HC - Sentinel Lady (Blade Sentinel Assassin)

Moderátor:Dark_Deamon

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334
HC - Sentinel Lady (Blade Sentinel Assassin)

Příspěvek od ZOMB » 06.12.2012, 17:34 hod.

Zdravím všechny Diablisty :!: :twisted:

Rozhodl jsem se, že rozjedu tuhle Assassinku, která mě vždycky lákala a samotný skill Blade Sentinel se mi strašně líbí :D

Jméno: Sentinel Lady Obrázek
Charakter: Assassin
Skilly (plánováno): Blade Sentinel (20), Shadow Master (20), Fade (20), Venom (20), Cloak of Shadows (1+), Blade Shield (1), + prereq skills
Skilly (rozděleno): Blade Sentinel (20), Shadow Master (12), Fade (10), Venom (2), Cloak of Shadows (10)
Level: 63
Titul: Destroyer
Pravidla:
- D2 + LoD (v1.13c)
- /players x (povoleno)
- Opakované nájezdy: Ano
- PlugY povoleno
- Respec povolen pouze jednou
- Merc povolen
- ESC zakázán za účelem záchrany

Snad to je všechno, screeny postupem času dodám + výpis vybavení :)

Album na Rajčeti: zde

Obtížnost NORMAL
Od levelu 6 má Assassinka začala maxovat primární skill Blade Sentinel, bez roustoucí mana cost... začala tedy prudce sílit, vše šlo jako po másle. Běheme 1., 2. a třetího aktu jsem se blíže seznamoval s buildem a učil jsem se, jak používat skilly. Ve vážném ohrožení života jsem se ani jednou nenalezl, a 5. akt byla naprostá pohodička. Taktika v pátém (a zřejmě i dalších co mě čekají) aktu byla naprosto jasná - zacastit Cloak of Shadows (což je primární skill číslo 2), vypustit merce a shadowa jako dravé psy, jako podporu posílat Blade Sentinely a všechno jde samo :D . Opravdu - je to tak jednoduché, jak píšu. Alespoň zatím... Tento build mě vážně hodně baví, střelci nedělají vůbec špatné potíže, a monstra na blízko rozsekají na kousíčky můj merc a shadow :D

Projděte si album na rajčeti (odkaz výše), myslím že nemusím moc komentovat...
Snad jen to, že celou obtížnost jsem projel na /players 8 (kromě ancientů a Baala samotného - u nich jsem snížil na /pl 1) a dropy za moc nestály... až na tu sekeru u Baala... toto jsem opravdu nečekal :love: -
Nádhera :love:

Obtížnost NIGHTMARE

Akt 1
Ze začátku nastaveno /pl8, po Blood Raven sníženo na /pl6 - zabíjet obyčejná monstra dlouho se mi nechce...
Taktika je pořád stejná - nahodit Cloak of Shadows, a jedu :D
Komtesa na první run dala Dol runu, potěšila mne. Zbytek aktu mě čeká, jakmile zajedu 50 nájezdů na komtesu :D
Postup byl lehký a bezpečný, drop Andariel byl mizerný natolik, že nestál ani za screenshot :( .

Akt 2
Celý akt byl až moc jednoduchý, nic moc nepadlo, až závěrečný Duriel potěšil :love:
Sice nic pro mě, ale alespoň do sbírky :D
Hurá na akt 3!

Akt 3
Na radu Fraxe jsem postupoval opatrněji. Džungle byla ok, vlastně byla úžasná, protože těch potvor tam bylo fakt hodně a moc pěkně se zabíjely :twisted: . Lower Kurast mi dal Lum, což potěšilo. U Vyšší rady jsem čekal větší záhul, ale nakonec se nakonal a šla pomalu ale jistě pod kytky :) . Mephisto nezlobil, ale bohužel jeho drop stál za houby :evil: .

Akt 4
Tak na tenhle akt jsem se hodně těšil, chaos je totiž moje :twisted: :twisted: :twisted: . Zmatení nepřátel, jejich oslepení, zahalení se do stínů a snížení jejich obrany - tak to vypadá s touto assassinkou a říkám vám, je to mazec! To je prostě můj způsob hry a takhle jsem postupoval až k Diablovi, pánu Terroru :twisted: . Hellforge nic moc nedala, nemluvě o tom, že ten hnusnej kovář mi zabil merce :OXO :OXO . Postup k Diablovi byl hladký a cestou jsem pochopil pravý význam slov Chaos Sanctuary :twisted: . Co ulička, to chaos, protože na ty hnusné knighty mágy neplatil Cloak of Shadows :ble: . K Diablovi jsem se dostal, snížil jsem /players na 1. Naštěstí Diablo moc dobře věděl, na koho má útočit - právě na mě! Jelikož jsem dost odolný (všechny resy 60+), nic moc mi nedělal, stál jsem v jeho blízkosti aby mi jeho bleskomet nic nedělal >:D . Nic moc nedal. Tyrael mi vyčaroval port do pátého aktu, ale vtom se stalo něco nečekaného... sekl se mi notebook, musel jsem ho natvrdo restartovat :OXO . Doufal jsem, že se Diablova smrt započítala... a ona ne :ble: . Takže jsem to celé jel znova (od River of Flame), ale musím přiznat, že na /players 1 jsem si celý postup k Diablovi užíval :D . Ani druhá smrt Diablo nic nedala. Ale konečně jsem se dostal do pátého aktu! :D

Akt 5
Na pátý akt se vždy hodně těším... líbí se mi hodně prostředí (sníh) a do toho hraje pěkná hudba :) . Vyražím tedy zabít šneka - celkem potěšil. Procházím různými pekly a rozlehlými oblastmi až ke Threshovi, který snad hned co mě viděl dostal infarkt. Už zase se dovídám, že byla Anya uvězněna. Co se dá dělat, někdo ji zachránit musí a dost pochybuju, že by to merc zvládl sám :D . To, co mi dala sice za moc nestálo, ale dary se neodmítají ;) . Jdu si tedy pro Nihlathaka! Cestou mi droply některé opravdu zajímavé předměty - třeba tenhle, ten, nebo tento. Nihlathak se chová nepěkně nejen ke svým nepřátelům, ale i ke svým minionům... buď jim narve do zad výbušniny, nebo je odbouchne až zemřou... tomu říkám teda vychování :ble: . Nakonec lehl (i když jeho duch stoupl, což moc nechápu, ale budiž). Stařešiny jsem si zapomněl vyfotit, ale byli docela hodní. K Baalovi jsem se dostal rychle. Tak jsme na sebe nějakou chvíli koukali, vyzvracel obsah svého žaludku (kdo ví co jedl a pil, že z toho vzniklo 5 vln pekelných stvůr). Pravděpodobně něco hulil, protože se pořád jen smál a neměl žádné zábrany, co se týče klení. Takže potom co se upravil a vystřízlivěl unikl do své komnaty, zřejmě hledajíc odpočinek po namáhavém dni. Poté co na mě vyprskl pár svých střev a chapadel, či dýchl několik ledově svěžích dechů (zřejmě žvýkal winterfresh), skonal. Nestačil ani zavolat mladšího bráchu. Z nebes se snesl Tyrael, ten srab taky musí přijít pokaždé až tehdy, kdy je po pařbě >:roll: . Asi má radši žvýkačky Orbit (myslím, že ty dětské), protože jinak si to vysvětlit nedokážu :!:
Zdárně jsem tedy přežil Baalovu pařbu a byl za to náležitě odměněn. Na hell vstupuju na krásném levelu 69 :twisted:

STATISTIKY

Countess (NM) - 50 nájezdů
Rozhodl jsem se jet 50 nájezdů na NM komtesu... vše si pečlivě zapisuji do tabulky, kterou po padesáti nájezdech zveřejním :D

Nájezdů dokončeno: 50/50 (aktualizováno 17.2.2013 17:49)

Výsledky: ZDE

Závěr: Countess (NM) je skvělou možností pro lovení nižších run. Mějte na paměti, že ve výsledné tabulce nejsou započítány runy, které droplny z jiných monster než Countess nebo z jiných objektů - v tomto případě šlo o velké množství run a kvalitních předmětů ze sarkofágů a jiných druhů hrobů.

Andariel (NM) - 50 nájezdů
-

Bishibosh (H) - 50 nájezdů

Výsledky: ZDE

Závěr: Nic moc :)

Snad se dostanu daleko a nepřestane mě to bavit :D

Přeju všem příjemné hraní ;)
Naposledy upravil(a) ZOMB dne 22.05.2013, 20:49 hod., celkem upraveno 30 x.
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Attia
The Butcher

Re: HC - Sentinel Lady (Blade Sentinel Assassin)

Příspěvek od Attia » 06.12.2012, 17:37 hod.

tak to jsem zvědavý...:-) jen pro info...jedeš ji twinked či untwinked?

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.12.2012, 17:48 hod.

ZOMB: Fade (20), Venom (20) :?: :shock: Což takhle uvařit Treachery? Jelikož máš povolený nájezdy, tak ti stačí párkrát navštívit The Countess (NM) a máš ušetřeno 40 skill bodů ;)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 06.12.2012, 17:58 hod.

Attia: Tak to jsem zvědaví oba dva :D
Jinak untwinked, samozřejmě :) ...
Jedu jen z toho, co dropne a co si koupím od obchodníka :)
Dark_Deamon: No vidíš, to mě vůbec nenapadlo...
Pouvažuju o tom ;)
Kdybych ale měl navíc 40 skill bodů, tak bych zase nevěděl, co s nimi :)
Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 06.12.2012, 18:00 hod.

Přeji Ti hodně štěstí :-) Těším se na tuhle assasinku. Konečně něco jiného než jen Trap nebo Kick Asska.
HC grál: 537/516 (-21)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 06.12.2012, 19:37 hod.

raisen: Děkuju :)
Dark_Deamon: tak nakonec jsem se rozhodl, že Treachery tvořit nebudu...
Chci, aby tohle byl build nezávislý na gearu (alespoň jak to jen jde :) )
Obrázek

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 06.12.2012, 20:04 hod.

@ZOMB no jasny to rovnou muzes behat nahy :P
Achievements: 7400 (92%)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 06.12.2012, 22:12 hod.

1. akt za mnou, padla setová cap a unikátní scimitar, takže spokojenost :)
Jde to hezky rychle, takže zítra snad udolám Duriela :)
Detailní postup budu psát až na obtížnosti nightmare
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.12.2012, 07:09 hod.

Ne ze bych chtel byt nejakej skarohlid, zpatecnik, ci pesimista :lol: , ale pokud opravdu uvazujes jet primarne ten sentinel, tak bych zauvazoval nad Daemonovou radou a spis se snazil si udelat Treachery kvuliva Fade a Venomu, koneckoncu najezdy povolene mas, a soustredil se na jine skilly, ono od konce NM a hlavne v Hell by bylo daleko jednodussi pouzivat strategii zabiti jednoho smejda cimkoliv a jak se ti zachce/Death sentry...Pokud pouzijes Treachery bodu na to budes mit hafo...Ja jen, pokud by Ti to pozdeji prislo prilis tuhe/pomale/spatne hratelne

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 07.12.2012, 07:28 hod.

Zatím to pojedu tak, jak to mám napsané... jestli budu mít problém, tak zkusím i tuhle možnost (od toho mám povolen jednou respec)
Ještě uvidím, času mám snad dost, než se dostanu na hell/night :)
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.12.2012, 08:28 hod.

Tak abych Te vystrasil jeste vic :lol: :lol: , tak ted jsem v uprimne snaze Ti pomoct a najit alespon nejaky zdroj pouzitelnych informaci prolezl Matriarch a Guardian thready pro Assu na d2.net, je tam cca odhadem 100postav a pokud nejsem slepej (je mozny, ze jsem neco prehlid) tak zadny z nich nepouzival tenhle skill...Fury jo, a to dost casto, Sentinel ne...O to zajimavejsi bude Te sledovat...Preju hodne stesti a drzim palce ;)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 07.12.2012, 09:57 hod.

Děkuju za snahu mi pomoct ;)
Vůbec mě to nevystrašilo - právě naopak
Teď mám alespoň o důvod víc vydržet dotáhnout to do konce :)

Snad nezklamu ;)
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 07.12.2012, 22:32 hod.

Dneska jsem skončil nálezem horadrické kostky (zabil jsem Radamenta, vyčistil Stony Tomb) a kupodivu mě to s touhle assassinkou baví čím dál tím víc :)
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 07.12.2012, 22:54 hod.

Rád uvidím titul guardian.
Každopádně jsem zvědav, jak to půjde potom později, až se přidají imunity a hafo lajfů.
Blade sentinelka je určitě oživení.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 08.12.2012, 08:52 hod.

mě se u assy nejvíc vždycky líbil skill blade fury. jen jsem ji nikdy nerozjel :-D ...měl jsem ji naplánovanou podobně jako ji máš ty. bez pomocí pastí.

každopádně mě fakt zajímá jak to budeš dávat dál...

kolik jedeš pl? pořád pl8 nebo to střídáš?

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 08.12.2012, 09:04 hod.

Fraxinus: To bych taky rád viděl :)
Dřív jsem hrával kick assu (ve vanille), pak blade fury a trapku v Avalon modu, ale ani Blade Sentinel Assa mi není cizí... když totiž testuju svůj mod Is Alive, zakládám právě assassinku se zaměřením na Blade Sentinel, protože ta dokáže velmi brzo nahrabat slušné dmg... právě proto mě zajímá, jestli dokáže odolávat i na hellu ;)

Attia: Blade Fury jsem zkoušel v Avalon modu, ale moc mě to nechytlo :( ...
Rozdíl mezi sentinel a fury assassinkou je v tom, že sentinelka nemůže maxovat pasti... sám skill blade sentinel se totiž chová jako past - a maximální počet pastí vyvolaných zároveň je 5 - kdybych tedy maxoval pasti, musel bych se smířit s tím, že by mi ničily sentinel :(
Jinak jedu pl8 - všechno (i act bosse)
Normal určitě celý dám na pl8, dál uvidím :)

Jinak ještě na Assassince se mi strašně líbí to, že u sebe nemusím nosit klíče na odemykání truhel :D :D
btw už se blíží můj 1000. příspěvek zde na foru :)
Obrázek

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 08.12.2012, 10:34 hod.

to musím přiznat že tohle na assce taky zbožnuju...není potřeba nosit klíče :-D je to neskutečná blbost a detail ale je to tak strašně pohodlný oproti zbytku postav že sám nechápu jak taková kravina může tak moc potěšit :-D

jinak já si zkusil orzjet BF assu na singlu HC...akorát neni untwinked ale hážu na ní věci z truhly co jsem si našel paladinem. Palach je zatím 40lvl a má jen dokončenej normal takže těch věcí zas tak není, ale mám complet Civerb set a nikdy mě nenapadlo že takovej low set může být na startu tak moc IMBA :-D mana, mana regen slušny rezy a neskutečnej DMG...+ 200% ed vs undead...jedu pl8 a 99% undeadů jde dolů na one hit...k tomu 2 části cathan setu takže další mana, slušný fire dmg atd...fakt pecka :-D

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 09.12.2012, 16:15 hod.

Přečetl jsme všechny příspěvky a těším se teda na pořádný report :-) Taky teď v mezičase hraju za assku a jsem rád, že vím, že nemusím nosti klíče :-D
Štěstí přeje připraveným...

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 09.12.2012, 16:39 hod.

Přesně... je to sice taková blbost, ale opravdu pohodlná blbost :D (jak píše Attia)
Dragonius: jak jsem psal, pořádného reportu se dočkáš až na nightmare... alespoň tedy doufám, že se tam dostanu :D
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 14.01.2013, 21:59 hod.

Dneska jsem si chvíli zahrál... zašel jsem si Ancient Tunnels v Lost City, a co nepadlo... krásný Deathspade :) (http://www.diablofans.cz/diablo2lod/pre ... -axes.html)
+4 To Mana After Each Kill se docela hodí :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“