HC Magnus

Moderátor:Dark_Deamon

Zedrak
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
HC Magnus

Příspěvek od Zedrak » 23.11.2013, 18:21 hod.

Zdravím!
Rozhodl jsem se rozjet úplně svoji první HC postavu, tak jsem sám zvědav kam to dotáhnu.

postava: Barbarian
zaměření: Bash, Concetrate, Iron skin, Berserk, ... a dál ještě nevím :)
pozice: 3.akt normal, Durance of Hate 3
level: 2
aktuální rozložení skillů: Bash 20, Stun 1(pro postup), Iron skin 3 (kvůli těm zpropadenejm hnusnejm a vošklivejm fetishům :lol: )
pravidla: Esc-ano, protože je to má první HC postava
untwinked-co najdu to najdu...
opakované nájezdy-proč ne?
plugy a editory-NE-jedu 1.13c

Až budu mít čas a chuť, tak sem hodím průběh hry. Nyní je barbar Magnus mrtev a navždy odpočívá v srdci Blackened Templu.
Naposledy upravil(a) Zedrak dne 30.11.2013, 13:32 hod., celkem upraveno 1 x.

raisen
Adviser

Re: HC Magnus

Příspěvek od raisen » 23.11.2013, 18:43 hod.

Přeji hodně štěstí a ať se daří v postupu světem Diabla :)
HC grál: 537/516 (-21)

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 23.11.2013, 18:47 hod.

Děkuju :D Snad se to vydaří.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 23.11.2013, 19:14 hod.

Taktéž přeju hodně štěstí ;)

Nevím jak moc jsi zkušený, nechci Tě podcěňovat, ale určitě dej body do Battle Orders, Battle Command, Shout, doporučuji taky Find Item (na bosse, přesněji na jejich mrtvoly :twisted: ) a Battle Cry (asi budeš mít problém s šancí na zásah, tohle by mělo pomoct...)

Iron Skin bych určitě nemaxoval... ale nechci Ti do toho moc kecat :D

Přeju hodně opatrnosti a hlavně příjemné hraní ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 23.11.2013, 19:32 hod.

Uvidíme, každopádně díky za rady. Nejsem takový fajnšmekr takže tomu tak hodně nerozumím, ještě si to můžu promyslet a koneckonců mám ještě Respec...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.11.2013, 03:53 hod.

Good luck, good drops, prostě všecko gooood ;)

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 24.11.2013, 09:10 hod.

1.AKT NORMAL

Pohoda, vyšel jsem směrem na Den of Evil. No problem. Celý první akt šel naprosto v pohodě, snad až na Lightning enchanted bossy se kterýma mám celkem ještě problémy. Nic moc dropy. Své Cold Rogue, kterou si nechám jako žoldáka, jsem vygamblil nějakej rare luk. U Charsi jsem si nechal vylepšit chain mail brnění a je z toho Armageddon Coat. Za barbara to šlo lehce.U hraběnky myslím Tal a Nef ? Andy nic moc.

P.S.- sorry za to přeskakování z jedné události na druhou a.t.d. protože je to už asi tak 3 měsíce zpět

P.S. 2-nevíte jak fotit obrázky a davát je někam na nějaký stránky abych vám to mohl ukázat?

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 24.11.2013, 09:36 hod.

Ahoj,

obrázky se dají vyfotit klávesou Print Screen - prostě když chceš ve hře něco vyfotit, jen to zmáčkneš. Fotky se Ti budou automaticky ukládat do složky, kde máš nainstalované D2. Jako stránky většina z nás používá rajče.net, kde si vytvoříš účet, stáhneš takový šikovný program z jejich stránky a vytvoříš si album, kam si budeš ukládat fotky jaké chceš ;)

Přeju hodně štěstí ;)
Obrázek

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 24.11.2013, 09:45 hod.

Díky ti za to.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 24.11.2013, 09:58 hod.

Není zač ;)
Obrázek

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 24.11.2013, 16:28 hod.

2.AKT NORMAL

Druhý akt začal Radamentem, tenhle úkol moc nemusím kvůli věčnému bloudění v Sewers. Během bloudění jsem nalezl Ral nebo Ort už opravdu nevím. Jelikož jsem během prvního aktu našel hrozná kvanta Rejuvanetions lahviček :D tak díky Horadric Cube mám hodně full re. elixírů (kvůli soubojům z act bossy) jediný problém lightning enchanted scarabové, ale na druhou stranu když byla tma v Tainted Sun, tak bylo světelné show :D
Vipeři kupodivu nedělali žádný problém, Summonera jsem našel jako obvykle na potřetí a mohl jsem jít na Duriela. Duriel ze kterého mám největší respekt hned po Diablovi mě docela dost potrápil. Jeho charge attacky mě vůbec nepotěšily. Takže skoro RIP, ale naštěstí jsem pomocí full rejuvanetionům zvládnul, svoji roli hráli i Thawing potions. A ten imbecilní červ (napadá mě několik velmi sprostých výrazů, kterými bych ho nazval) mě tak NAŠTVAL když mi NIC NEDROPNUL! V tu chvíli mi málem rupla cévka. :lol:
(no jo jsem cholerik :OXO ) No a z těmito pocity jsem se přesunul z mého nejoblíbenějšího aktu do nejneoblíbenějšího.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.11.2013, 07:41 hod.

Zdravim a preju hodne stesti...Pokud mohu doporucit, tak urcite udelej respec na Berserk Barba, ten totiz neni tak zavisly na zbrani jako fyzicky utocici Barbar varianty a navic ma super crowd kontrol (kontrolu davu), cilem je mit body v Howl - rozezenes, Taunt - natahnes (zde jen jeden bod), War cry - omracis, Berserk - zabijes, Find item - sbiras same unikaty :lol: ;) Byl to muj prvni Guardian, takze vrele doporucuju, a sel i bez ESC ;)

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 30.11.2013, 13:17 hod.

3.AKT NORMAL

Zdravím vás opět po delší době. Nejhorší akt ze všech? Pro mě jo. Sošku jsem našel hned. Samozřejmě fetishové které nesnáším. Gidbinn taky na to, že jsem zabloudil několikrát v džunglích. Khalimovi orgány nema problema. Během hledání waypointu v Upper Kurastu jsem našel dvě početné skupiny Thrasherů a těch ptáku, behem této bitky jsem nalezl NEF a TAL. Lam Esenovi děvčata mě skoro vykotlila na 3 HP. No a Blackened Temple padnul v pýše svých prokletých členů rady.
Na cestě za Mephem jsem potkal nádherné bosspacky undead Stygian Dolls. Ten první Teleportation a ten druhý Extra strong, paráda!! :ble: :OXO
U Mephista jsem si říkal, že je tu podezřele hodně kladných věcí, například resist lightning shrine. ;) Na začátku v pohodě, šel, dával jsem mu a pižlal jsem si ho a v duchu jsem už odbíhal do pekla. 8-) Bohužel, pýcha přechází pád, když měl Mephisto asi už jen čtvrtinu života tak jsem nestihl kliknou na rejuvanetion potion a bylo po mně. R.I.P. ... .Magnus has been slain be Mephisto. :-| >:'( :dead:

siky8
Wraith

Příspěvek od siky8 » 30.11.2013, 13:57 hod.

Prvým RIP-om hardcore hra ešte len začína :wave:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.11.2013, 14:06 hod.

Možná budu hnusnej, ale bez ripu to prostě není HC. Chci tím říct, že občas to prostě přijde a můžeš mít i lvl 97 a myslet si, že seš už dávno za vodou. RIP a ať se příště daří líp ;)

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 30.11.2013, 14:30 hod.

Já si s toho hlavu nedělám. O tom je přece HC až budu mít náladu tak zase začnu novej a na Mephistovi se tím pádem pořádně vyřádím. ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.11.2013, 14:41 hod.

Skvělá motivační věta ;)

Maarshjaz
Gorebelly

Příspěvek od Maarshjaz » 30.11.2013, 17:40 hod.

Jen do toho kámo, my ted jely tři lidi hcčko a umřely jsme před kostkou a po následném novém založení postav se zemřelo v 1 aktu ani k andy jsme nedošly D:.
Jen se té hry drž, postupně začneš přicházet na to, co podcenuješ a stane se z tebe tank jak blázen.

P.S. jestli se někdy stane, že budem na podobném lvlu, mohly bychom dát jeden akt pak spolu a sloučit příběh na jeden den, to by mohla být změna.

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 30.11.2013, 17:46 hod.

přeju pevnou vůli lidi...ještě ji budete potřebovat :)

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 30.11.2013, 19:18 hod.

Maarshjaz píše:Jen do toho kámo, my ted jely tři lidi hcčko a umřely jsme před kostkou a po následném novém založení postav se zemřelo v 1 aktu ani k andy jsme nedošly D:.
Jen se té hry drž, postupně začneš přicházet na to, co podcenuješ a stane se z tebe tank jak blázen.

P.S. jestli se někdy stane, že budem na podobném lvlu, mohly bychom dát jeden akt pak spolu a sloučit příběh na jeden den, to by mohla být změna.
Jo to není vůbec špatný nápad. Někdy se domluvíme. Smrt je jen součást života. Jen počkej ty Mephisto jeden. :twisted:

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“