Zbraň pro merce.
Moderátor:Dark_Deamon
Mercovi wind druida bych dala The Reaper's Toll s jeho "33% Chance To Cast Level 1 Decrepify On Striking".
HC grál: 537/516 (-21)
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zbraň pro merce.
Pokud nemáš problémy s manou tak Reaperku a na tělo tomu mercovi bych asi taky dal toho Leviathana, ta dmg reduce je docela znát.
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Jo, nad Reaperkou přemýšlím taky, ale to bych musel jednu nejdřív mít
Zatím udělám obedience, a když se najde Reaperka tak vyměním.. Obedience se bude hodit i na jiných postavách.
Zatím udělám obedience, a když se najde Reaperka tak vyměním.. Obedience se bude hodit i na jiných postavách.
The Reaper's Toll ma docela slusnej drop, z mepha na hell na p1 s 0mf sance 1:1758
Hele mám taky druida winda...
Merc měl nějakou spike of honor a šlo to slušně...
Pak sem mu dal Reaperku a šlo to třikrá rychleji !!
Na hellu, kde je každá potvora 50% rezistentní vůči fizickým utokům (tornado) ... ti reaperka ZDVOJNÁSOBÍ dmg a z monster udělá (zvlášť s pomocí holly freeze) neškodné beránky, co si dou na smrt...
Opravdu uvidíš, že reaperka se vyplatí, hra bude třikrát tak rychlá, než doposud...
Merc měl nějakou spike of honor a šlo to slušně...
Pak sem mu dal Reaperku a šlo to třikrá rychleji !!
Na hellu, kde je každá potvora 50% rezistentní vůči fizickým utokům (tornado) ... ti reaperka ZDVOJNÁSOBÍ dmg a z monster udělá (zvlášť s pomocí holly freeze) neškodné beránky, co si dou na smrt...
Opravdu uvidíš, že reaperka se vyplatí, hra bude třikrát tak rychlá, než doposud...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Uvidím, třeba když budu moc chtít, tak jednou ta Reaperka padne
Díky všem za rady.
Díky všem za rady.
dodatek k bemikovi
a 2x bezpečnější
a 2x bezpečnější
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
a až padne jednou po xxx runech, tak ti do 20ti runů padne znovu aspoň dvakrát to sou zákony diabla...
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Zajímavým ekvivalentem by však mohla být Cruel elite weapon of Quickness, do které má navíc Larzuk možnost udělat jednu, nebo dvě díry.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Bemik: plošná 50% fyzická resistence byla už dááávno zrušená (tuším že platila jen v 1.09)
Marast: proč tak skromně? Ty affixy můžou být i na rare zbrani a v případě že bych měl eth polearm který by k tomu co si napsal vyfasoval ještě třeba Masters,Elysian,of Anthrax a of Amplify Damage tak bych ani netrval na tom aby šlo o elitní kousek....(na ten už bych ho vylepšil )...jen je škoda že šance na takovou zbraň je asi stejná jako na drop pěti Zod v jedné hře
Marast: proč tak skromně? Ty affixy můžou být i na rare zbrani a v případě že bych měl eth polearm který by k tomu co si napsal vyfasoval ještě třeba Masters,Elysian,of Anthrax a of Amplify Damage tak bych ani netrval na tom aby šlo o elitní kousek....(na ten už bych ho vylepšil )...jen je škoda že šance na takovou zbraň je asi stejná jako na drop pěti Zod v jedné hře
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
To je právě ten důvod, proč jsem se raději o vzácných (rare) kouscích ani nezmiňoval. Na paměti je ale mám. Každou hru tyto rare předměty sbírám v naději, že mi některá z nich vytře zrak.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Homer : jak to teď myslíš ?
Myslíš 50% rezistenci potvor na hellu ? to asi ne, o tom víme, že platí...
Myslíš -50% rezistenci v curse Derce ? Potom co bez decre dám mefista za půl minuty a s decre za 10-15 vteřin, pochybuju...
Nebo myslíš jinou rezistenci ? nějak sem nepochopil, co z toho, čemu věřím, podle tebe neplatí... Byl bych rád, kdybys to prosím upřesnil, asi sem natvrdlej...
Myslíš 50% rezistenci potvor na hellu ? to asi ne, o tom víme, že platí...
Myslíš -50% rezistenci v curse Derce ? Potom co bez decre dám mefista za půl minuty a s decre za 10-15 vteřin, pochybuju...
Nebo myslíš jinou rezistenci ? nějak sem nepochopil, co z toho, čemu věřím, podle tebe neplatí... Byl bych rád, kdybys to prosím upřesnil, asi sem natvrdlej...
Myslím "50% rezistenci potvor na hellu" .... přestože "víte" že platí,tak ve hře nic takového není
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
tak to je humor ... A já (a myslím, že nejen já) žiju zas celej život v omylu...
Ta hra mě nikdy nepřestane překvapovat...
Ta hra mě nikdy nepřestane překvapovat...
Ahoj mam na vas dotazek co je lepsi pro merce poustaka dal jsem Reaperku ale vcera mi padl Bonehaw eth s max dmg asi 860 coz je slusny dva sockety asi na amn runy protoze mu to sani dela vyslovene dobre:)) ale presto si myslim ze ani s touhle eth nadherou se nevyrovna ty reaperce vase nazory? diky.
carodejka blizz/fb
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Lojzicek: Špatnej build, špatný obě zbraně pro merce...
Jaký špatný build? Normální hratelná sorceress Hrou projde bez problémů, tak co by něm mělo být špatný. Nemusí se hrát pořád jen one-element nebo FO/FB.
Ještě je možnost do té Reaperky udělat socket a dát tam tu Amn runu.
Ještě je možnost do té Reaperky udělat socket a dát tam tu Amn runu.
HC grál: 537/516 (-21)