Rozhodl jsem se, že rozjedu tuhle Assassinku, která mě vždycky lákala a samotný skill Blade Sentinel se mi strašně líbí

Jméno: Sentinel Lady

Charakter: Assassin
Skilly (plánováno): Blade Sentinel (20), Shadow Master (20), Fade (20), Venom (20), Cloak of Shadows (1+), Blade Shield (1), + prereq skills
Skilly (rozděleno): Blade Sentinel (20), Shadow Master (12), Fade (10), Venom (2), Cloak of Shadows (10)
Level: 63
Titul: Destroyer
Pravidla:
- D2 + LoD (v1.13c)
- /players x (povoleno)
- Opakované nájezdy: Ano
- PlugY povoleno
- Respec povolen pouze jednou
- Merc povolen
- ESC zakázán za účelem záchrany
Snad to je všechno, screeny postupem času dodám + výpis vybavení

Album na Rajčeti: zde
Obtížnost NORMAL
Od levelu 6 má Assassinka začala maxovat primární skill Blade Sentinel, bez roustoucí mana cost... začala tedy prudce sílit, vše šlo jako po másle. Běheme 1., 2. a třetího aktu jsem se blíže seznamoval s buildem a učil jsem se, jak používat skilly. Ve vážném ohrožení života jsem se ani jednou nenalezl, a 5. akt byla naprostá pohodička. Taktika v pátém (a zřejmě i dalších co mě čekají) aktu byla naprosto jasná - zacastit Cloak of Shadows (což je primární skill číslo 2), vypustit merce a shadowa jako dravé psy, jako podporu posílat Blade Sentinely a všechno jde samo

Projděte si album na rajčeti (odkaz výše), myslím že nemusím moc komentovat...
Snad jen to, že celou obtížnost jsem projel na /players 8 (kromě ancientů a Baala samotného - u nich jsem snížil na /pl 1) a dropy za moc nestály... až na tu sekeru u Baala... toto jsem opravdu nečekal

Nádhera

Obtížnost NIGHTMARE
Akt 1
Ze začátku nastaveno /pl8, po Blood Raven sníženo na /pl6 - zabíjet obyčejná monstra dlouho se mi nechce...
Taktika je pořád stejná - nahodit Cloak of Shadows, a jedu

Komtesa na první run dala Dol runu, potěšila mne. Zbytek aktu mě čeká, jakmile zajedu 50 nájezdů na komtesu

Postup byl lehký a bezpečný, drop Andariel byl mizerný natolik, že nestál ani za screenshot

Akt 2
Celý akt byl až moc jednoduchý, nic moc nepadlo, až závěrečný Duriel potěšil

Sice nic pro mě, ale alespoň do sbírky

Hurá na akt 3!
Akt 3
Na radu Fraxe jsem postupoval opatrněji. Džungle byla ok, vlastně byla úžasná, protože těch potvor tam bylo fakt hodně a moc pěkně se zabíjely

Akt 4
Tak na tenhle akt jsem se hodně těšil, chaos je totiž moje

Akt 5
Na pátý akt se vždy hodně těším... líbí se mi hodně prostředí (sníh) a do toho hraje pěkná hudba

Zdárně jsem tedy přežil Baalovu pařbu a byl za to náležitě odměněn. Na hell vstupuju na krásném levelu 69

STATISTIKY
Countess (NM) - 50 nájezdů
Rozhodl jsem se jet 50 nájezdů na NM komtesu... vše si pečlivě zapisuji do tabulky, kterou po padesáti nájezdech zveřejním

Nájezdů dokončeno: 50/50 (aktualizováno 17.2.2013 17:49)
Výsledky: ZDE
Závěr: Countess (NM) je skvělou možností pro lovení nižších run. Mějte na paměti, že ve výsledné tabulce nejsou započítány runy, které droplny z jiných monster než Countess nebo z jiných objektů - v tomto případě šlo o velké množství run a kvalitních předmětů ze sarkofágů a jiných druhů hrobů.
Andariel (NM) - 50 nájezdů
-
Bishibosh (H) - 50 nájezdů
Výsledky: ZDE
Závěr: Nic moc

Snad se dostanu daleko a nepřestane mě to bavit

Přeju všem příjemné hraní