Jak už asi víte, Korlica jsem nechal odpočívat v křemíkovém nebi, a tak na jeho místo nastupuje nová HC postava...
Jak už asi víte, se svými postavami se zaměřuji na experimentální buildy - Blade Sentinel Assassin, Leap Attack Barbarian, a nyní přichází další, tentokrát se jedná o Sorceress...
Asi před dvěma měsíci jsem tento build rozebíral v tématu Sorceress, možná si na něj vzpomínáte

Build jsem nazval Element Lady, tedy po postavě, se kterou ho vyzkouším

Základ tvoří celkem 3 primární skilly - Hydra, Thunder Storm (TS), a Glacial Spike (GS) s tím, že hlavními dmg dealery budou TS podpořený Lightning Mastery a Hydra podpořená Fire Mastery
Glacial Spike slouží primárně k mražení nepřátel - očekávám, že do něj investuju 10+ bodů
Strategie je celkem jednoduchá - nahodím TS, na levém tlačítku myší GS, na pravém Hydra. GS slouží primárně na mražení, proto jsem ho vybral - je plošný a monstra jsou zmražená (až na bosse a imunní), ne jen zpomalená

Hydra je skvělým průzkumníkem, což se na HC hodí, a dmg taky nemá zanedbatelnou

TS - na tenhle skill jsem hodně zvědavý, protože jsem ho nikdy moc nepoužíval, takže uvidím, jak se osvědčí v praxi

Jméno: Element Lady
Build: Element Lady Sorceress
Level: 66
Pozice: Act 5 Nightmare
Album: zde
Verze hry: 1.13c
Esc zákázán za účelem záchrany, untwinked, PlugY, opakované nájezdy povoleny

Opravdu jsem hodně zvědavý, kam až se mi podaří dostat, protože opravdu nečekám, že to bude nějaký extrémní dmg dealer, ale určitě bude zábava hrát s touto postavou

Mějte se moc pěkně a přeju příjemné hraní