Potrebuji Radu
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj chci skusit taky HC nejsem nejak rychly hrac hledam nejaky build ktery je opravdu BEZPECNY a ma levny EQ.Co se tyce hrani HC nemam zadne skusenosti chci nejaky jedoduchy build s kterym se nebudu moc trapit snad mi poradite
Achievements: 7400 (92%)
Re: Potrebuji Radu
bezpecny char?v tom pripade necro summoner.tam prakticky neni sance ripnout,pokud si das bacha
Toho rozhodně nedoporučuju na start. Na bosse je celkem špatnej, ripnout může taky velmi lehce a v některých lokacích je to dost o hubu s ním.
Dost záleží na tom jakou verzi hry hraješ. V 1.13 se toho dá vymyslet na start více, protože si pak upravíš skilly a staty.
Velmi dobrá na start HC je Trapassin , asska na bleskové pastě, nebo chargedzon. Oboje má silné poškození, různé obrané a podpůrné skilly na kontrolu davu a není to tak náročné na výbavu.
Pokud necro, tak spíš bonemancera, je určitě bezpečnější jak summoner a v žádné lokaci nemá problém.
Dost záleží na tom jakou verzi hry hraješ. V 1.13 se toho dá vymyslet na start více, protože si pak upravíš skilly a staty.
Velmi dobrá na start HC je Trapassin , asska na bleskové pastě, nebo chargedzon. Oboje má silné poškození, různé obrané a podpůrné skilly na kontrolu davu a není to tak náročné na výbavu.
Pokud necro, tak spíš bonemancera, je určitě bezpečnější jak summoner a v žádné lokaci nemá problém.
boner ze je bezpecnejsi?no nevim,je to asi vec nazoru.se summonerem moje nejvetsi starost byla u hry neusnout,jinak mi rip teda nehrozil.
Urcite 1.13 patch o trapasin jesem take premysel ale nevim jsetli jet cistou light nebo skombinovat s fire .Jaky merce bych mel mit?
Achievements: 7400 (92%)
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Já doporučuju Wind druida, kterej má díky Oak sage hafo HP, ono ale pojem "bezpečný build" je otázka názoru a hlavně praxe. Ze začátku pro tebe v HC nebude bezpečný asi nic, musíš si to holt zkusit sám a zjistit co si můžeš dovolit a co naopak ne. Na buildu až tak nezáleží, HC je hlavně o schopnostech a mozku hráče.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já bych klidně doporučil war cry barbara, protože má skilly jak na kontrolu davu, tak obrovský boost na life/mana a prakticky všechno drží ve stunlocku. Jedinej problém je ho vytáhnout na lvl 30, pak už to jde.
Equip taky není drahej - základem je dual spirit (crystal sword/monarch) a runy jsou opravdu levný, brnění pro bábu s +2 to all skills (taky není drahý), pokud se podaří, tak magefisty. Helma ze startu stačí Lore, pokud najdeš Arreat Face, tím lépe. Amulet se dá vygamblit +3 to warcries (opravdu to není zas taková vzácnost) a amulety caster crafty na manu a regen many, pokud by se vygeneroval ještě 10% faster cast rate, tím lépe.
Je to jeden z nejbezpečnějších charů, jaký jsem kdy hrál, jedinej problém jsou bossové, kteří lehaj pomalu (doporučil bych to u nich shodit na /players 1 - pak to jde rychle).
Equip taky není drahej - základem je dual spirit (crystal sword/monarch) a runy jsou opravdu levný, brnění pro bábu s +2 to all skills (taky není drahý), pokud se podaří, tak magefisty. Helma ze startu stačí Lore, pokud najdeš Arreat Face, tím lépe. Amulet se dá vygamblit +3 to warcries (opravdu to není zas taková vzácnost) a amulety caster crafty na manu a regen many, pokud by se vygeneroval ještě 10% faster cast rate, tím lépe.
Je to jeden z nejbezpečnějších charů, jaký jsem kdy hrál, jedinej problém jsou bossové, kteří lehaj pomalu (doporučil bych to u nich shodit na /players 1 - pak to jde rychle).
Já bych doporučil Throwera. Byla to moje první dohraná HC postava. Má velkou výhodu, že útočí z dálky a díky pokřikům má hodně životů. Ale je pravda, že jsem pro něho měl schovaný dva Gimmershredy a Areatku. Bez nich by to bylo asi víc o hubu.
Ještě se mi taky osvědčil Boner. Díky Bone wall a prison má dobrou crowd control. Clay golem a merc tankujou a je to v cajku
Jinak summonera bych určitě nedoporučoval. Zaprvé v lokacích kde jsou úzké chodby apod. má docela nevýhodu (pokud nemá teleport) a zadruhé je to strašná nuda...
Ještě se mi taky osvědčil Boner. Díky Bone wall a prison má dobrou crowd control. Clay golem a merc tankujou a je to v cajku
Jinak summonera bych určitě nedoporučoval. Zaprvé v lokacích kde jsou úzké chodby apod. má docela nevýhodu (pokud nemá teleport) a zadruhé je to strašná nuda...
Jet čistou light, ta poslední light past má pak i corpse explosion, takže si to poradí i s light imunama když jsou těla. Merc asi act 2, je docela jedno jakej.Asi s holy freeze.
Wind druid by taky nebyla špatná volba, jen je trošku náročnější na věci. Barbar díky bo taky na start když máš 1.13 dobrej, jenže je náročnej na věci celkem, bez pořádné zbraně je to špatné, nicméně když víš kde hledat není zas tak těžké udělat třeba Oath. War cry barb je sice dobrej, jenže i top věcma, které jen tak nesežene je hrozně slabej.
Wind druid by taky nebyla špatná volba, jen je trošku náročnější na věci. Barbar díky bo taky na start když máš 1.13 dobrej, jenže je náročnej na věci celkem, bez pořádné zbraně je to špatné, nicméně když víš kde hledat není zas tak těžké udělat třeba Oath. War cry barb je sice dobrej, jenže i top věcma, které jen tak nesežene je hrozně slabej.
Ama LF+ChS -> stačí ti jednoduchý párátko a ukvedláš s tím prakticky vše. Problém jsou potom LI+PI. Ale i to se dá nějak pořešit. Tady bych spíš odkázal na hry znalejší hráče.
Tak LI + PI monster mo nepotkáš. Přinejhorším to pořeší hůlka s AD (nebo LR) na switchi nebo merc s reaperkou.
Pravda ale spíš ta LR hůlka, přeci jen to lighting dmg je větší než Phys, pokud nemáš pořádný párátko.
Hůlka s AD to nepořeší, protože neexistuje .), lower res wand je u charged zon nutnost .) dmg se s tím třeba u bossů vzedne fakt hodně, přečti si můj build na CHargedzon na d2 webu, jsou tam i výpočty, výbava vše.
Heh máš pravdu. Docela fail ode mě . Spletl jsem si to Life Tapem, kterej jsem dycky používal u melle charů. Ona by stejně moc nepomohla, protože ten fyzickej damage je dost malej.
S bodem v Jab a s upped titanama děláš i celkem solidní dmg na blízko Li.
Tak ono sehnat Titanky taky není žádnáí sranda žejo. A jelikož jsem pochopil, že je to jeho první HC postava tak je asi nebude mít schovaný.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Titany sa dajú zohnať úplne rovnako ako ostatné predmety, resp. aby som upresnil, ja som našiel napr. Titany už asi 4 kusy ale napr. opasok Thundergods alebo Lycanders Aim luk mi ani za toho vola nechce padnúť, všetko je to o náhode, to sa podľa mňa nedá takto sortovať že čo ide zohnať ľahko a čo ťažko, samozrejme na pár výnimiek ako SoJ, Metalgrid, Tyraels Might...napríklad aj, ani vo sne by mi nenapadlo že mi v 1. akte Hell v nejakom zaprdenom mauzóleu padne Azurewrath, skoro perfektný, toto tým chcem povedať že nikde nie je zaručené a napísané že kde sa čo ako ťažko hľadá...síce viem že je to arealvl 85 ale aj tak...
No tak to zase hej ale ked už sa o tom bavíme, tak ten Tyrales Might asi s toho nedropol, neviem či Sacred Armor padá z tých stojanov vôbec, to by som už cigánil teraz, bolo to aj kdesi spísané kde aké typy vecí z tých stojanov padajú, už ale neviem kde presneješie to bolo...kojot píše:Tak jak víme od DD, tak de sehnat skoro všechno za relativně krátkou dobu. Viz armor standy a weapon racky
Naposledy upravil(a) Venom dne 07.06.2011, 19:04 hod., celkem upraveno 3 x.
Tak jak víme od DD, tak de sehnat skoro všechno za relativně krátkou dobu. Viz armor standy a weapon racky
Zřejmě nepadá. Na třetí stránce tématu Dominance dropu u Armor Stand a Weapon Rack je o tom řečVenom píše:neviem či Sacred Armor padá z tých stojanov vôbec
HC grál: 537/516 (-21)