Do vydání diabla zbývá už jen několik dní a tak jsem se rozhodl zkusit to po dlouhé době na battle netu s Diablem 2. Softcore mě moc nebavilo a ani v Hardcore jsem nějak nechtěl hromadit lvl a equip z důvodu, že D3 je tu za chvíli a stejně v tom pak nebudu pokračovat. Zbylo tedy jediné a to užít si trochu zábavy ničením zábavy ostatních hráčů likvidováním jejich vymazlených postav.
Už před lety jsem se střídavě věnoval PK, lovením PK a duelením na Hardcore. Převážně low a střední levely. Měl jsem docela úspěchy i když pár postav mi taky umřelo. Nutno podotknout, že to bylo většinou v situacích kdy jsem byl značně v nevýhodě. Vyrovnaný duel při kterém jsem zemřel pamatuji jen jeden. Většinou jsem používal paladina na lvl 18-23, který zabíjel na ránu(dokonce dal na 1 zásah i amazonku na 72). Byl však velmi drahý co se týče charmů a jewelů. Momentálně není čas na shánění věcí, a tak jsem se rozhodl pro Amazonku, útočící převážně s Charged strike. Tentokrát levelím jak to jde, protože čím vyšší obtížnost tím menší resisty mají ostatní a já jím způsobím více škod(oni bohužel mě taky

Hlavní cíl: zabít co nejvíc hráčů
Čeho se vyvarovat: zbytečného riskování
Pravidla: žádná nejsou, je dovoleno použít všech nekalých metod .)
Statistiky:
Character: Amazonka
Level: 35
HP: 375
Poškození: 6 x 676
Počet Uší: 1
Níže budu uvádět co se za den událo, koho jsem ulovil atd:
Den 1:
Dnes se mi podařilo naexpit až na 35 level, šlo to celkem dobře, jen 1x jsem málem umřel u Radamenta a u brouků v actu 2. Z Diabla mi padl unikátní Spiked Shield a na baalrunu Milabrega helma. Po několika dalších baalrunech jsem se konečně vydal najít si nějaké ty oběti a zkusit štěstí. Budu zmiňovat vždy jen ty, kde se dělo něco akčnejšího, než že všichni opustili hru.
Situace 1:
Připojil jsem se do Diablo runu, který zrovna končil a hráči chtěli jít dále na Izuala, což mi vyhovovalo, protože u vchodu z města je to na PK prakticky nejlepší. Jedna sorcka vyběhla z města, ale bohužel stačila opustit hru, než došlo ke kontaktu. Jeden paladin ještě sliboval Duel, ale na moje výzvy ať jde tedy na duel do actu 1 nereagoval.
Situace 2:
Připojil jsem se do andy runu, šel s hráči a zabil jim Andariel, z které vypadnuli rare botky. Neměl jsem žádné, takže taky dobrý drop. Napsal jsem že jdeme do sewers aktivně otevřel vchod a postavil jsem se přímo ke vchodu. Necromancer na lvl 13 vešel dolů a to že ignoroval lvl 35 a jméno Ear-hunter se mu stalo osudné .)