 Defense, 14% Chance to Cast Level 5 Nova When Struck, +18% Enhanced Defense, +2 to Strength, +33 to Life, +3 to Mana, Fire Resist +10%, Ethereal (Cannot Be Repaired)

Zbraň: Dark Clan Crusher Cudgel – 17-61 DMG, +2 to Druid Skills, +195% Enhanced Damage, 21% Bonus to Attack Rating, 200% Damage to Demons, +200 to Attack Rating Against Demons, +15 Life After Each Demon Kill
Štít: Rhyme Gothic Shield – 32 Defense, Socketed 2x (Sheal Eth) +40% Faster Block Rate, 20% Increased Chance of Blocking, Regenerate Mana 15%, All Resistances +25, Cannot Be Frozen, 50% Extra Gold From Monsters, 25% Better Chance of Getting Magic Items
Rukavice: Glyph Grip Heavy Bracers – 68 Defense, +30 to Defense (Based on Character Level), 3% Mana Stolen Per Hit, +5 to Dexterity, Lightning Resist +20%, 76% Extra Gold From Monsters
Pásek: Shadow Cord Plated Belt – 20 Defense, 12% Chance to Cast Level 4 Nova When Struck, +16% Enhanced Defense, +4 to Strength, +34 to Life, Fire Resist +7%, Lightning Resist +25%, Ethereal (Cannot Be Repaired – zbývá Durability 12 ze 13)
Prsten 1: Skull Master Ring – +17 to Attack Rating, +3 to Strength, Lightning Resist +5%, Fire Resist +24%, 27% Extra Cold From Monsters, 7% Better Chance of Getting Magic Items
Charmy:
3) Small Charm of Sustenance (+13 to Life)
4) Grand Charm of Sustenance (+25 to Life)
6) Large Charm of Sustenance (+20 to Life)
7) Large Charm of Sustenance (+24 to Life)
8) Large Charm of Sustenance (+16 to Life)
9) Shimmering Small Charm of Balance (+5% Faster Hit Recovery, All Resistances +5)
10) Small Charm of Sustenance (+14 to Life)
11) Crimson Grand Charm (Fire Resist +15%)

Merc:
...Ancients, go, go go!

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 09.06.2011, 07:36 hod.

10k LK neverending story!!! Neprovokuj, teď jedu 10k runs na Hraběnku a už teď ti garantuju, že se to vyplatí víc, než LK.

Držím vám pěsti. A víš, proč ti ten Oak tak problematizuje, protože je to ten DUCH a tím pádem chlap, ty poslouchaj jen ženský :D

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 09.06.2011, 08:07 hod.

tak hrabenka se vyplati urcite vic, uz jsem to tu nekde i srovnaval na jednotku hraneho casu (bylo to tusim jen na hodinu, ale i tak hrabenka vysla o dost lepe).. jen je treba na ni mit port, protoze pesky pri blby mape to je na povazenou :-|

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 09.06.2011, 08:10 hod.

Tak nemůžeš srovnávat hodinový záležitosti...to je potřeba neverending story pořádný, no ne? :twisted:

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“